Şimdi Ara

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ps3 e oyun da yagsa maliyet sebebiyle alamam.en az 2 mılyar para olmalı elde hem cıhaza hem oyuna para oo nerdeee ben de şak diye sayayım.2-2.5mye ocakta falan kral pc alırsınız çatır çatır dx10 oyunlarını oynarsınız valla.paralı olan arkadaşlara benden tavsıye ps3 hamle yapmakta geç kaldı çünkü ps3 un hit oyunları çıkarken bir yandan da pcde dx10 furyası iyice başlayacak ve yenı donanımlarla 20-30 fps alma derdinden de kurtulacaklar 2008 bir anlamda pccilerin yılı olcak bence.ha tabi 2007 yılında yüksek fiyatlara dx10 kasmıs olanlarda bi bardak soguk su içecek
    xboxım ıse herzaman kalbımde 1 numara,hem oyun bollugundan hemde cuzi maliyetlerinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risingforce -- 26 Kasım 2007; 2:31:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Tabiki korsanı bulurlar :) ps3 için... olmama gibi bi durum yokyani..
    quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

quote:

ah evet TOO HUMAN var özür dilerim ben onu unutmuşumb enimde merakla beklediğim oyunlarınbaşında geliyor XboX için.

bakıyorum bazı arkadaşlar son kozları olan korsan oyuna sarılmış durumdalar. Merak edilmesin o da yakında sona erer :)

Korsan oyun mu sona erer yoksa Korsanı da bulurlar mı demek istediğin ne

Temennimiz o yönde hocam yoksa 10 oyun=60 gb Pal Ps3 demek

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

PS3 için sayılan oyunlardan ilgimi çeken
    Little Big Planet ve MGS4...Gerisi önemsiz. 20 tane FF gelse bir Mass Effect yada Fable yapmaz benim için
    Killzone 2 deniyor, hitmi olacak, diger serileri gibimi olacak belli degil.
    Haze denmiş, tamamen çöp oyun
    UT3 zaten multi..

Diger tarafa bakıyoruz, Fable, Alan Wake, Too Human, Conviction, Ninja Gaiden 2 ,belki GeOW 2, Bioshock 2, Halo Wars, Huxley , Banjoo Kazooie vs...
    Kısacası, 360, 2008 dede benim için açık lider. PS3 üde MGS için belki alırız belki almayız. Şartlar ne gösterecek bakalım.
    Orjinal oyundada 360 avantajlı. Oyunları 10-15$ daha ucuz

Bu arada PC ye çıkmasıda zerre ırgalamaz beni. PC ye para bayılmayı düşünmüyorum, sagolsun 360 o açığı hayli iyi kapatıyor. Bir tek konsola masraf ediyoruz, birde PC ile uğraşmak zorunda kalmıyoruz. PS3 sahipleri düşünsün

Hocam yazdıklarında bazı yerlere katılıyorum ama bir sorum var

Şu Little Big Planet'i ben de gözlemledim videolarını (gameplay) da seyrettim.

Yani ne bileyim bu oyunu seven birçok kişi var ve de ümidi olan

Yani sorum şu bu oyunda cazip olan ne acayip bebek oyunu gibi birşey

Yani cazip olan şey ne de bu oyun bu kadar çok bekleniyor onu açıklayın da ben de merakla takip edeyim bu oyunu

• arkadaşlar 3d veya değil farketmez yeni veya eski platform oyunları çıkacakmı? önerebileceğiniz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

PS3 için sayılan oyunlardan ilgimi çeken
    Little Big Planet ve MGS4...Gerisi önemsiz. 20 tane FF gelse bir Mass Effect yada Fable yapmaz benim için
    Killzone 2 deniyor, hitmi olacak, diger serileri gibimi olacak belli degil.
    Haze denmiş, tamamen çöp oyun
    UT3 zaten multi..

