Şimdi Ara

Xbox Türkiye mağazasında olmayan oyunu almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Xbox 360 konsolumda Cs Go oynamak istiyorum fakat Türkiye mağazasında bu oyun bulunmuyor. Diğer çoğu ülkede bulunuyor ve örneğin Brezilya'da yaklaşık 40 TL'ye satılıyor. 2 sorum var bununla ilgili:
    1-Şimdi bölgemi Brezilya olarak değişsem oyunu Türkiye kayıtlı kartla alabilir miyim?
    2- Eğer kredi kartı işe yaramazsa bölge değiştikten sonra hediye kartı satın alıp hesabıma yüklersem Brezilya mağazasında kullanabilir miyim? Veya ilk hediye kartını tanımlayıp sonra bölge değişsem işe yarar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 360 sistemi ve mağzasında çok saçma kısıtlamalar olabiliyor... mesela benim başıma gelen şu olmuştu: Türk mağza hesabı, Türk kredi kartı ile Türk mağzasından aldığım oyunu, Suudi Arabistandayken indirememiştim(ip bölgeden blok olduğunu düşünüyorum). Belli bir noktada dosya bozuk diyip başa dönüyordu... Türk VPN ile indirebilmiştim. O yüzden birebir tecrübe olmadan bir şey söylemek zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 2 Temmuz 2020; 10:59:39 >
  • Kredi kartinin kullanilabilmesi dusuk ihtimal. Ancak o bolgenin hediye kartini alip hesabin bolgesini degistirdikten sonra kodu hesaba girip alabilirsin. Kodu kabul etmezse telden vpnle o ulkeyi secip mobil uygulamadan kodu girip alabilirsin. Ama alacagin ulkenin hediye bakiyesini alman şart diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

360 sistemi ve mağzasında çok saçma kısıtlamalar olabiliyor... mesela benim başıma gelen şu olmuştu: Türk mağza hesabı, Türk kredi kartı ile Türk mağzasından aldığım oyunu, Suudi Arabistandayken indirememiştim(ip bölgeden blok olduğunu düşünüyorum). Belli bir noktada dosya bozuk diyip başa dönüyordu... Türk VPN ile indirebilmiştim. O yüzden birebir tecrübe olmadan bir şey söylemek zor...
    Anladım hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Kredi kartinin kullanilabilmesi dusuk ihtimal. Ancak o bolgenin hediye kartini alip hesabin bolgesini degistirdikten sonra kodu hesaba girip alabilirsin. Kodu kabul etmezse telden vpnle o ulkeyi secip mobil uygulamadan kodu girip alabilirsin. Ama alacagin ulkenin hediye bakiyesini alman şart diye biliyorum
    Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.