Şimdi Ara

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkese merhaba.

Mass Effect'in de çıkmasıyla beraber sadece Xbox360'a çıkacak oyunların çoğu çıkmış oldu. Halo3, Forza2, PGR4, Ace Combat 6, Overlord, Gears of War, Naruto, Bioshock, Crackdown dahil bir çok oyun çıktı. Ama şimdi ileriki oyunlara bakınca çok fazla Xbox360'a özel oyun göremiyorum. Alan Wake bekleniyor ama o hem Pc'ye çıkacak hem de tam olarak ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Geriye Lost Odyssey ve Fable 2 kaldı. Lost Odyysey baharda, Fable 2 ise yazın çıkacak.

Ama diğer yandan Ps3'e daha fazla özel oyun çıkacak gibi gözüküyor. Littlebigplanet, Haze, Killzone2, Final Fantasy XIII, XIII versus, Tekken 6, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5 Prologue, Gran Turismo 5, White Knight Chronicles, Afrika, Unreal Tournament 3 (Xboxtan erken çıkacak) ve Wardevil. Uncharted: Drake's Fortune'da yeni çıktı.

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi? Başka hangi sadece Xbox360'a özel oyunlar çıkacak? Yoksa artık konuşma sırası Ps3'te mi?

• aklıma gelen xbox360 exc oyunlar,

bionic commando
    halo wars
    ninja gaiden 2
    saints row 2
  • Gamespot'tan oyun çıkış tarihlerini takip ediyorsanız 7-8 PS3 oyununun birden çıkacağı haftalar göze çarpıyor. Çıkacak oyunların niteliklerini bilemiyorum tabiki ama nicelik olarak atak yapacak gibi görünüyor PS.

Silex,

Bionic Commando ve Saints Row 2 multi platform.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 25 Kasım 2007; 19:45:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silex

aklıma gelen xbox360 exc oyunlar,

bionic commando
    halo wars
    ninja gaiden 2
    saints row 2

Doğru Ninja Gaiden 2'de vardı. Ama çıkış tarihi belli değil sanırım. IGN'de bahsetmiyor. Saints Row 2'de öyle.

Bionic Commando'yu da duymadım hiç. Ne zaman çıkacakmış?
  • resident evil5 de çıkacak x360 için, devil my cry 4 çıkacak, ortalıgı boş bırakmaz xbox360
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

resident evil5 de çıkacak x360 için, devil my cry 4 çıkacak, ortalıgı boş bırakmaz xbox360

Tamam da onlar hem Ps3'e hem de PC'ye çıkacak. Benim dediklerim özel oyunlar. (Exclusive)
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

resident evil5 de çıkacak x360 için, devil my cry 4 çıkacak, ortalıgı boş bırakmaz xbox360

Multi platform tonla oyun çıkacak zaten exclusive'lerden bahsediyor adam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illaki koz'u kalmıştır ancak PS3 exc olarak çok çok önde bence her türde bu böyle
  • Ya artık şu lanet olası Ps3'de atak yapsın artık
  • xbox360 a daha nice oyunlar çıkacaktır kimse korkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: celik360

xbox360 a daha nice oyunlar çıkacaktır kimse korkmasın

hangileri mesela? hayali konuşmayalım, ufukta uzun bi süre bomba oyun yok.
  • PlayStation3'ün daha aktif olma vakti geldi de geçiyor zaten. Ama bu Xbox360 elindeki kozları bitirdi demek değil.

Ekleme: Konunun özel oyunlar(exc.) için olduğunun farkındayım ama bir Fifa08 örneğini düşünün, Xbox360 daha iyi görüntü veriyor PS3'ten. Ve dikkatimi çekiyor ortak oyunların %90-95inde PS3 daha gelişmiş olmasına rağmen teknolojisinin hakkını veremeyek Xbox360a geçilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 25 Kasım 2007; 21:47:05 >
  • Alice harikalar diyarından dönünce haber ver bizede

quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

illaki koz'u kalmıştır ancak PS3 exc olarak çok çok önde bence her türde bu böyle
  • : )))

her zaman dediğimdir ki bazı kesimlerce hep karşı çıkıldı, görünen köy klavuz istemez, 2008 de XboX için çıkacak bir hit varsa bizim şu anda bunu bilmememizin imkanı yok. XboX ın şu anda NG2 ,Fable2 ve Lost Oddysey kaldı(hit olmaya ADAY), gerisi hit değil çerezlik veya multi oyunlar... yani bionik comando falan diyorsunuz ama bunlar bir MGS, GT5, KZ2 falan değil yanından geçemezler.

olay şudur, XboX PS3 ün ilk senesinde verebileceğim kadar çok zararı verim zaten eninde sonunda her eve girecek,liderliği eline alacak ama ben bunu ne kadar geciktirirsem o kadar çok konsol satarım mantığı ile davrandı (doğruda yaptı) şimdi mermileri bitti, yavaş yavaş geri çekilmeye başlayacak, 2008 tamami ile PS3 ün olacak... her geçen gün bu daha açık ve net görülüyor. XboX ın 2008 için (belki 4. çeyreğe yetiştirilecek bi kaç şey bulurlarsa bilmem ama) elinde bi kaç silahından başka hiçbişeyi yok. (excl. olarak) 7-9 senelik konsol ömründe ise ilk 1 sene bocalamak çok doğaldır, bazı kesimler atı alanın üsküdarı geçtiğini düşünüyor ama hala 1 arşın yol almadıklarının farkında değiller.

