Şimdi Ara

XBOX UCUZ ORJİNAL OYUN ARAYANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fw konusunda bir başlık açmıştım.Oldukça olumsuz bakıldığı gördüm FW'ye ve bu yüzden orjinal oynamaya karar verdim.Biraz araştırınca xbox oyunlarının uçuk rakamlara satıldığını gördüm.ama geçen günhttp://www.syd.com.tr/OYUN,LA_275-2.html şu siteye denk geldim.Buradan hiç alışveriş yapmadım güvenilirliği konusunda bir fikrim yok ama fiyatları çok düşük.

Örnek vermek gerekirse Modern Warfare 3 D&R'da 180 lira iken bu sitede 99 tl.

Umarım reklam yapmış gibi gözükmem.Orjinal oyun arayan arkadaşlara faydalı olur diye düşündüm.

• Fiyatlar harbiden iyiymiş, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Fiyatlar harbiden iyiymiş, teşekkürler.

Tabi ki 81 TL kârdayiz , 2009 cikisli bir oyun icin super fiyat

• Battlefield 3 'ün D&R da 200 liraya satıldığını görünce neredeyse Xbox almaktan vazgeçiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Ov ye man ovv yea
  • quote:

quote:

Sana puanım 9 kanka
  • quote:

quote:

Yakın zamanda çıkmış oyunların üzerinde 119 lira etiketi var, eski oyunları da ikinci el alırsın olur biter. Çok şey istiyosunuz, bu ülkede neyin fiyatı yurtdışına göre ucuz da oyunun olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 23 Kasım 2012; 11:08:28 >
  • Syd elektronik Kadiköy yazıcıoğlunda alt katta,Orda Kahraman elektronikte var.Bunlar ailemizin spotçularıdır tamamen güvenilirlerdir.Bu arada MW3'ün sıfır fiyatıda 70TL 99TL biraz pahalı.
  • Spotçulardan oyun almak sadece oyun daha yeni çıkmışsa mantıklı. Çünkü bir oyun yeni çıktığında spotçu fiyatıyla yurtdışı fiyatı arasında sadece 5-10 TL'lik fark oluyor. Yurtdışından yeni çıkmış bir oyun aldığında pre-order bile olsa çıkış tarihinden çok sonra eline ulaşıyor. Oysa spotçularda çıktığı gün, hatta çıkışından önce bile alabiliyorsun. Spotçulardan Black Ops 2 aldım içinden pre-order'a özel nuketown kodu bile çıktı. Üstelik çıkışından 1 gün önce ve yurtdışı fiyatından daha ucuza aldım.

Ancak şöyle de bir durum var ki yurtdışında bir oyun çıkar çıkmaz fiyatı hemen düşmeye başlıyor. Bir oyunun çıkış fiyatı yurtdışında 110-120 TL arası, çıkışından 1-2 ay sonra bile oyun hemen 80-90 TL'ye düşüyor. 1 sene sonra 45 TL civarı oluyor, 1 seneden eski oyunlar ise 30-45 TL arasına düşüyor. Oysa spotçularda 2-3 senelik oyunlar bile 100 TL civarı fiyatlardan satılıyor. O yüzden bir oyunu sadece çıkış haftasında spotçulardan almak mantıklı, daha sonrası için yurtdışı ya da ikinci el almak mantıklı.

• Call Of Duty Black Ops 2 119 tl fıyat gusel degıl mı aralda 190 tl
  • acaba güvenilirmi? ona gore satin almayi dusunuyorum burdan
  • SYD gayet guvenilirdir.
  • syd ile 5 yıldır alışveriş yaparım.daha 3 gun once yeni xbox aldım.duzgun guvenilirlerdir.ben tavsiye ederim.
  • burdan BOps2 ve Halo4 aldım güvenilirdir süper adamlar
  • Yalnız 360 oyunlarının PS3 oyunlarından pahalı olmasını halâ içime sindiremiyorum. Örnek COD Black Ops II.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

syd ile 5 yıldır alışveriş yaparım.daha 3 gun once yeni xbox aldım.duzgun guvenilirlerdir.ben tavsiye ederim.

Hocam gittigidiyor da kadıköyde bir elektronik mağazasında 700 liraydı şu cihazhttp://www.syd.com.tr/XBOX360-250-GB-SLIMJTAG,PR-247.html

SYD konsol konusunda biraz pahalı değil mi?
  • syd de kapıda odeme secenegi var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aphextwin.

quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

syd ile 5 yıldır alışveriş yaparım.daha 3 gun once yeni xbox aldım.duzgun guvenilirlerdir.ben tavsiye ederim.

Hocam gittigidiyor da kadıköyde bir elektronik mağazasında 700 liraydı şu cihazhttp://www.syd.com.tr/XBOX360-250-GB-SLIMJTAG,PR-247.html

SYD konsol konusunda biraz pahalı değil mi?

ben gormedim 700 tl ye.ayrıca gorsemde bildigim tanıdıgım insanlar oldugu icin yine syd den alırdım.
    daha ucuz olması benım için cok onemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.