Diger tarafa bakıyoruz, Fable, Alan Wake, Too Human, Conviction, Ninja Gaiden 2 ,belki GeOW 2, Bioshock 2, Halo Wars, Huxley , Banjoo Kazooie vs...
    Kısacası, 360, 2008 dede benim için açık lider. PS3 üde MGS için belki alırız belki almayız. Şartlar ne gösterecek bakalım.
    Orjinal oyundada 360 avantajlı. Oyunları 10-15$ daha ucuz

Bu arada PC ye çıkmasıda zerre ırgalamaz beni. PC ye para bayılmayı düşünmüyorum, sagolsun 360 o açığı hayli iyi kapatıyor. Bir tek konsola masraf ediyoruz, birde PC ile uğraşmak zorunda kalmıyoruz. PS3 sahipleri düşünsün

Hocam yazdıklarında bazı yerlere katılıyorum ama bir sorum var

Şu Little Big Planet'i ben de gözlemledim videolarını (gameplay) da seyrettim.

Yani ne bileyim bu oyunu seven birçok kişi var ve de ümidi olan

Yani sorum şu bu oyunda cazip olan ne acayip bebek oyunu gibi birşey

Yani cazip olan şey ne de bu oyun bu kadar çok bekleniyor onu açıklayın da ben de merakla takip edeyim bu oyunu

Aynen bende cok merak ediyorum, nedir bu oyunu ozel yapan diye...

• quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi?

Herkese merhaba.

Mass Effect'in de çıkmasıyla beraber sadece Xbox360'a çıkacak oyunların çoğu çıkmış oldu. Halo3, Forza2, PGR4, Ace Combat 6, Overlord, Gears of War, Naruto, Bioshock, Crackdown dahil bir çok oyun çıktı. Ama şimdi ileriki oyunlara bakınca çok fazla Xbox360'a özel oyun göremiyorum. Alan Wake bekleniyor ama o hem Pc'ye çıkacak hem de tam olarak ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Geriye Lost Odyssey ve Fable 2 kaldı. Lost Odyysey baharda, Fable 2 ise yazın çıkacak.

Ama diğer yandan Ps3'e daha fazla özel oyun çıkacak gibi gözüküyor. Littlebigplanet, Haze, Killzone2, Final Fantasy XIII, XIII versus, Tekken 6, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5 Prologue, Gran Turismo 5, White Knight Chronicles, Afrika, Unreal Tournament 3 (Xboxtan erken çıkacak) ve Wardevil. Uncharted: Drake's Fortune'da yeni çıktı.

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi? Başka hangi sadece Xbox360'a özel oyunlar çıkacak? Yoksa artık konuşma sırası Ps3'te mi?

üstat ninja gaiden 2 yeterde artar bile.xbox da kaç defa bitirdim bu oyunu hatırlamıyorum very hard modunda sürekli bitiriyordum bıkmıyo insan sürekli hareket var oyunda.

bide resident evil var gelecek sen kafanı takma hiç yeni oyunlar gelecektir sürekli...

• Little Big Planet te 4 karakter var. Gerçek hayattaki fizik kurallarını güzel simule etmişler. Birbirine yardım ederek parkuru bitiriyorsun. Her türlü nesneyi kullanabiliyorsunuz sanırım
    İzlemeniz lazım videolarını

2008 de Ninja Gaiden 2, Fable 2, Conviction ve Dead Rising 2 gelse sene biter zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu saçma tespitlere hemen cevap veriyim.

** Bir kere bir oyunu oynamak var, oynamak var. GEOW X1600 pro ilede oynanabilir, 17" monitöre bağlar, oynadığını zanneder oyuncu, bu oyunu 32" ve üzeri hd lcd tv de kablosuz kol ile 0 kasılmayla ve full detayda oynamakla bu ikisi arasında çoook büyük fark var, bu farkı ancak daha önce görmemiş insanlar bu tip yorum yapar.

** PC oyunculuğu devrini kapadı, artık devir konsol devri, bu bahsettiğin GEOW, PC'ye nezaman geldi sorması ayıp? Hemen arka arkaya mı çıktı? Ben o oyunun posasını çıkardım, 3-4 kez bitirdim, bi dönem sıkıldım oynamadım, ondan sonra multiplayer ına merak sardım aylarcada öyle oynadım, neyden sonra PC ye geleceğinin haberini duydum, sen şimdi varsayımlarla konuşuyorsun, gelicek, çıkıcak ... tamam gelicek çıkıcakta nezaman çıkıcak? Ben binlerce $ lık sistem kurucam bekliycem, konsola çıktıktan 1 yıl sonra çıkıcak pc ye ondan sonra bide konsolu eleştirip "işte pc yede çıktı, ne farkı var" diye garip garip yorumlar yapıcam, olacak iş değil bu.

