Şimdi Ara

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi oyunu istiyorsun hocam? Yazıları küçük olup okunmayacak? Bende varsa deneyeyim.
    @mustafa982
    Yok hocam bildiğin 50 Hz Vestel Tv. Resimde bi fırsat bulursam gündüz çekmeye çalışacağım. Resim çektiğimde hiçbir şey belli olmuyor.
    @izmirli mert
    Hocam izmirliymişsin. Ben Buca'dayım bir ara bana gel bir misafir edeyim seni. PS2 ile karşılaştırırz hem. Çünkü 360'ın altında birde PS 2 duruyor 4 senedir falan.

• ps2 den farklı yani daha iyi gösteriyor xbox360 dimi tüplü tv de?
  • ilgin için teşekkürler VoodooRush. mesela ben Dead Rising ile denemiştim. Görev yazıları okunmuyordu 70 ekran 10 yıllık vestelde ve 37 ekran sony de
  • VoodooRush dostum,
    senden ricam elinde varsa Test D.Unlimited veya Proje G.Racing den oyun içi , arabayı arka-dış kameradan yönetirken(replay değil) bir de varsa Call of duty 3 den oyun içi görüntü koyarsan en çok merak ettiğim ve fikir edinebileceğim bu oyunlar.
    Teşekkür ediyorum. Saygılar
  • @mustafa982
    hiçbiri yok malesef dostum. Zaten bir yazıda okuduğuma göre PGR 480p de sorun çıkarıyormuş.
    @darkd66
    Dead Rising deneyeceğim senin için. Yarın olmaz ama ertesi gün koyarım kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekoc

çok iyi gerçektende.microsoft gerçekten hatasız devam ediyor...

HIIIII
  • ölürüm bu makınaya bende ıstıormmmmm ısnallah alıcam
  • arkadaşlar baktım hepsine hala kararsızım ben xbox 360 almayı düşünüyorum, 20" LG LCD widescreen 1680x1050, 2000:1, 5 ms bir monitörüm var
    sizce 360 dan tam olmasada iyi bir randıman alabilirmiyim
  • Widescreen LCD monitörle çok iyi randıman alırsın.Ama kırılmalar olur mu,ya da ne kadar olur,onu bilmiyorum.Onu araştır sadece....
  • Güzel başlık olmuş. Ama kotalılar girmesin, kotalara yazık olur

@Roland3tr, hiçbir monitörden tam randıman alamazsın. Monitörünün çözünürlüğü çok yüksek, o yüzden kırılmalar olabilir. Neyse hiç yoktan iyidir
  • valla onu nasıl araştıracağımı bilmiyorum
  • Denemeden anlayamazsın. Mesela BenQ FP202W monitör var, senin mönitörle aynı çözünürlük ve ebatta. Kullanan arkadaşlar pek kırılma olmuyor gayet güzel filan diyordu. Birazda şansa bağlı aslında... Kırılma illa ki olacaktır ama seni rahatsız edecek seviyede mi olur bilemeyeceğim.
  • http://www.shov.com.tr/index_televizyon_detay.asp?id=1500# bende bu var 11 tane..1 tanede philips var onun modelini bilmiyorum.HD girisi felan yazior shov da ama hicsanmiorm cok kotu goruntu kalitesi var..siz ne dusunuyorsunuz?bu arada casper marka PC mde DVD16xdual burner var..seri no su AD76FD5E markasi yazmior acaba TL den cekicegim oyunlari verbatime yazarmi bu burner?
  • elimdeki projeksiyonlarini modelinide yazicagim birazdan..
  • Epson EMP52
    SANYO PLC-XU56
    Philips LC4445
    elimdeki projeksiyonlarda bunlar

suan elimdeki eniyisi sanyo galiba kalite olarak..http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1495&IID=22157
    arkadaslar yorum yazin ya..:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 7 Ocak 2007; 12:18:31 >
  • Ben de birkaç resim koyayım..fotoğraf işinden pek anlamam ama idare edin artık

2 hafta önce Sony KDL20S-2020 HDtv aldım,artık onunla kullanıyorum Xbox'ımı..çok memnunum..küçük bir hdtv arıyanlar için birebir

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Lost Planet
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

MotoGP
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

• quote:

Orjinalden alıntı: astraldoors

Ben de birkaç resim koyayım..fotoğraf işinden pek anlamam ama idare edin artık

2 hafta önce Sony KDL20S-2020 HDtv aldım,artık onunla kullanıyorum Xbox'ımı..çok memnunum..küçük bir hdtv arıyanlar için birebir

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Lost Planet
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

MotoGP
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

çok şık valla ne kadara aldın ve bilgisayar ekranı olarak kullanılıp kullanılmadığını biliyormusun?
    güle güle kullan bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 7 Ocak 2007; 23:06:55 >

• teşekkür ederim sağolasın

bilgisayar ekranı olarak kullanılabiliyor evet..klasik bir Bravia HD serisi..20"lik en küçük modeli..1500ytl'ye aldım..
  • şu görüntüleri gördükten sonra yeni aldığım samsung940bw mi alnından öptüm vallahi. neredeyse hiç bir fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeaR_Of_THE_DARK -- 8 Ocak 2007; 0:16:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.