Şimdi Ara

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konsol exclusive olarak SPLINTER CELLi ve ALAN WAKEi bekliyorum 360a multiplatform oyunları kalabalık gözüksün diye yazmanın alemi yok konsol exclusive olarak(pcyi saymıyorum) ne çıkaracak 360a onlara bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagicman

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Evet xbox 360 kozlarını oynadı ama son elde 5 tane el almaz alıp -100 sayı ile battı.
    Ya bırakın bunları Allahaşkına.2 konsolun da kozları falan bitmez.Ne bu yani bir şarjörü kaldı sıktı bitti mi?

abi katılıyorum sana.
    buradaki arkadaşlar Microsoft un yada Sony nin ortağı herhalde.
    Hangisine oyun gelirse gelsin bizim için gelecek bugün 360 la oynuyoruz diye hep onunla oynayacağımız manasına gelmez.Yarın PS3 te alabiliriz.
    Artık bırakın böyle boşa tartışmayı sanki MS oyun çıakrdığı zaman bizim cebimize para girecek veya Sony oyun çıkarmadığı zaman biz batıcaz sanki.
    Unutmayın hangisi olursa olsun bizler için yapıyorlar tüketici için beğenirsin alırsın begenmezsin almazsın...

Tabii ki öyle. Exclusive olsun olmasın müthiş oyunlar gelecek. exclusiveler yanında kaymağı olacak bunların. Ama her yönden 2008'de yine coşacağız Exclusiveler ve multiplatformlar ile. Hem PS3 hemde Xbox 360 cılar olarak.

• Ben yine yazıyım bi kaç ay içinde Çıkcak oyunları. Kasım ayında çıkıcak dediklerim çıktı tam olarak nasıl olsa ...

Kingdom Under Fire: Circle of Doom 1/10/08

Burnout Paradise 1/22/08

Devil May Cry 4 2/7/08

Dark Messiah of Might and Magic 2/7/08

The Club 2/7/08

Turok 2/8/08

Turning Point: Fall of Liberty 2/10/08

Frontlines: Fuel of War 2/14/08

Lost Odyssey 2/14/08

FIFA Street 3 2/20/08

Brothers in Arms: Hell's Highway 2/28/08

Condemned 2: Bloodshot 2/28/08

Lost 2/28/08

Dark Sector 2/28/08

Grand Theft Auto IV 3/5/08

Command & Conquer 3: Kane's Wrath 3/13/08

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction 3/13/08

Tom Clancy's EndWar 3/20/08

Battlefield: Bad Company 3/26/08

Army of Two 3/31/08

Star Wars: The Force Unleashed 4/8/08

• Bu arada 2 konsol içinde bir sürü To Be Annonced'lar var.2 yıldan beri ne bir resim ne bir video dahi göstermiyorlar.POSSESSİON+CHİPPER COMPLEX gibi aklıma bile gelmeyen bir sürü ağırtop var(inanın aklıma takılan ama yazamadıklarım, BİOSHOCK gibi derinden geliyorlar)Bir konsol aldıktan sonra çıkacak tüm oyunlar bana göre EXCLUSİVE'dır.Diğer herhangi bir konsolu alıp alamayacağım muamma olabilir neticede öyle değilmi?Banane diğer konsolun oyunlarından düşüncesi belirebilir..Eğer birisi ilk ve büyük adımı atıp konsolunu bana aldırtıyorsa iş bitmiştir ve markasının pek önemi kalmamıştır.Demek ki bombaları arka cebe koymakla olmuyormuş bu işler.Eteğinde ki taşları önce bir dökeceksin sonra da insanlar beklemesini bilirler(biz 360 sahipleri şu anda doyduk ve 2008 senesini sadece 3-5 EXCLUSİVE oyun+10'larca süper multi ile geçirebiliriz)Fakat microsoft kalkıp en başından, sadece ucundan gösterseydi bizde çileden çıkardıkGerçekten hiç bir firma babamızın oğlu değil, yarın birgün DEGA bir konsol yapsa ve sıralasa oyunları gider onu alırızSONY kendini, güvercinlerini kafesten çıkarıp geri geleceğinden emin olan biri sandı ama dışarıda bir sürü İHTİMAL varmış ve güvercinler dönmedi.Eh böyle olunca SONY oha felan oldu kal geldi, gül beklerken dal geldi(gül=güvercin)