** Insanlar artık özel oyunları sebebiyle değil, hem upgrade belasından kurtulup, her oyunu full detayda dev ekranlarda 0 kasılmayla dertsiz tasasız oynamak, ekonomik olması, hem oyunların en erken ve en çok olarak çıkması sebebiyle konsol tercih ediyorlar. PC ye oyunu takıp install edip, video ayarlarına girip bilmem ne ayarını açıp kapayıp, gözünü sürekli fps düşücekmi düşmeyecek mi diye ekrana dikmekle, oyunu konsola takıp, play e basıp, yattığın yerde oynamak arasında çok büyük fark var.

** Live sistemini saymıyorum bile.

Biraz daha mantıklı şeyleri savunun, ben bu devirde konsolun gücünü, ekonomikliğini (orjinal oyun kullanılsa dahi) görmeyip hala bitmiş bir PC oyunculuğu hakkında yorum yapanın çok açık söylüyorum aklından şüphe duyarım, yorum yaparken biraz daha geneli düşünüp, kartları önünüze koyun, o şekilde yorum yapın.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ortalama bir PC ve bir PS3 ile kainattaki bütün oyunları oynayabilirsiniz,Xbox360 benim gözümde yüksek donanımlı ama ucuza malolan bir PC...
    Mass Effect de PC ye gelirse şaşırmam,GEoW GEoW dediler 1600pro ekran kartlı P4 3.0 sistemimde rahatlıkla oynuyorum,ha detaylar xbox360daki kadar iyi değil ama oynuyorum sonuçta olay sadece grafik değil...
    Bioshock da oynadık,Halo3 Allahın emri gelecek..eee ne anladım ben bu işten,espirisi ne şimdi xbox360 ın,konsolun?
    ben hala anlamış değilim MS un Xbox360 diye bir konsol üretmesini...zaten PC piyasasına hakimsin konsol diye bir olay attın ortaya diğer taraftan neredeyse bütün oyunlarını PC için de çıkarttırıyorsun,exclusive denen kavram yokoluyor neredeyse.
    yahu bırak bari PS2 ile ile konsol kavramına alışmış insanlar devam etsin işine gücüne...bu illa Sony olmak zorunda değil Wii olur PS3 olur ama sonucunda gerçek konsol olur PC bozması değil...
    ekran kartları da ucuzluyor artık esiden şikayet eder dururduk ama 250 dolar civarına 8800GT çıkıyor neredeyse üstdüzey kart performansı alıyorsun,teknoloji zaten her iki senede bir sistem yenilemeye itiyor işlemci anakart illa yenileyeceksin,ben evdeki Pc ile oyunda oynuyorum müzik de dinliyorum TV de seyrediyorum internete de giriyorum neredeyse yapılmayacak iş kalmadı PC ile ,ne manası kalıyor konsol olayının ben anlamakta güçlük çekiyorum artık...özel oyunları için insanlar konsol farkını yaşıyordu sağolsun MS sayesinde artık o da alalade bir olay olacak insanlar için.
    MS un amacı siz konsolculara alternatif falan sunmak değil,bütün piyasayı ele geçirip kendi dayattıklarını kullandırmaya çalışıyor işletim sisteminde bunu yaptı şimdi oyun sektörüne geldi sıra konsol piyasasını da eline geçirince Vista/DX10 dayattırması gibi olayları çok sık görürüz kendiniz kandırmayın MS=kullanıcı dostu saçmalıkları ile,piyasada tek olursa bugünleri mumla ararsınız..

