Şimdi Ara

Xbox360 elindeki kozları bitirdi mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Alan Wake
    Fable 2
    Forza Motorsport 3
    Ninja Gaiden 2
    GTA 4
    2DTV
    Splinter Cell: Conviction
    NBA 2K9
    NBA 2K10
    NBA 2K11
    ()
    Alone in Dark 5
    Resident Evil 5
    Silent Hill 5
    DMC 4
    Golden Axe
    Bionic Commando
    Brutal Legend
    Lost Planet 2
    Dead Rising 2
    Bioshock 2
    FarCry 2
    Crysis

ve daha nicesi için adres belli diyorum.

PS3 de alınır fakat 2008 ortalarından önce hala alınacak bir yönü yok gibi görünüyor. Tabii ki exc. kaliteli oyunlar gelecek 2008 ortalarına kadar fakat tek tük oyunlar için PS3 alacak Xbox 360 kullanıcıları çok fena depresyona girecekler büyük oyun çeşitinden sonra PS3 e geçince. PS3 ün oyun sayısını çok fazlalaştırması gerekiyor bizi (en azından beni) kesmesi için.

Yani en güzeli her iki konsola da sahip olmak be hocam

Tabii en iyisi. Fakat PS3 için daha beklemek lazım, benim için böyle en azından.

Xbox 360 da 2008 de de oyun manyağı oalcağımız ortada PS3 de 2008 ortalarında tam kıvama gelir diye düşünüyorum. Fakat o süreden önce kırarlarsa bu konsolu direkt atlarım üstüne.

Nerde o günler inşallah kırarlar

10 oyun bir orjinal 60 gb Pal Playstation 3'e denk

• ah evet TOO HUMAN var özür dilerim ben onu unutmuşumb enimde merakla beklediğim oyunlarınbaşında geliyor XboX için.

bakıyorum bazı arkadaşlar son kozları olan korsan oyuna sarılmış durumdalar. Merak edilmesin o da yakında sona erer :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ah evet TOO HUMAN var özür dilerim ben onu unutmuşumb enimde merakla beklediğim oyunlarınbaşında geliyor XboX için.

bakıyorum bazı arkadaşlar son kozları olan korsan oyuna sarılmış durumdalar. Merak edilmesin o da yakında sona erer :)

Korsan oyun mu sona erer yoksa Korsanı da bulurlar mı demek istediğin ne
  • Sanki bir zamanlar brodher in arms diye bir oyun duymuştum.Bu oyun ne oldu acaba bilen varmı.Yanılmıyorsam 360 ve ps3e her iki platformada çıkacaktı.
  • Mass Effect'in üçleme olduğunu unutmayın. Ayrıca Crackdown yapımcısı birşeyler yapıyor.
    Cry-On'u unutmayın.
    Blue Dragon 2 ,
    Lost Odyssey,
    Forza 3 ,
    Too Human (Üçleme)
    Fable 2 ,
    Halo Wars ,
    Halo Episodes ,
    Dead or Alive 5,
    Dead or ALive Code Chronos
    Ninja Gaiden 2
    Dark Messiah: Elements

PC ile birlikte çıkanlar;

Huxley
    Kingdom Under Fire: Circle of Doom

Ayrıca Microsoft'un hep sürprizleri sona saklayıp kozlarını sona sakladığını biliyorsunuz. PS3'e 2008'de çıkacak oyunlar duyrulalı 2'şer sene oldu zaten.
    Daha yeni çıkacaklar. Potansiyel bir Shenmue 3'ü de hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 25 Kasım 2007; 20:50:28 >
  • açık konuşmak gerekiyorsa Raistlin'e bende katılıyorum.
    Ps3 için beklediğim 4 - 5 oyun var o oyunlar çıktıgı an zaten Ps3 benim için kaçınılmaz bir makine olacak , ama tekrar Raistlin'in dedigi gibi bu cihazı bu yakın zamanda kırarlarsa atlamama gibi bi sabrım olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Mass Effect'in üçleme olduğunu unutmayın. Ayrıca Crackdown yapımcısı birşeyler yapıyor.
    Cry-On'u unutmayın.
    Blue Dragon 2 ,
    Lost Odyssey,
    Forza 3 ,
    Too Human (Üçleme)
    Fable 2 ,
    Halo Wars ,
    Halo Episodes ,
    Dead or Alive 5,
    Ninja Gaiden 2

Ayrıca Microsoft'un hep sürprizleri sona saklayıp kozlarını sona sakladığını biliyorsunuz. PS3'e 2008'de çıkacak oyunlar duyrulalı 2'şer sene oldu zaten.

Abov Shenmue 3'ü unuttuk. :)

Güzel güzel babalar gibi exc. ler gelecek daha ME2, ME3, GeoW2, GeoW3 vs. vs. PS3 de kırılsın atalım yanına işte 3 sene fosur fosur oynarız.

• shenmue 3 :) ya ortada fol yok yumurta yok ama shenmue 3 her listede yerini alıyor. pc için de max payne 3, mdk 3, ps3e de god of war 4 bekliyorum. oldu mu? şu listeden multi ve hayali oyunları çıkartalım önce bir sonra tekrar gözden geçirelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

shenmue 3 :) ya ortada fol yok yumurta yok ama shenmue 3 her listede yerini alıyor. pc için de max payne 3, mdk 3, ps3e de god of war 4 bekliyorum. oldu mu? şu listeden multi ve hayali oyunları çıkartalım önce bir sonra tekrar gözden geçirelim.

excl. oyun olsun olmasın kim oynadigi konsoldan daha cok zevk alıyorsa alir pasa pasa oynar kac tane ps3 kullanicisinin 40tan fazla oyunu var? varsa da kac kisinin var ?
    ps3 back-up a gıremedıgı surece boyle zarar etmeye dvm eder.