• benim hala ps3 ten umudum yok...X360 tam gaz gidiyor...
  • HAhahahaha ya nası saçmalamışsınız ya,

Geow 2 Geow3 Fable 5 Too human 4 bioshock 3 .... komik durmua düşüyorsunuz. göz var nizam var. rüyanızda gördüğünüz oyunları mı yazıyorsunuz XboX Excl. die 2008 için anlamıyorum. daha çıkması muhtemel denilen oyunları hemen liste haline getiriyosunuz, yapılıyomu yapılmıyomu ne zaman çıkacak hiçbi bilgi yok, bu kadar mı aciz duruma düştünüz anlamıyorum ki...
  • PS3 için sayılan oyunlardan ilgimi çeken
    Little Big Planet ve MGS4...Gerisi önemsiz. 20 tane FF gelse bir Mass Effect yada Fable yapmaz benim için
    Killzone 2 deniyor, hitmi olacak, diger serileri gibimi olacak belli degil.
    Haze denmiş, tamamen çöp oyun
    UT3 zaten multi..

Diger tarafa bakıyoruz, Fable, Alan Wake, Too Human, Conviction, Ninja Gaiden 2 ,belki GeOW 2, Bioshock 2, Halo Wars, Huxley , Banjoo Kazooie vs...
    Kısacası, 360, 2008 dede benim için açık lider. PS3 üde MGS için belki alırız belki almayız. Şartlar ne gösterecek bakalım.
    Orjinal oyundada 360 avantajlı. Oyunları 10-15$ daha ucuz

Bu arada PC ye çıkmasıda zerre ırgalamaz beni. PC ye para bayılmayı düşünmüyorum, sagolsun 360 o açığı hayli iyi kapatıyor. Bir tek konsola masraf ediyoruz, birde PC ile uğraşmak zorunda kalmıyoruz. PS3 sahipleri düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Kasım 2007; 0:49:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

HAhahahaha ya nası saçmalamışsınız ya,

Geow 2 Geow3 Fable 5 Too human 4 bioshock 3 .... komik durmua düşüyorsunuz. göz var nizam var. rüyanızda gördüğünüz oyunları mı yazıyorsunuz XboX Excl. die 2008 için anlamıyorum. daha çıkması muhtemel denilen oyunları hemen liste haline getiriyosunuz, yapılıyomu yapılmıyomu ne zaman çıkacak hiçbi bilgi yok, bu kadar mı aciz duruma düştünüz anlamıyorum ki...

gears of war 2 kesin olarak geliyor hocam..hem de ilkine göre %30 daha iyi grafiklerle geliyor...
  • ya Allah aşkına geçen hafta aynı gün içinde 5 tane oyun çıktı, x360'a exclusiveler 2 yıl kadar daha aynı hızla çıkmaya devam eder siz hiç dert etmeyin. Arada boş zamanlar olacaktır, eylül - ekim - kasım hareketli aylardır doğrudur ama güzel oyun göremeyecez anlamına hiç mi hiç gelmez bu, kaç aylık oyun birikti kenarda.
  • Xbox360 ta koz bitermi

Şuanda hangi oyunu oynayacağımızı şaşırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital_dark -- 26 Kasım 2007; 0:49:41 >
  • Bu arada Xbox360 + Wii yapmanızı öneririm. Kalite ve exclusive oyuna doyarsınız
    360 ı saymıyorum, Wii ye bakarsak Resident Evil Umbrella Chronicles, Metroid Prime 3, Super Mario Galaxy , Zack & Wiki gibi çok başarılı exclusiveler çıktı 1 ayda...

