< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (677. sayfa)
-
-
Newegg üzerinden kaç dolara geliyor XSS?
-
series s eger amacın casual oyuncuysan işini görür ama oyuncu isen series s çok fayiş ve çok pahalı bir alet üstüne güçsüz bir alet series s
series x içinde geçerli bu fayiş fiyat oalyı ek olarak 2 aletinde masrafları var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Şubat 2022; 19:8:2 > -
Hocam yanlış oldu galiba.
-
series s almayı düsnmüyormusunuz bende amacınız a göre birşey söyledim eger oyuncu isen series s sizi üzebilir ama casual hani fifa açsın yeter yada su oyunu açsın oynayım yeter dersen işini görürü diyorum
-
Eksik olma hocam. Ben o faslı geçtim. İhtiyacımın karşılığını vereceğinden emin olduğum için yurtiçi/ yurtdışı en uygun fiyatı arıyorum. Bu konuda fikriniz varsa, bana bu konuda yardım edin.
-
yurtdısı cihaz yok gelenleride yurdısındaki ihtiyacı olanlar alıyor yurtiçi cihazda en ucuz 6500 series s cihazı için 3 yıl gamepass ultimate ve sarjlı pil seti alman gerek üstüne eger oyun oynamayı seviyorsan series s in depolaması yetersiz 364 gb kalıyor cihaza sahibim agustos 2021 den belli
ben sahsen şu fiyatlarda kimseye series s önermiyorum
series s + 3 yıl ultimate ve sarjlı pil ile bu cihaz size harici disk olmadan 7550 tl ye harici disk olursada 8400 tl ye gelmektedir
bu masraflar series x de de olup series x de harici harddisk gerekmez
series s in bu zam dan sonra 2.el fiyatlarıda anlamsız yükselmiştir oraya deginmiyorum bile daha 30 ocak da 5300-5500 olan konsol 6500 e yani 1000 tl zam geldi
-
Zammın sebebi nedir? Vergi artışı da yapılmadı bildiğim kadarıyla.
-
zammın en büyük sebebi elektirk faturaları asgari ücret artısları ıvır kıvır çünkü o firmalar bildigin konsolcu dükkanlar adama 2000 tl elektrik faturası geliyor iken 8000 tl geliyor adam ürüne fiyat koymadıgı sürece yürütemez o yüzden 5500 dü 6500 oldu hatta bu ayda 7000 bile olur faturanın kıvamına baglı
-
Valla insan tereddüdte kalıyor 2 yıl microsoft garantili diyor birde bu sahibinden.com da param güvende ile gönderebilirim dedi birde xboxun cihazin yan sanayisi olmazda kolun varmıdır nasıl 12 binlik cihazi satiyorlar 7 bine insanın aklına bin türlü şey geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elden al tamam derse sorun yok kem küm ederse dolandırıcıdır uzak dur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elden teslim yapıyorda yeri bana uzak biraz
Bence elden alın bir şekilde ayarlayın kendinizi
Peki satış yapan bana fatura kesicek garantiyi sordugumdada 2 yıl microsoft garantili diyor yurt dışı veya kaçak yolla gelen cihaz microsoft garantili olabilirmi bilginiz varmı bu konuda
Sana fatura mı kesecek? Mağaza mı satıyor bu fiyata eğer öyleyse kesin yalan. Ben şahıstan ikinci el alacaksınız sandım. Yurt dışı cihazların genelde microsoft garantisi 1 yıl oluyor ama avrupa cihazıysa 2 yıl oluyor.
Büyük ihtimal dükkan değil xbox series x + kulakligida var yanında tam set 😀
Fiyat uygunsa hiçbir sorun olmaz yurtdışından gelmesinin. Microsoftun garantisi global zaten ithalatçı diye bir kavram yok. Sadece süre olarak fark 1 yada 2 yıl. Bende mesela yunanistan’dan getiren bir arkadaştan satın aldım 2 yıl garantisi vardı cihazın. Sadece dolandırılmayın gidip kontrol ederek alın hatta kutu üstündeki SN kodunu kaydedip bakın garanti süresine.
arkadaşlar. series S isteyen olursa ,
5500 getirebilirim
14 şubatta , sıfır kapalı kutu avrupa , iki yıl garantili cihazlar.
@isbfm tlgrm
+353 89 954 3910 whtsp
Bir akrabam Almanya'dan Xbox Series X bakıyor benim için, hiçbir yerde stok yok. Bir de temiz, az kullanılmış ikinci ellere bakmasını istedim kendisinden; dün 18 günlük cihazı 430 Euro'ya bulmuştuk, anlaştık ettik ama adam bugün haber dahi vermeden sessiz sedasız başkasına satmış. Aşırı sinir oldum!
Şimdi başka cihazlara bakıyoruz, sözde "test amaçlı" bir kere açılan cihazlar 500 Euro, 530 Euro... Almanya'dan bahsediyoruz ALMANYA, alım gücünün zirve olduğu yerde bile karaborsacılık, ölücülük var :) Nasıl bi cihaz kıtlığıysa bu?! O fiyatlara forumdan ikinci el alırım hemen hemen aynı zaten. Sonunda kafayı kırıp Türkiye'den sıfır cihaz alıcam sanırım.
Bu Vatan'a isim yazdırma muhabbetleri falan vardı? Mağazadan alınan fiyatlar, internetteki fiyatlarla aynı mı arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X