Rakip olanlar konsollar unutma oyun sirketleri degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Sanki bir zamanlar brodher in arms diye bir oyun duymuştum.Bu oyun ne oldu acaba bilen varmı.Yanılmıyorsam 360 ve ps3e her iki platformada çıkacaktı.

cikti sanirim o bayag oldu brother in arms earned blood ismi idi.
    gow 2 ne zaman bu arada?
    hem serhanuygur arkadasimiz niye bu kadar nefret ediyor xbox360 tan ve kullanicilarindan anlamis degilim sanirim az oyun ps3 sahiplerini bu hale sokuyor.baksaniza arkadas korsan biticek diye bir cumle de sarfetmiş bu durumunun bayag vahim oldugunu acikliyor
  • Açıkçası ben PS3 alırım falan diyordum.Bakalım hala düşünüyorum.Ama Wii aldım mesela.O bile fazla geliyor.Gerçi sınav senesi fazla vakit ayıramıyorum ama bence zamanını sırf oyuna ayıracak biri değilseniz 1 konsol özellikle XBOX 360 yeterli.
  • quote:

Mass Effect'in üçleme olduğunu unutmayın. Ayrıca Crackdown yapımcısı birşeyler yapıyor.
    Cry-On'u unutmayın.
    Blue Dragon 2 ,
    Lost Odyssey,
    Forza 3 ,
    Too Human (Üçleme)
    Fable 2 ,
    Halo Wars ,
    Halo Episodes ,
    Dead or Alive 5,
    Ninja Gaiden 2

Huxley

Crackdown'un yapımcısı önce burnunu çeksin. Hayali oyunlar ve asparagas haberlere mi kaldı koca konsol? Yukarıda yazdık işte çıkacak exclusive'leri.. DOA filan nedir Allah aşkına.
    Ben sizden daha iyi savundum bu sefer 360'ı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Açıkçası ben PS3 alırım falan diyordum.Bakalım hala düşünüyorum.Ama Wii aldım mesela.O bile fazla geliyor.Gerçi sınav senesi fazla vakit ayıramıyorum ama bence zamanını sırf oyuna ayıracak biri değilseniz 1 konsol özellikle XBOX 360 yeterli.

burssuz giricem diye calismadan sinava girdim aldigim puanla Bilgi'deyim:) kasmayin vallahi abartmadikca sorun yok ustelik 81Liyim:)
  • quote:

Cry-On'u unutmayın.
    Blue Dragon 2 ,
    Lost Odyssey,
    Forza 3 ,
    Too Human (Üçleme)
    Fable 2 ,
    Halo Wars ,
    Halo Episodes ,
    Dead or Alive 5,
    Ninja Gaiden 2

Huxley

Evet doğru Too Human'da vardı. Çok iyi olacaktır kesin. Ama sanki bütün Xbox360 exc. oyunlar çıkmış gibi oldu. Forza 3 falan elbette çıkacaktır ama daha bir haber yok. Ps3 için Tekken 7 çıkacak demek gibi birşey bu. Ortada daha birşey yok.

• Evet xbox 360 kozlarını oynadı ama son elde 5 tane el almaz alıp -100 sayı ile battı.
    Ya bırakın bunları Allahaşkına.2 konsolun da kozları falan bitmez.Ne bu yani bir şarjörü kaldı sıktı bitti mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Evet xbox 360 kozlarını oynadı ama son elde 5 tane el almaz alıp -100 sayı ile battı.

:))) koptum, -10 ile batmaktan bir bence daha iyi ama
  • Daha çıkcak çok oyun var inş yine o kadar çok oyun olsunki hangisini bitirceğimizi şaşıralım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reventon -- 25 Kasım 2007; 21:40:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Evet xbox 360 kozlarını oynadı ama son elde 5 tane el almaz alıp -100 sayı ile battı.
    Ya bırakın bunları Allahaşkına.2 konsolun da kozları falan bitmez.Ne bu yani bir şarjörü kaldı sıktı bitti mi?

abi katılıyorum sana.
    buradaki arkadaşlar Microsoft un yada Sony nin ortağı herhalde.
    Hangisine oyun gelirse gelsin bizim için gelecek bugün 360 la oynuyoruz diye hep onunla oynayacağımız manasına gelmez.Yarın PS3 te alabiliriz.
    Artık bırakın böyle boşa tartışmayı sanki MS oyun çıakrdığı zaman bizim cebimize para girecek veya Sony oyun çıkarmadığı zaman biz batıcaz sanki.
    Unutmayın hangisi olursa olsun bizler için yapıyorlar tüketici için beğenirsin alırsın begenmezsin almazsın...
  • Xbox360'a bütün güzel oyunlar birden çıktı. Daha birini bitirmeden diğeri çıktı. Mass Effect oynamaktan Call of Duty 4'e hala bakamadım. Mass Effect oynama sürem 20 saat olmuş. Daha oyun bitmedi. Çok yan görev yaptım belki ondandır. Ama şimdi düşününce çok beklenecek oyun yok gibi gözüküyor en azından kısa vadede.
  • hitman in yeni oyunu gelsiiin onu bekliyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.