360 + Wii = Bir PS3 parası
    üstüne bir sürü oyun...Yeterde artar
  • Tabiki korsanı bulurlar :) ps3 için... olmama gibi bi durum yokyani..
    quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ah evet TOO HUMAN var özür dilerim ben onu unutmuşumb enimde merakla beklediğim oyunlarınbaşında geliyor XboX için.

bakıyorum bazı arkadaşlar son kozları olan korsan oyuna sarılmış durumdalar. Merak edilmesin o da yakında sona erer :)

Korsan oyun mu sona erer yoksa Korsanı da bulurlar mı demek istediğin ne
  • microsoft yetkilileri 2008de tüm sene boyunca armut toplayacaklarını açıkladı.
    Yaa arkadaşım neden tüm kozları bitsin xboxın.Elbette çok iyi exc. çıkcak xboxa.Belki 2008 ps3ün senesi olabilir.(İnşallah olur artık diyorum çünkü 2006den beri bir türlü olamadı)
    Gerçi gt5,mgs4 gibi oyunlarını büyük hevesle beklemiyorum ama ps3ü kırarlarsa bi tadına bakarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu arada Xbox360 + Wii yapmanızı öneririm. Kalite ve exclusive oyuna doyarsınız
    360 ı saymıyorum, Wii ye bakarsak Resident Evil Umbrella Chronicles, Metroid Prime 3, Super Mario Galaxy , Zack & Wiki gibi çok başarılı exclusiveler çıktı 1 ayda...

koray hadi 360 ı anladık da wii de neymiş.wii ye verceğim paraya acırım.wii oynayacağım yere gider ps2 oynarım
  • ortalama bir PC ve bir PS3 ile kainattaki bütün oyunları oynayabilirsiniz,Xbox360 benim gözümde yüksek donanımlı ama ucuza malolan bir PC...
    Mass Effect de PC ye gelirse şaşırmam,GEoW GEoW dediler 1600pro ekran kartlı P4 3.0 sistemimde rahatlıkla oynuyorum,ha detaylar xbox360daki kadar iyi değil ama oynuyorum sonuçta olay sadece grafik değil...
    Bioshock da oynadık,Halo3 Allahın emri gelecek..eee ne anladım ben bu işten,espirisi ne şimdi xbox360 ın,konsolun?
    ben hala anlamış değilim MS un Xbox360 diye bir konsol üretmesini...zaten PC piyasasına hakimsin konsol diye bir olay attın ortaya diğer taraftan neredeyse bütün oyunlarını PC için de çıkarttırıyorsun,exclusive denen kavram yokoluyor neredeyse.
    yahu bırak bari PS2 ile ile konsol kavramına alışmış insanlar devam etsin işine gücüne...bu illa Sony olmak zorunda değil Wii olur PS3 olur ama sonucunda gerçek konsol olur PC bozması değil...
    ekran kartları da ucuzluyor artık esiden şikayet eder dururduk ama 250 dolar civarına 8800GT çıkıyor neredeyse üstdüzey kart performansı alıyorsun,teknoloji zaten her iki senede bir sistem yenilemeye itiyor işlemci anakart illa yenileyeceksin,ben evdeki Pc ile oyunda oynuyorum müzik de dinliyorum TV de seyrediyorum internete de giriyorum neredeyse yapılmayacak iş kalmadı PC ile ,ne manası kalıyor konsol olayının ben anlamakta güçlük çekiyorum artık...özel oyunları için insanlar konsol farkını yaşıyordu sağolsun MS sayesinde artık o da alalade bir olay olacak insanlar için.
    MS un amacı siz konsolculara alternatif falan sunmak değil,bütün piyasayı ele geçirip kendi dayattıklarını kullandırmaya çalışıyor işletim sisteminde bunu yaptı şimdi oyun sektörüne geldi sıra konsol piyasasını da eline geçirince Vista/DX10 dayattırması gibi olayları çok sık görürüz kendiniz kandırmayın MS=kullanıcı dostu saçmalıkları ile,piyasada tek olursa bugünleri mumla ararsınız..