arkadaşım ben gözüme güvenirim siz kısa pantolonla gezerken ben C64 lerle oyun oynuyordum hayatımın en az 20 senesi bilgisayarlarla ve oyunla geçti iyi ile kötü arasındaki farkı anlayabilirim çok rahat,bu yüzden bu tür şeyleri yazmadan önce kim yazmış bi bakın,öncelikle bunu söyleyeyim...aynı detaylarda oynayamıyorsun ama oynuyorsun yazmışım dikkat edersen..
    ikinci olarak PC oyunculuğu ölmez,bir kere MS buna izin vermez.oyun ölürse MS işletim sistemlerinin bir espirisi kalmıyor çok daha iyileri var iyice araştırırsan.mesela işyerindeki FTP bilgisayarına virustü trojandı bıktığım için Ubuntu 7.10 Gusty Gibbon kurdum,ben hayatımda bu kadar kolay ve kullanışlı bir işletim sistemi görmedim,OSX hariç...sonucunda tamamen ücretsiz ve normal bir ev kullanıcısının bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyor,merak eden varsa indirsin denesin,ekran kartı sürücümü bile internetten bulup güncelledi synaptic ile...
    neyse konuyu fazla dağıtmadan tekrar söyleyeyim PC oyunculuğunun ölmesi en çok MS un zararına olur bunu en son isteyecek de MS un kendisidir.çift çekirdekli 8800GT ekran kartlı bir sistem eskisi gibi o kadar da pahalıya malolmuyor artık,50 YTL ye de PC oyunu bulabiliyorsun hem de Türkiye piyasasında.korsana girmeye bile gerek yok maksat oysa PC den daha avantajlısı varmıdır bilemiyorum bu konuda...artı sadece oyun oynamıyorsun PC ile dedim TV seyrediyorum radyo MP3 dinleyebiliyorum işimle alakalı programları kullanabiliyorum internete giriyorum aklıma gelebilecek herşey PC de var,konsol alınca ne olacak sadece oyun oynayacağım.bu açıdan bakarsan Pc ninde avantajları saymakla bitmez.

bide bu yattığın yerden oyun oynama mevzusuna da sinir olmaya başladım,al bi gamepad PC de de yattığın yerden oyna,xbox360 gamepadi bile kullanılabiliyor PCde...

• 8800GT li sistem seni 6 ay ya götürür ya götürmez. Crysis de noluyor mesela o sistemle ? Alan Wake de ne yapacak ?
    Ayrıca PC de oyun kalitesi düşüktür. Bol bol fasa fiso oyun çıkartırlar. PC ler hiçbir zaman konsol oyun kalitesine ulaşamadı, ulaşamazda zaten
    Adam para kazanmadığı ortama iyi oyun yapmaz..
  • niye 2 sene önce aldım 1600pro mu o zaman için bile orta sınıf makul fiyatlı bir karttı hala oyun oynuyorum,200 dolar civarı bir kart alırım 2-3 senede onunla idare ederim sonucunda oyunun zevki daha önemli benim için artık,herşey grafik değil aldığım keyfe bakıyorum sizde deneyin daha az stresli oluyo böyle bakınca...
    8800GT de grafik kalitesini xbox360 veya PS3 düzeyine alısan rahatça oynarsın her oyunu.mesela 720P yap ekran çözünürlüğünü AA yı da köklersin AF i de...çift çekirdek hatta 4 çekirdek standart oldu artık,gayet iyi fiyatada bulabiliyorsun,ha bi PS3 bi Xbox360 kadar ucuza malolmaz belki ama sonucunda sadece oyun oynanmayacağını biliyorsun,sadece oyun oynayacak adam Xbox alsın PS3 alsın diyorum her zaman,o ayrı bu ayrı...
    MS buralara geldiyse PC oyunculuğu sayesinde,çıkar DX i yavan bir işletim sistemi olur sorunları virüsleri açıkları bilmemneleri de cabası işin...
    MS oyunu çıkarırmı aradan,bence çıkarmaz..
    şu an için yoğunluk konsola kaymış olabilir 1 sene sonra konsolun misli misli grafikli oyunlar çıkarsa insanlar PC ye kayar,bu hep böyle oldu...grafik benim için artık öyle önemli değil dedim ama aşırı fark olunca o zaman işler değişir...

