Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (676. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)
  • İki sorum var takip edebilenler varsa eğer :

• series X için yurt dışı amazon stoğu hala eskisi gibi yok sanıyorum ? - Artan kur ile son fiyatlardan sonra Yurtdışından almakla Türkiye'den almak eşdeğer duruma geldi mi ?

Eğer durum böyleyse Türkiye'den alınabilir belki. Bir de seri S alınmalı mı yoksa X mi aramalı hala bilemiyorum.

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Resmi fiyatından yurtdışında bulursan TRden daha uyguna gelir..

S mi X mi almak?

Bütçe yetiyorsa ve grafik takıntısı varsa kesinlikle Series X, bütçe yetmiyorsa grafik takıntısı yoksa S al...
    Sonuçta X'e çıkıp, Series S'e çıkmayacak bir oyun olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 25 Ocak 2022; 21:28:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Series x dünyada hiçbir yerde stokta yok ne zaman düzelecek bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Hocam ara ara amazon İtalya oraya stok girişi oluyor TRde halihazırda var olan sitelerde malum fiyatı 10K üzeri

• Beyler kolay gelsin. Stok sorunu hala devam ediyor. Amazon de ve it dışında stok giren Amazon var mı ? Denk gelen oldu mu ? İt sık sık giriyor ama malum , botlardan bize fırsat olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İt bugün stok girişi oldu ama hem Türkiye ye göndermiyordu hemde 648 € fiyatı vardı.

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm hocam anında bitti. Fransa da açtı ama onu da yakalayamadım. İtalya daha önce gönderiyordu , sanırım satıcı direkt Amazon değildi ?

• Takip.

• takip.

• Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

Abi geçen hafta 5300 civarıydı noldu da bir hafta da 1k birden arttı şaka gibi

• Soap_MacTavish kullanıcısına yanıt

6200 e series s alınmaz verilmez bu paralar bu cihaz için çok fayiş

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-beyaz-512-gb-microsoft-turkiye-garantili-p-HBV00000XGXZ8

resmi garantilisi 6200 suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Şubat 2022; 19:26:25 >
  • Bu cihazda bir stok problemi var sanırım. Bu fiyatlar çok fahiş. Amazon.de üzerinden de takip ediyorum fakat uzun zamandır stok görünmüyor.

• AEGEA kullanıcısına yanıt
    Var hocam ben de 3 hafta önce aldım amazondan. 2-3 güne bitti. Gelir yine.

• Elektronik cihazların daha ulaşılabilir olması ile ilgili bir kanun değişikliği gündemde. Böyle birşey olursa (umarım olur) fiyatlar bir miktar düşebilir.

• Selamlar yıllar sonra ilk defa bu nesilde tercihimi Xbox'tan yana kullanmaya karar verdim. Series X'in son açıklanan resmi fiyatı nedir ? Microsoft'un kendi sayfasında resmi satış fiyat bilgisi göremedim. Satıcı seçeneklerinde Teknosa, Vatan, Mediamarkt, Nethouse, Hepsiburada ve Dr var fakat hepsinde fiyatlar farklı. Resmi satış kanallarında neden fiyatlar farklı anlayamadım. Son 2-3 hafta içinde alanlar en ucuz kaça bulup alabildiniz? Microsoft Türkiye garantili almak istiyorum

• h@mza H kullanıcısına yanıt
    Ne kadara mal oldu hocam? Amazon.de den mi aldınız

• costaud C kullanıcısına yanıt
    5500 tlye almıştım Amazon Türkiye. Ayın 17 sinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 3 Şubat 2022; 10:31:42 >
  • Merhaba sıfır kutu xbox series x buldum ama satıcı 1 yıl uluslar arası garantili diyor fiyat 7 bin tl cihaz belli yurt dışından getirilmiş böyle cihaz alıpta kullanan varmı alınır mı

• 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.