Şimdi Ara

Xbox sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende hayirlisi ile cuma günü xbox oyuncuları kervanina katılıyorum Xboxa yazılım vs attırma dusuncem hic yok online zevkini yasamak icin orj kullanacagım.Slim model aldıgım xbox "tidus-eser" hocamın xboxu aldım slimlerde 3k problemi yok kadar azmıs sanırım ama bir sogutucu alarak garanti altına almak lazım mı su altta linkini koydugum sogutucu nasıl denyen varmı ?http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-nyko-intercooler-sts-xbox-360-slim-model-icin-73575278/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 18 Şubat 2012; 10:14:38 >

• hiç gerek yok makinenin düzenini bozarsın
  • Hem senin için hem konsol için şunu al ferahla.

Xbox sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks

hiç gerek yok makinenin düzenini bozarsın

Anladım birde the hut da yada zavvidemi ne bi kutu gordum xboxu direk icine koyuluyormus xbox icin üretmişler oda aynı gereksiz ozaman?
  • Dostum Slim lerde 3 Tane Kırmızı led yok,Fırında oynasan 3k Gösteremez

XBOX SLİM Şuan görebileceğin en iyi Anakart Mühendisliğine Sahip. Bknz: CGPU Teknolojisi.

Şimdiden Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Dostum Slim lerde 3 Tane Kırmızı led yok,Fırında oynasan 3k Gösteremez

XBOX SLİM Şuan görebileceğin en iyi Anakart Mühendisliğine Sahip. Bknz: CGPU Teknolojisi.

Şimdiden Hayırlı olsun

daha onceden 2senye yakın ps3 kullandım misal gece acik unutuyordum hocam ama hic problem olmadıgı icin takmıyordum bu slim olmasına ragmen acik fln biraksamdami sorun olmaz okadar mı saglam yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Şimdiden Hayırlı olsun

daha onceden 2senye yakın ps3 kullandım misal gece acik unutuyordum hocam ama hic problem olmadıgı icin takmıyordum bu slim olmasına ragmen acik fln biraksamdami sorun olmaz okadar mı saglam yani

Emin ol PS3 ten kat be kat sağlam.

CGPU teknoljinden biraz bahsediyim sana;

CGPU CPU(merkezi işlemci birimi) GPU(Grafik İşlemci Birimi) Bu ikisini Slim in anakartında Tek bir çatı haline getirdiler. Yani Birbirine gömülü şekilde Buna Microsoft CGPU Adını verdi.

CGPU'nun Hemen üstünde Heatsink(soğutucu metal), Heatsink in Hemen Üstünde FAN, Fan'ın Hemen üstündede Hava çıkışı var. Bu Sayede Kusursuz ve Mükemmel bir Soğutma Sistemi vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3DS ANA KONU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkurler hocam bilgiler icin icim rahatladı
  • mert hocam hg xbox kervanına ekle beni liveaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

mert hocam hg xbox kervanına ekle beni liveaa

Hoşbulduk daha gelemedim mehmet cuma gunu hayirlisi ile elime gececek cihaz birde online icin para vericez inş deger idda paralarını bunlara harcıom

• Beyler online oynamak isteyince geow da This current gamer profile is not allowed to play on live diyor ayarlara baktım ama bulamadım yardımcı olurmsunuz
  • quote:

Beyler online oynamak isteyince geow da This current gamer profile is not allowed to play on live diyor ayarlara baktım ama bulamadım yardımcı olurmsunuz

up beyler
  • gold aldın mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

gold aldın mı :D

1aylık free trial vericem sana dedi almadım daha markette geziyorum trial version oyun oynamaya müsade etmiyormu yoksa
  • quote:

quote:

Şimdiden Hayırlı olsun

Bende elite var kaç gece açıkkaldığının sayısını bilmem .. taş gibi maşallah .. korkmana gerenk yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

gold aldın mı :D

1aylık free trial vericem sana dedi almadım daha markette geziyorum trial version oyun oynamaya müsade etmiyormu yoksa

başlatırsan trial ı oynayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.