Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (675. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne yaptın hocam neye karar verdin en son?

• Series x'i yurtdisindan kutulu sekilde kabin bagaji ile getirebilir miyim? Deneyen oldu mu, sorun cikariyorlar mi ucak icine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 21 Ocak 2022; 20:4:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Microsoft Garantili 5796TL

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

ithalatçı Garantili 5250 TL

• Arkadaşlar bir yakınım Almanya'dan bulabilirse series x getirecek. Yurda girişte problem olmaz değil mi? Amazon.de de bulunmuyor şu an

• Arkadaşım kutulu şekilde getirdi sıkıntı olmadı.

• Kysis kullanıcısına yanıt
    1 adet ile sınırlı olmak üzere sıkıntı olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız icin teşekkür ederim arkadaşlar.

• Series S gamepass ile epey çekici alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 26 Ocak 2022; 18:25:16 >
  • arkadaşlar ben 9000 civarıyken alıp maalesef pişman olanlardanım. can sıkıntısını giderir diye aldım ama çoğu +18 korku veya savaş oyunları oynarken gerildiğimi ve ilerleyemediğimi fark ettim. spor oyunlarında ise ubisoftun steep'i dışında favori bir oyunum yok fifa tarzı şeyleri de sevmiyorum. şuan ikinci el sitelerinde elden çıkarmaya çalışıyorum ama mesaj atan dahi yok. bu mesajımın sebebi gerçekten oyun düşkünüyseniz bu konsolu alın eğer oyun düşkünü değilseniz sadece mükemmel grafiklere düşkünseniz ve iyi bir internetiniz varsa 4k tvnizin youtube bölümünden no commentary 4k oyun videoları izlemenizi tavsiye ederim ayrıca xbox kumandasına hiç ama hiç alışamadım pili de inanılmaz tükeniyor.

• armaagn A kullanıcısına yanıt

ilanı forum içi mi verdiniz sarı siteye mi?

• Malesef Xbox'ın ikinci eli çok zayıf. Ps bu konuda daha iyi. Ben amazon tr den 12 taksitle series s aldım. Taksit sayısı az olsaydı kesinlikle almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1080li bir pcden bu konsola geçmek ne kadar mantıklıdır, hem pc hem xbox sx kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. İlk kez bir oyun konsolunu 60 fps-4k verebildiği için ciddi olarak almayı düşünüyorum. Eğer ileride zorlayan oyunlarda 30 fps gibi "kasan" görüntüler görecek isek hiç gereği yok durayım olduğum yerde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Ben de şimdiye kadar Pc oyuncusuydum aldığım ilk konsol Series X oldu. Ben pişman olmadım. 1 senelik Gamepass aboneliği de aldım. Age Of gibi oyunların Xbox'a gelip gelmeyeceği belli olmadığı için bu tarz strateji oyunlarını pcden oynamayı düşünüyorum. Ama oyun için Pc mi Xbox mı derseni tabiki Xbox derim. Oyun için üretilmiş bir sistem. Oyunlar da o sisteme göre çıkıyor. Ayrıca Klavye ve mause de bağlanabiliyor sanırım. Bluetooth klavye ve mausem var ancak henüz sistemde bunu denemedim. Ben klavye mause ile oyun oynamaya alışmışım ancak oyun koluyla da alışmam uzun sürmedi.

• armaagn A kullanıcısına yanıt

Son yıllar pandemiden dolayı zaten kısır bir oyun yılı oldu. Ben de sizinle benzer konularda zaman zaman sıkıntı yaşadım. Çoğu yeni ve görsel zevk veren oyun benim tarzıma hitap etmiyor ancak benim oynadığım oyun yelpazesi biraz geniş sanırım. Örnek vereyim saatlerce Riftbreaker oynarken buluyorum kendimi. Sonra biraz Halo açıyorum bir müddet sonra ondan da sıkılıyorum Dirt 5 açıyorum gibi. Ancak artık sistemler daha çok online oynamayı teşvik ediyor. Bu şekilde tek başınıza oynaacağınız oyunlardan sıkılacaksanız ve online bağlantıda sıkıntı yaşayacaksanız hiç almayın @armaagn'ın dediği gibi.

• Eyw aldım mmden geçtim bir tane de+ kontrolcü ve yanına 4 adet eneloop pil ile şarj aleti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan şimdi aksın oyunlar Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)  

• Xbox ın kendi sitesinde alınabilcek yerler vardı. Vatan mediamarkt teknosa dr falan. Birde nethouse diye bi yer vardı. Kendi sitesinden 5,700 liraya almış bulunmaktayım. Stokta 8 adet daha gözülüyor. Microsoft garantili olarak.Almak isteyen varsa bilgisi olsun.

• amazon.tr 12 taksitle veriyordu ama simdi hem satıcı değişmiş hem taksit olayı yok. acaba tekrar satıcı amazon olarak stoklara girer mi?

• Trendyolda Series X ithalatçı garantili 9888 tl değerlendirmek isteyenler için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyol ithalatçı

• 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.