Şimdi Ara

XBox, XBox360 Anketi. lütfen katılın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilmiyorum mesajımı uygun bi yere, uygun bi dillemi yazıyorum ama aşağıda belirttiğim adrese girerek XBOX anketine katılır mısınız.

Anketin amacı hangi şehrimizde kaç kişi XBOX 360, kaç kişi XBOX kullanıyor?
    Konsolları kullananlar hangi yaş aralıklarında gibi çok genel bi anket düzenledim.

Amacım XBOX kullanıcılarına farklı bir hizmet sunmak. açıkçası bu hizmetin ne oldugunu açıklamak istemiyorum. ama biraz hobisel, birazda eğlenceli bir amacı oldugunu, kimseyi tırtıklamadan bişiler yapmayı bir çok hobinin pahalı oldugu ülkemizde en azından kendimi yakın hissettiğim XBOX kullanıcılarına yeni bir hizmet sağlamak amacıyla yapıyorum.

lütfen adresdeki bilgileri doğru olarak giriniz.

XBOX ve XBOX 360 Kullanıcı Anketi için Tıklayınız

katılan herkese şimdiden teşekkürler

yakın bir zamanda da tercih edilen oyunlar ve oyunlar hakkında rating değerlendirmesi de yapmayı düşünüyorum. yani bu ankete katılan diger ankete katılma hakkı da kazanıcak şaka şaka herkes istedigine katılabilir tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potkal -- 23 Ağustos 2006; 16:46:10 >

• bu anketin amacı ne?bide çok az soru varmış gibime geldi daha kapsamlı olabilirdi:..
  • EEE bende hem xbox 1 hemde xbox 360 var şimdi ne olacak

İkisi birden seçilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

EEE bende hem xbox 1 hemde xbox 360 var şimdi ne olacak

İkisi birden seçilmiyor

Anketi yapanlar seni düşünmemişler valla ayıp etmişler
  • öncelikle amaç amaç diye zaten yukarıdaki başlığımda yazmıştım açıklayıcı değilse bence bir daha okuyunuz. yine değilse o zaman bidaha yazayım..

ikinci olarak da tabiki de hem Xbox hemde XBox 360 kullananların olabileceğini düşündük.. burdaki amaç en çok hangisinin kullanıldığını öğrenmek.. ikisini de eşit miktarda kullanıyorum diorsanız o zaman sistemi değiştirebilirim.

anketin amacına göre hem kullanıcıları sıkmamak hemde fazladan bilgiyi almanın bi işe yaramayacağını düşündük. mesela ne olablirki? XboX kullanan kitlenin bize göre olan kısmını ölçmek istedik. kısaca anketteki sorular bizim için yeterli. ilerleyen zamanlarda çok detaylı bi araştırma yapmak gerekirse belki derinleştirilebilir ama gerek yok ki zaten
  • ben girdim 3-4 basit soru sizlerde destekleyin...
  • tamam tamam üstüme gelmeyin

sabah değiştirmiş olucam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abartmasan diyorum .

burda amaç aslında sadece Xbox ve 360 kullananları bilmek. makinanın parçaları, ekran bağdaştırıcıları, rengi, özelliklerinin bu anket için önemi yok.

kısaca bu kadar soru çok çok yeterli. şimdi premium mu? core mu? diye sormaya başlayınca kullanılan ekran özelliklerini, varsa ses sitemi detaylarını filan da öğrenmek ayrı bir anket konusu.

katılımın için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.