Xbox Series S alacaktım ama televizyonumun yeterliliğinden emin olamadım. Televizyonun modeli Vestel 40FA5050 özellikleri linki de bu: https://www.epey.com/televizyon/vestel-40fa5050.html . Oyun oynarken sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı konusunda lütfen yardımcı olun Yardımcı olursanız sevinirim |
Xbox TV yeterliliği
-
-
Hdmı girişleri mevcut zaten neden desteklemesin ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüntüde sıkıntı çıkarır mı peki?
-
1080p 120 hz çalıştırıyor. Bu benim eski tv 4k ya geçtiğim için diğer odaya koydum. Sorun olmuyor. Eksileri dolby hdr falan yok. Series x de kullandım. -
Cevap için teşekkürler. Yani oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz değil mi?
-
Bir de 50 hz diyor siz 120 hz yazmışsınız. Bu konularda fazla bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
-
Hocam 1080p 60 fps görüntü alırsınız. Hz yani fps saniyedeki kare sayısı demek. Yani bir saniyede ekrana 30 kare görüntü gelmesi 30 fps-60 kare görüntü gelmesi 60 fps demek oluyor. Bazı oyunlar yapımcıdan kaynaklı 30 fps bazıları da 60-120 fps çalışabiliyor. 120 fps genelde online rekabetçi oyun oynayanlar için daha önemli olabiliyor. Series S te güncelleme alan oyunlar 60 fps çalışabiliyor. Mesela araba yarışı oyunlarında ben özellikle o şekilde daha iyi fark ediyorum. 30 fps ve 60 fps oynadığınızda görüntüdeki akıcılığı fark edebiliyorsunuz. Ama 30 fps de de birçok oyun oynadım ve rahatsız olmuyorum. Biraz da kişisel bir şey. Bir de konsollardaki 30 fps bilgisayardaki 30 fps görüntüden daha akıcı oluyor. Çünkü oyunlar konsollara göre genelde optimize edildiği için konsoldaki 30 fps görüntü, dediğim gibi çok takıntılı değilseniz bu konuda rahatsız etmez.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Bana da zaten 60 fps yeter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X