• ps3 elbetteki liderliği geri alacaktır;
    mgs4,gt5 gibi oyunların en az dünyadaki xbox360 sahibi kadar kullanıcı kitlesi vardır
    bende banlanan x360'da sıngle takılıp,tekrar 60gb pal ps3 almaya karar verdim;
    neticede her iki konsoldan da faydalanıcam ama yeni gözdem hiç şüphesiz PS3
  • ps3 kırılana kadar xbox liderliği vermez kanımca
  • xbox360'ta daha sırada MMORPG'ler var. bunu her seferinde insanlar unutuyor. AGE OF CONNAN geliyor xbox360'a. nerde bitiyormuş? 8800gt diyorsunuz ama directx 10b gelecek yakın bir zamanda ve şu andaki dx10 ekran kartlarının destkeleyemediği özellikleri olucak. siz para basmaya devam edin ben xbox'taki oyunlarımla takılırım bir kenarda
  • quote:

: )))

her zaman dediğimdir ki bazı kesimlerce hep karşı çıkıldı, görünen köy klavuz istemez, 2008 de XboX için çıkacak bir hit varsa bizim şu anda bunu bilmememizin imkanı yok. XboX ın şu anda NG2 ,Fable2 ve Lost Oddysey kaldı(hit olmaya ADAY), gerisi hit değil çerezlik veya multi oyunlar... yani bionik comando falan diyorsunuz ama bunlar bir MGS, GT5, KZ2 falan değil yanından geçemezler.

olay şudur, XboX PS3 ün ilk senesinde verebileceğim kadar çok zararı verim zaten eninde sonunda her eve girecek,liderliği eline alacak ama ben bunu ne kadar geciktirirsem o kadar çok konsol satarım mantığı ile davrandı (doğruda yaptı) şimdi mermileri bitti, yavaş yavaş geri çekilmeye başlayacak, 2008 tamami ile PS3 ün olacak... her geçen gün bu daha açık ve net görülüyor. XboX ın 2008 için (belki 4. çeyreğe yetiştirilecek bi kaç şey bulurlarsa bilmem ama) elinde bi kaç silahından başka hiçbişeyi yok. (excl. olarak) 7-9 senelik konsol ömründe ise ilk 1 sene bocalamak çok doğaldır, bazı kesimler atı alanın üsküdarı geçtiğini düşünüyor ama hala 1 arşın yol almadıklarının farkında değiller.

Abi sen bunu gerçekten mi yazdın yoksa dalga geçmek için mi yazdın ben pek anlayamadım.

Yıl 2005. E305 gazından sonra bütün PS'ciler bir gaza gelmişler offf toz duman ortalık. Neymiş KRAL GELECEK!!
    Yıl 2006. Xbox360 çıktı ama PS'ciler de bir hava bir hava neymiş 360 konsol bile değilmiş GERÇEK NEXTGEN KRAL İLE BAŞLAYACAKMIŞ. hahahahahahah
    Yıl 2006 Sonu. Kral bilmem kaç kere ertelendikten sonra en nihayet geldi. Ama nedir hem pahalı hem de oyun yok. Ama PS'cilerin laf hazır. 2007 KRALIN YILI OLACAK.
    Yıl 2007. Ardı ardına LAIR gibi balonlardan sonra belli ki 2007 yılında HİÇ BİR ŞEY çıkmayacak. Ama PS'cilerin lafı belli 2008 PS3'ÜN YILI OLACAK!

en uzun pembe dizi de bile bu kadar dram yok kardeşim. :)))

cihazı aldık evde tabut gibi duruyor. 1 ayda bir açıp update yapıyoruz.

• ps3 e çıkan exclusiveler'in oyun süresi umarım uzun olur ve oyunlar multi destekli gelir,yoksa ne yapayım ben 2günde biten ve birdaha işe yaramayan exclusive oyunu.

xbox360 için tabi ki korsan artısı olması yüzünden konuşmak kolay ama orijinal kullananlar için bu çıkan exclusiver'in hakkını versen live ile falan yıl geçer be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 26 Kasım 2007; 11:40:20 >
  • Konsola özel oyunlar önemli değil diyorsunuz ama aslında en çok kazandıran oyunlar onlar. Ace Combat 6 Xbox360 için çıktığı zaman Japonya'da neredeyse hiç satmayan Xbox360, Ps3'ten fazla sattı. Çünkü insanlar sırf o oyun için konsol aldı. Aynı şey Final Fantasy, Tekken, MGS için de geçerli. Bu tür oyunların çok büyük oyuncu kitlesi var. Ayrıca bu oyunlar nedense daha detaylı, daha çok oynanan oyunlar oluyor. Diğer sıradan oyunlar bir ay sonra unutuluyor. Xbox360 exc. olan Mass Effect ile Medal of Honor'u karşılaştırmak gibi birşey bu. Medal of Honor'u her platformda oynayabilirsin. Ama Mass Effect oynamak istersen mutlaka Xbox360 alıp oynaman lazım. Metal Gear Solid için de Ps3 gerekecek. Eğer Xbox360'a çıksaydı o zaman kimse Ps3'ün yüzüne bile bakmazdı.

