Şimdi Ara

XBOX360 3 Kırmızı Işık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NTSC-U bir XBOX360 pro oyun konsaolum var. Xboxımı çalıştırdığımda meşhur 3K hatası çıktı. Ancak garip olan Xbox ısınmadan bu hatayı verdi. Düğmeğe basıyorum normal bir iki sn çalışıyor sonra 3k ışık yanıp sönüyor ancak xbox güç kaynağı üzerindeki ışık sarı yeşilden sarıya geçiyor. İnternetten araştırdım ve ikincil hata kodları denilen bir şey buldum. Burda hata kodu olarak 0001 verdi yani "Power supply sorunu".

Xbox aslen 110 volt için ancak ben 110-220 volt çevirici kullanıyorum. Yeni bir voltaj çevirici veya komple 220 volt xbox güç kaynağımı almalıyım? Yoksa başka bir çözümü var mı?

• önca sorunun kaynağının adaptör olduğuna emin olmak lazım. başka bir adaptörle deneme yap (arkadaşından ya da xbox satan yerden rica et) eğer hala sorun devam ederse iş o zaman karışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 12 Haziran 2008; 18:41:42 >
  • Bence sorun çeviriciden kesinlikle bir daptor alıp denemn lazım,her zaman söylüyörüm şu çeviriciyi kullanmayın diye ama dinleyen yok malesef
  • bir kaç kişi daha böyle konu açmıştı , hepside seninki gibi ntsc yi çevirici ile kullanıyorlar. Çeviricini değiştir.
  • geçmiş olsun inşallah düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.