Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (678. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almanyadan series x istiyorsan 650 euro 700 euro yu gözden çıkar kara borsa eger gelmesi yakınsa aldırabilicegin cihazların linklerini atarak yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 9 Şubat 2022; 19:20:23 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Neden 650-700 Euro? Kargo, gümrük vs vermicem ki, akrabam gelirken yanında getirecek hocam. Sıfır için 500 Euro, ikinci el içinse 450 ve altını düşünüyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt

cihaz kara borsa satıcılar 650 euro üstü istiyor 450 euroya cihaz yok arakdaşlarım 3 ay dır aradılar bulamadılar series x almanyada en sonra kara borsadan 600 e almak zorunda kaldıalr suanda dolu cihazlar var

series x + series 2 elite kontroller ve oyunlarla 700 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 9 Şubat 2022; 19:34:49 >
    Daha dün 430 Euro’ya Ebay’den bulduk hocam, bugün de 500 ve 530’a bulduk. Tabii ikinci elden bahsediyorum… Hatta bugün bi ara 380 Euro’dan bulduk, 1 yıl kullanılmış. Belki sen sıfır fiyatlarından bahsediyorsundur bilmiyorum ama az kullanılmış, temiz ikinci eller bu fiyatlardan gidiyor haberin olsun. Ebay’e bakmanı öneririm…

ebaydan bakıyorum bende zaten gidip garantisi az cihazı getirme riskine girmem sonuçta adam kullanmıs garantisi az aldıgında tr ye getirdiginde garantisi bittiginde bozulsa yandın en azından 1.5 sene ve üzeri garanti olması senni için iyi olucaktır

şahsen 500 530 euro zaten 8000 9000 e geliyor zaten tr de türkiye garantisi fazla olan cihazlar 9000 e gidiyor almanyadan getirmenin mantıgı anca 2 kol oyunlar ek şeyler olursa mantıklı yoksa zerre mantıgı yok haberiniz olsun

Aynen aynen ben de o fikirdeyim. Dün 20 Ocak 2022’de alınmış cihazı 430 Euro’ya buldum işte, onu kaçırdığıma inanılmaz sinir oldum. Temiz, garantisi uzun ikinci el bi cihazı 450 veya altına, sıfır açılmamış bi cihazı da 500 Euro’ya bulursam direkt aldırcam.

Bu arada son olarak bilmediğimden size de sorayım, konuyu daha fazla işgal etmeyelim :) Almanya’dan alınan sıfır cihazın garantisi için fatura tarihi mi baz alınıyor? Yoksa açılıp aktive edildiği tarihi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 9 Şubat 2022; 21:53:58 >

seri numarasını ms a giriyorsunuz ms da garantisi çıkıyor fatura sadece kagıt parcası ama garantide sorun olursa fatura üzerinden garanti tarihi vs degiştiriliyor başlangıç tarihi vs ama ms direk bakıyor cihaza

su cihaza bir bakabilirsin 2 kol +kulaklık gayet iyi fiyat

kulaklık sadece tr de eger kablosuz ise 2500 tl üstü

• 14 Şubat hürmetine kampanyalar olur mu dersiniz?

• itopya fiyat 6000

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)
  • Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)
    Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) Kuveyt 🇰🇼 fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım için Xbox series X Türkiye garantili uygun fiyat arıyorum. bütçe 11 bin lerde ama bugün baktım 12 bin 900 lere gelmiş fiyat. Dövizde yerinde duruyor aslında

• alpercck kullanıcısına yanıt

14 Şubat diye fiyatları şişirdiklerini düşünüyorum.

• guitarman kullanıcısına yanıt

Dediğiniz olabilir dün alsak 11 bin 900 dü trendyol da. Türkiye garantili. Taksit için kart limiti uygun değildi bugünü bekledik fiyatlar değişti bu sabah.

• amazon.com Amerika üzerinden satın almak istiyorum, fakat ürünün satış linkini bulamadım. birde stok geldiğinde alarm vb bir şey varmıdır?

• 4400 e Xbox Series X alabildim sonunda. Tabi bu fiyat TL değil Reais :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SERİES S İN RESMİ NETHOUSE SATICISI 6520 TL İKEN EK OLARAK YENİDEN BİR ZAM YEMİŞTİR AN İTİBARİ İLE 130 TL ZAM YEMİŞTİR

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-beyaz-512-gb-microsoft-turkiye-garantili-p-HBV00000XGXZ8

• Son 1 ayda gerek Series X gerek Series S fiyatları fazla şişti. Sebep de tamamen Microsoft Türkiye kaynaklı büyük ihtimalle. Sessiz sedasız bindirdiler. PS5 de bulunmuyor diye rahat takılıyorlar herhalde.

• 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.