Şimdi Ara

xbox1 oyunlarını 360 da nasıl oynarız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • patchleme gerekiyor dedi atik elek. atilla abi bende bugün mortal kombat armegedon iso sunun patchlerini buldum netten

tam ismini hatırlamadıgım programı gerkiyormuş onuda indirdim yanlız ingilizcem olmadıgı için yapmadım dvd boşa gitmesin diye
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

xbox360 mı alalı 4gün oluyor nikim Evidentclover ekleyebilirsiniz

• bildigim kadarıyla oynanmıyor piyasada olan patchler ya bozuk yada uyumsuz dvdmulletter programından bahsediyorsan 360 a uyumlu
    yapması kolay ama çalışması zor dvd-dl yakabilirsin boş yere tavsiyem vazgeç forumdan bu konuda kimse yardım etmez onlarda birşey bilmiyor

bu konuda pek yardım edeceklerini sanmam
  • Ne güzel işte daha 4 gün olmuş.Bırak xbox oyunlarını şimdi işl önce nextgenin tadına varma zamanı.İlerki zamanlarda nostalji yapmak için uğraşırsın
  • orjinal alsak bu oyunları makina fwli olsada çalışırmı bnmde merak ettğm birkaç xbox 1 oyunu var
  • orjinal tak diye açılıyor ebay dan sipariş ettim gelicek birtane kopya olarak oynaması için orjinalden back-up etmek gerekiyor saglam bu yöntem

yada isonun ve patchlerin dumu çok iyi olucak bide adam gibi o proglamla hazırlayan biri olmasın lazım artı 2-3 kez convert etmen lazım dvd multerden patcsiz imgburna sonra patcli dvd5 sonra tekrar dvd9 a uzun iş yapması zahmetli zaman alıcı bide çalışmazsa emek gidiyor dvd-dl boş yere yakıyorsun
    bir oyun için 3 medya yaktım sonunda ebaydan 3oyun aldım
  • peki bilen yapabilen arkadaşlar varsa aramızda bana pm atabilir veya burda hepimizle paylaşabilir sakıncası yoksa hepinize teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

orjinal tak diye açılıyor ebay dan sipariş ettim gelicek birtane kopya olarak oynaması için orjinalden back-up etmek gerekiyor saglam bu yöntem

yada isonun ve patchlerin dumu çok iyi olucak bide adam gibi o proglamla hazırlayan biri olmasın lazım artı 2-3 kez convert etmen lazım dvd multerden patcsiz imgburna sonra patcli dvd5 sonra tekrar dvd9 a uzun iş yapması zahmetli zaman alıcı bide çalışmazsa emek gidiyor dvd-dl boş yere yakıyorsun
    bir oyun için 3 medya yaktım sonunda ebaydan 3oyun aldım

ORJİNAL olanlarda region sorunu oluyormu?
  • arşatırdım region farkı var bölgesine göre oyun alcaz backup yapan arkadaşlar varmış forumda ninja gaiden black halo2 gibi oyunları yapıp hazırlayanlar olmuş kendileri bize anlatabilermi nasıl hazırladıklarını xdvdmulleter'den
  • abi napçan eski oyunları bu kadar yeni ve süper oyun varken
  • arkadaslar bı yardım edın lutfen, ntsc-u 120gb arcade fwlı makınama gecen 2 tane xbox1 oyunu ındırdım, ozellıkle xbox360 ıcın cevrılmıs olanlardan, mk armageddon ve nınja gaıden black, neyse herzamankı gıbı DL dvdye cektım oyunları,ıkısındede oyuna gırerken su hatayı verıyor Game Error The game could not start. Please download the game again nerde hata yapıom yada bu sorunu nasıl cozebılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.