• 360 için;

Alan Wake
    Fable 2
    Forza Motorsport 3
    Ninja Gaiden 2
    Halo Wars
    Lost Odyssey
    Blue Dragon 2
    Too Human

PS3 için;

Afrika
    Metal Gear Solid 4
    Gran Turismo 5
    Killzone 2
    Little Big Planet
    Final Fantasy XIII
    Final Fantasy Versus XIII
    Tekken 6
    Haze
    Eyedentify

bunlar çıkacağı kesin olan oyunlar Exclusive olarak. Herkes istediği gibi tercihini yapar. Birçok klasik olacak multi oyun her iki konsolada çıkıyor. 2008 yılı PS3 için piyasaya çıktığı zamandan beri en iyi yılı olur muhtemelen. 360 yine aynı şekilde devam edecektir zaten :)

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 26 Kasım 2007; 1:58:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç
    ben hala anlamış değilim MS un Xbox360 diye bir konsol üretmesini...

MS gerçek derdi konsol monsol değil. PS2 başarısını PS3 yakalasa birçok kullanıcı PC ugprade etmeyecekti (artı PS3 tanıtımlarında hep işletim sistemi Linux vurgusu yapıldı). Eninde sonunda MS'in kollamak istediği alan PC alanı, ekmek teknesi Windows çünkü. çoğu kişi PClerini oyun için upgrade ediyor, oyun için ihtiyaç kalmazsa nvidia, intel, amd, ram üreticileri sıkıntıya düşecek, vistaya geçis yavaş olacak. MS xbox 360 ile hem PS3'ün önünü kesmeye çalışıyor hem de PCye de oyun çıkararak o platformu da kolluyor. PS3 MS'in bence bir kabusuydu ama iyi engelledi. Microsofttan o kadar çok nefret ediyorum ki (xbox 360 öncesinde de aynı düşünüyordum) anlatamam, inşallah kurtuluruz onlardan.

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu arada Xbox360 + Wii yapmanızı öneririm. Kalite ve exclusive oyuna doyarsınız

koray hadi 360 ı anladık da wii de neymiş.wii ye verceğim paraya acırım.wii oynayacağım yere gider ps2 oynarım

Wii'ye laf yok Ondaki oyunlar kadar eğlenceli oyun oynamamıştım.

Trauma Center
    Super Mario'lar
    Cooking Mama
    Metroid Prime
    Resident Evil'lar
    Endless Ocean
    Onlarca Gamecube oyunları..

gibi bir sürü Exclusive oyun var. Piyasadaki en masrafsız konsol ayrıca

• Bizim burada tartıstıgımız seyi Ms yetkilileri daha onceden fark edemediği için Xbox 360 bu sene topu atmıs bulunuyor arkadaslar bircok Ms yetkilisi herkes gordu biz nasıl goremedik diye agladı soyleniyor gozyasları sel olmus en azından ben boyle duydum

Bu arada isteyen istediği piyasaya girer iyi o zaman Sega ve Nintendo kısmıda cıksın Sony git sen televizyon üret desin olur mu olmaz dimi yapmayın etmeyin arkadaslar ya.Ms kötü Sony bizi sever emin olun sever o kadar sever ki en onemli isimlerinde biri orta kesim kullanıcılar Ps 3 konsolunu almakta zorluk cekiyor sorusuna ''alan alır almayan almaz bu bizim sorunumuz degil'' seklinde yanıt veriyor bu nasıl sevgidir gercek aşk sanırım.Ms'de Sony'de aynı yolun yolcusu arkadaslar o iyi bu kötü diye birsey yok.
  • Bu saçma tespitlere hemen cevap veriyim.

** Bir kere bir oyunu oynamak var, oynamak var. GEOW X1600 pro ilede oynanabilir, 17" monitöre bağlar, oynadığını zanneder oyuncu, bu oyunu 32" ve üzeri hd lcd tv de kablosuz kol ile 0 kasılmayla ve full detayda oynamakla bu ikisi arasında çoook büyük fark var, bu farkı ancak daha önce görmemiş insanlar bu tip yorum yapar.