• Alan Wake
    Fable 2
    Forza Motorsport 3
    Ninja Gaiden 2
    GTA 4
    2DTV
    Splinter Cell: Conviction
    NBA 2K9
    NBA 2K10
    NBA 2K11
    ()
    Alone in Dark 5
    Resident Evil 5
    Silent Hill 5
    DMC 4
    Golden Axe
    Bionic Commando
    Brutal Legend
    Lost Planet 2
    Dead Rising 2
    Bioshock 2
    FarCry 2
    Crysis

ve daha nicesi için adres belli diyorum. Exc. olsun diye saplanmayın bu kadar bu olaya, bu oyunları paşalar gibi oynayacak mıyız evet. Tanesi 3 YTL ve geçmiş multiplatformlar gibi devam ederse daha kaliteli grafiklerde.

PS3 de alınır fakat 2008 ortalarından önce hala alınacak bir yönü yok gibi görünüyor. Tabii ki exc. kaliteli oyunlar gelecek 2008 ortalarına kadar fakat tek tük oyunlar için PS3 alacak Xbox 360 kullanıcıları çok fena depresyona girecekler büyük oyun çeşitinden sonra PS3 e geçince. PS3 ün oyun sayısını çok fazlalaştırması gerekiyor bizi (en azından beni) kesmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Kasım 2007; 20:21:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Alan Wake
    Fable 2
    Forza Motorsport 3
    Ninja Gaiden 2
    GTA 4
    2DTV
    NBA 2K9
    NBA 2K10
    NBA 2K11
    ()
    Alone in Dark 5
    Resident Evil 5
    Silent Hill 5
    DMC 4
    Golden Axe
    Bionic Commando
    Brutal Legend
    Lost Planet 2
    Dead Rising 2
    Bioshock 2
    FarCry 2
    Crysis

ve daha nicesi için adres belli diyorum.

PS3 de alınır fakat 2008 ortalarından önce hala alınacak bir yönü yok gibi görünüyor. Tabii ki exc. kaliteli oyunlar gelecek 2008 ortalarına kadar fakat tek tük oyunlar için PS3 alacak Xbox 360 kullanıcıları çok fena depresyona girecekler büyük oyun çeşitinden sonra PS3 e geçince. PS3 ün oyun sayısını çok fazlalaştırması gerekiyor bizi (en azından beni) kesmesi için.

Yani en güzeli her iki konsola da sahip olmak be hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

quote:

Orjinalden alıntı: celik360

xbox360 a daha nice oyunlar çıkacaktır kimse korkmasın

hangileri mesela? hayali konuşmayalım, ufukta uzun bi süre bomba oyun yok.

Lost Odyssey, Ninja Gaiden 2, Fable 2, Too Human, Infinite Undiscovery birde Halo Wars var benim bildiğim. Microsoft bir ton firmanın peşindedir şu an artar mutlaka. Ama Sony cephesi daha umut verici görünüyor.

Edit: Cry On var birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 25 Kasım 2007; 20:27:02 >
  • Ben xbox360i hic bitmeyen exclusive oyunlari icin almadim cikan oyunlari bana hitap ettigi icin aldim ve yanilmadim.Ps3ün exclusive oyunlari beni sarmiyor belki biraz kz2 ama o acigi cod4 fazlasiyla kapatti.Sonuc olarak benim bekledigim daha cook oyun var sirf Geow 2-3 yeterde artar bile.Xbox360 tam gaz devam
  • 2008 de artık Ps3'ün yılı olsun hala hüsran Ps3 ve de Xbox 360'ın gerisinde

2008 de top Ps3'de ve %90 Xbox 360'ın önüne geçecektir zaten geçmezse sony'nin ben ta....

Ama tabiki Microsoft da gelişmelere aval aval bakmayacak elbet çözüm yolları arayacaktır fakat 2008'de Ps3'ü geride bırakması zor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Kasım 2007; 20:25:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Alan Wake
    Fable 2
    Forza Motorsport 3
    Ninja Gaiden 2
    GTA 4
    2DTV
    NBA 2K9
    NBA 2K10
    NBA 2K11
    ()
    Alone in Dark 5
    Resident Evil 5
    Silent Hill 5
    DMC 4
    Golden Axe
    Bionic Commando
    Brutal Legend
    Lost Planet 2
    Dead Rising 2
    Bioshock 2
    FarCry 2
    Crysis

ve daha nicesi için adres belli diyorum.

Yani en güzeli her iki konsola da sahip olmak be hocam

Tabii en iyisi. Fakat PS3 için daha beklemek lazım, benim için böyle en azından.

Xbox 360 da 2008 de de oyun manyağı oalcağımız ortada PS3 de 2008 ortalarında tam kıvama gelir diye düşünüyorum. Fakat o süreden önce kırarlarsa bu konsolu direkt atlarım üstüne.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.