Şimdi Ara

Xbox Series X tüm önceki nesillerle uyumlu olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2015 yılında Xbox One için önceki nesil Xbox konsollarına geriye dönük uyumluluk sunan Microsoft büyük beğeni toplamıştı. Bu kez Xbox Series X için çalışmalar erken başladı ve çıkış tarihine yetişecek.

Tüm önceki nesillere destek

Xbox Series X konsoluna geriye dönük uyumluluk kazandırmak için Xbox One uyumluluk ekibi kolları sıvamış durumda. Bugüne kadar 100 bin saat test süreci geçiren ekip kış dönemine kadar 200 bin saat daha test yapacak.

Ayrıca Bkz.OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklık ülkemizde satışa başladı

Microsoft yapılan çalışmalar ile binlerce oyunun konsolun çıkış tarihinde uyumluluk kazanmış olacağını belirtiyor. Uyumlu oyunlar yerleşik olarak konsol donanımını kullanacak. Bileşenlere tam erişim sağlayan oyunlar böylece performans kaybı yaşamayacak.

Hatta Microsoft pek çok uyumlu oyunda HDR desteği, 120 fps seviyesine kadar hızlar ve daha hızlı yükleme ekranları mümkün olacak. Yani Xbox Series X ile gelen avantajlardan sadece yeni oyunlar değil eski oyunlar da yararlanacak.

Microsoft ayrıca kendi stüdyolarının çıkış için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtiyor. Toplam 15 stüdyo konsol piyasaya çıktığında özel yapımlarla hazır olacak. Böylece oyuncuların önünde çok geniş bir katalog bulunacak.

Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2020/05/28/xbox-series-x-next-generation-backward-compatibility/

• Bu nesilde ps4 aldım. Ps4 sattım. Ps4 pro aldim. Xbox one hiç elimi sürmedim xbox onex çikti aldım her 3 konsolu kullandım + ve - deneyimlerim oldu. Bu konsollar 1000 2000 civarıydı bir şekilde bir yerlerden kısıp aldım ama yeni nesilde işler karışık playstation kullanıcısı olarak malesef bir konsol kullanacağım. Büyük ihtimalle bu da xbox olacak gamepass satılan ucuz hesaplar sessiz fan, daha yüksek çözünürlük, yüksek fps geriye uyumlulukta tuzu biberi malum kutulu xbox oyunlarini satmak türkiyede zor elimdeki oyunları bir daha oynarım sony bir oyuna 400 500 tl verecek başka müşteriler arasın.
  • Şu alet beni ps5 den daha çok heyecanlandırıyor. Gamepass ile şahane bir deneyim yaşatabilir. Eski güzel oyunları akıcı kare hızlarıyla yeniden deneyimlemek isterim şahsen.

• Geriye uyumluluk bence olması gereken bir özellik zaten. Sony'nin geçerli bir nedeni var mı bilmiyorum ama her seferinde geri uyumluluk konusunda oyuncuları yüz üstü bıraktı. Sony'ye göre nostalji yapmak için 30 tane konsol saklamamız gerekiyor.

• Hem en güçlü konsolu çıkartıyorlar, hem bünyelerine yeni oyun firmaları alıp firma sayısını 15'e çıkarıyorlar, Smart Delivery desteği varsa Series X'de oynamak için yeniden para ödettirmiyorlar ve tüm bu çıkardıkları ilk parti oyunları da ayda 5.90 tl verdiğim bir sistemde oynatıyorlar. Yeni nesilde tercih belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 29 Mayıs 2020; 13:12:20 >
  • Rekabet ne kadar, güzel bir şey yav.
    x firma diğerini ezicem, diye neler yapıyor.
    Ve bu sayede, millet adam gibi cihazlar görüyor. kullanıyor pes buna karşılık seneye verir artık. 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 29 Mayıs 2020; 11:23:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nostalji yapmak için evinde eski nesil konsolları saklamak zorunda kalmıyorsun, üstelik onları daha iyi kalitede oynayabiliyorsun. Muhteşem!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeter Microsoft daha toprak atma :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha gayret biraz daha ilerlerseniz yakında bilgisayarı keşfedeceksiniz.

• Bu nesilde ps4 aldım. Ps4 sattım. Ps4 pro aldim. Xbox one hiç elimi sürmedim xbox onex çikti aldım her 3 konsolu kullandım + ve - deneyimlerim oldu. Bu konsollar 1000 2000 civarıydı bir şekilde bir yerlerden kısıp aldım ama yeni nesilde işler karışık playstation kullanıcısı olarak malesef bir konsol kullanacağım. Büyük ihtimalle bu da xbox olacak gamepass satılan ucuz hesaplar sessiz fan, daha yüksek çözünürlük, yüksek fps geriye uyumlulukta tuzu biberi malum kutulu xbox oyunlarini satmak türkiyede zor elimdeki oyunları bir daha oynarım sony bir oyuna 400 500 tl verecek başka müşteriler arasın.

• Abi cidden anlamıyorum. O kadar para verip 360 oyunlarını oynamak ne kadar akılcı? Geriye uyumluluk hiç olmasın ve ona harcanan maliyet konsol fiyatından düşülsün daha iyi bence. Ben Series X aldığımda dönüp One X oyunlarını bile oynamam.
  • Eski oyunların hastasıyım, alıp almamakta kararsızdım ama çıktıktan sonra dedikleri gibi ilk nesile bile tam destek sağlayıp sıkıntısız oynatırsa galiba alacağım ben bu makinayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Hem en güçlü konsolu çıkartıyorlar, hem bünyelerine yeni oyun firmaları alıp firma sayısını 15'e çıkarıyorlar, Smart Delivery desteği varsa Series X'de oynamak için yeniden para ödettirmiyorlar ve tüm bu çıkardıkları ilk parti oyunları da ayda 5.90 tl verdiğim bir sistemde oynatıyorlar. Yeni nesilde tercih belli.
    Çok iyi ssd,
    kesinlikle mükemmel ssd
    süper teknoloji şu ssd
    farklı bir teknoloji ssd
    Solid state disk kısaltılması ssd
    Bu kadar ssd
    Şu kadar ssdSırıtan suratBuruşuk suratSırıtan surat
    Ne ssd imiş arkadaş
  • Eski oyunu yeni makinada oynamak bana pek cazip gelmiyor eski oyun merakım olsa gider eski makina alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Hem en güçlü konsolu çıkartıyorlar, hem bünyelerine yeni oyun firmaları alıp firma sayısını 15'e çıkarıyorlar, Smart Delivery desteği varsa Series X'de oynamak için yeniden para ödettirmiyorlar ve tüm bu çıkardıkları ilk parti oyunları da ayda 5.90 tl verdiğim bir sistemde oynatıyorlar. Yeni nesilde tercih belli.
    Xbox Series X tüm önceki nesillerle uyumlu olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.