** PC oyunculuğu devrini kapadı, artık devir konsol devri, bu bahsettiğin GEOW, PC'ye nezaman geldi sorması ayıp? Hemen arka arkaya mı çıktı? Ben o oyunun posasını çıkardım, 3-4 kez bitirdim, bi dönem sıkıldım oynamadım, ondan sonra multiplayer ına merak sardım aylarcada öyle oynadım, neyden sonra PC ye geleceğinin haberini duydum, sen şimdi varsayımlarla konuşuyorsun, gelicek, çıkıcak ... tamam gelicek çıkıcakta nezaman çıkıcak? Ben binlerce $ lık sistem kurucam bekliycem, konsola çıktıktan 1 yıl sonra çıkıcak pc ye ondan sonra bide konsolu eleştirip "işte pc yede çıktı, ne farkı var" diye garip garip yorumlar yapıcam, olacak iş değil bu.

** Insanlar artık özel oyunları sebebiyle değil, hem upgrade belasından kurtulup, her oyunu full detayda dev ekranlarda 0 kasılmayla dertsiz tasasız oynamak, ekonomik olması, hem oyunların en erken ve en çok olarak çıkması sebebiyle konsol tercih ediyorlar. PC ye oyunu takıp install edip, video ayarlarına girip bilmem ne ayarını açıp kapayıp, gözünü sürekli fps düşücekmi düşmeyecek mi diye ekrana dikmekle, oyunu konsola takıp, play e basıp, yattığın yerde oynamak arasında çok büyük fark var.

** Live sistemini saymıyorum bile.

Biraz daha mantıklı şeyleri savunun, ben bu devirde konsolun gücünü, ekonomikliğini (orjinal oyun kullanılsa dahi) görmeyip hala bitmiş bir PC oyunculuğu hakkında yorum yapanın çok açık söylüyorum aklından şüphe duyarım, yorum yaparken biraz daha geneli düşünüp, kartları önünüze koyun, o şekilde yorum yapın.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ortalama bir PC ve bir PS3 ile kainattaki bütün oyunları oynayabilirsiniz,Xbox360 benim gözümde yüksek donanımlı ama ucuza malolan bir PC...
    Mass Effect de PC ye gelirse şaşırmam,GEoW GEoW dediler 1600pro ekran kartlı P4 3.0 sistemimde rahatlıkla oynuyorum,ha detaylar xbox360daki kadar iyi değil ama oynuyorum sonuçta olay sadece grafik değil...
    Bioshock da oynadık,Halo3 Allahın emri gelecek..eee ne anladım ben bu işten,espirisi ne şimdi xbox360 ın,konsolun?
    ben hala anlamış değilim MS un Xbox360 diye bir konsol üretmesini...zaten PC piyasasına hakimsin konsol diye bir olay attın ortaya diğer taraftan neredeyse bütün oyunlarını PC için de çıkarttırıyorsun,exclusive denen kavram yokoluyor neredeyse.
    yahu bırak bari PS2 ile ile konsol kavramına alışmış insanlar devam etsin işine gücüne...bu illa Sony olmak zorunda değil Wii olur PS3 olur ama sonucunda gerçek konsol olur PC bozması değil...
    ekran kartları da ucuzluyor artık esiden şikayet eder dururduk ama 250 dolar civarına 8800GT çıkıyor neredeyse üstdüzey kart performansı alıyorsun,teknoloji zaten her iki senede bir sistem yenilemeye itiyor işlemci anakart illa yenileyeceksin,ben evdeki Pc ile oyunda oynuyorum müzik de dinliyorum TV de seyrediyorum internete de giriyorum neredeyse yapılmayacak iş kalmadı PC ile ,ne manası kalıyor konsol olayının ben anlamakta güçlük çekiyorum artık...özel oyunları için insanlar konsol farkını yaşıyordu sağolsun MS sayesinde artık o da alalade bir olay olacak insanlar için.
    MS un amacı siz konsolculara alternatif falan sunmak değil,bütün piyasayı ele geçirip kendi dayattıklarını kullandırmaya çalışıyor işletim sisteminde bunu yaptı şimdi oyun sektörüne geldi sıra konsol piyasasını da eline geçirince Vista/DX10 dayattırması gibi olayları çok sık görürüz kendiniz kandırmayın MS=kullanıcı dostu saçmalıkları ile,piyasada tek olursa bugünleri mumla ararsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 26 Kasım 2007; 2:25:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.