Wii'de çok güzel konsol. Kendisini çok ayrı bir yere koydu. Ps3 ve Xbox360 teknoloji savaşına girerken Wii sıradan bir grafik ama ufak bir yenilikle çığır açtı. Wii şu an neredeyse Ps3 ve Xbox360'ın satış toplamından daha fazla satıyor. Nintendo DS'den bahsetmeyeceğim bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Konsola özel oyunlar önemli değil diyorsunuz ama aslında en çok kazandıran oyunlar onlar. Ace Combat 6 Xbox360 için çıktığı zaman Japonya'da neredeyse hiç satmayan Xbox360, Ps3'ten fazla sattı. Çünkü insanlar sırf o oyun için konsol aldı. Aynı şey Final Fantasy, Tekken, MGS için de geçerli. Bu tür oyunların çok büyük oyuncu kitlesi var. Ayrıca bu oyunlar nedense daha detaylı, daha çok oynanan oyunlar oluyor. Diğer sıradan oyunlar bir ay sonra unutuluyor. Xbox360 exc. olan Mass Effect ile Medal of Honor'u karşılaştırmak gibi birşey bu. Medal of Honor'u her platformda oynayabilirsin. Ama Mass Effect oynamak istersen mutlaka Xbox360 alıp oynaman lazım. Metal Gear Solid için de Ps3 gerekecek. Eğer Xbox360'a çıksaydı o zaman kimse Ps3'ün yüzüne bile bakmazdı.

Wii'de çok güzel konsol. Kendisini çok ayrı bir yere koydu. Ps3 ve Xbox360 teknoloji savaşına girerken Wii sıradan bir grafik ama ufak bir yenilikle çığır açtı. Wii şu an neredeyse Ps3 ve Xbox360'ın satış toplamından daha fazla satıyor. Nintendo DS'den bahsetmeyeceğim bile.

yalnız Xboxa gelen neredeyse her oyun PC ye de geliyor,PC si olanlar için oynama şansı var ama PS için yapılmış ama PC ye bir türlü gelmeyen çok oyun var...bu da küçük bir ayrıntı...

• kimse Ps

yalnız Xboxa gelen neredeyse her oyun PC ye de geliyor,PC si olanlar için oynama şansı var ama PS için yapılmış ama PC ye bir türlü gelmeyen çok oyun var...bu da küçük bir ayrıntı...

aslında söylendiği kadarda küçük bir ayrıntı değil
  • Xbox 360'ın kozlarını bitirdiğini söylemiyorum ama PS3'ten çok daha az kozu kaldığına inanıyorum. Tek kozu kopya oyun olacak uzun bir süre o kadar, 360 şovunu yaptı artık bundan sonrası mevcut exclusivelerin devam oyunları şeklinde sürecek, işte yılda birkaç ses getirecek özel oyun da bekleyebilirsiniz bir yandan ama şov sırası sanırım PS3'e geldi.
  • PS3 yıllardır bilinen oyunlarıyla şov yapacaksa, 360 da yapacak denebilir. MS küçük firmamıki, 2007 yi düşünüp 2008 i es geçecek ? Adamlar 2010 u bile planlamıştır
    Daha neler göreceğiz. Ayrıca 2008 de çıkacak oyunlara bakınca 360 oyunları bana göre daha kaliteli
    PS3 de bir tek MGS4 ve Little Big Planet. Başkada ilgimi çeken oyunu yok 2008 için.
    Conviction, Alan Wake , Fable 2 büyük prodüksiyonlar. 360 da iyi ses getirir bu oyunlar. Heyecanlı bir yıl olacak, hadi bakalım, merakla bekliyoruz sonuçları
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.