nasıl yani "ses veriyor mu?" veriyor tabi..alt kısım hoparlör..
fiyatı da 1500ytl..spotları doğubank'ta daha ucuz 1300'e bırakırlar heralde..eğer yerin darsa,küçük bir lcd hdtv için ideal..ben bu yüzden aldım ve gayet memnunum..tavsiye ederim
saol dostum peki doğu banktan kutusuyla mı alıcaz bu tv yi bide bi sakatlık cıkmaz yani dimi sonra yazık olır 13ooytl ye
dostum ben taksit imkanı var diye Sony Bayii'nden aldım(10a bölüyorlardı) Ama doğubank'tan da alabilirsin,bir sorun olmaz merak etme..kaç tv satılıyor orada günde..bu arada tabiki kutusuyla alacaksın espri yapıyosun di mi
quote:
Orjinalden alıntı: burock34
quote:
Orjinalden alıntı: cathedral
bende 940 bw de var 27 hdtv de var 32 hdtvde var.. hepsini kullanıyorum şunu sölemem gerek.
hdtv lere componentden bağlayınca renk ve parlaklık farkı var o kadar ..öle abartılacak bi fark yok wide monitörler ile ..ha bide 32 ye bağlayınca dibine oturamıyosun en az 3 metre geri gitcen buda alanı genişlettiği için dikkatin dağılıyo..
ben 940 da da rahat ediyorum masa üstüne oturduğum için..
olay bu..
walla bende 40 inc var 102 ekran inan 1 metre mesafeden oynuyorum utanmasam tvnin içine giricem cok zevkli oluyo bence
oha derim sana 102 ekranı 1 metreden nasıl hertarafını algılıyosun.bi kere direk karaktere odaklanıyosun herhalde çevre önemli değil..başka olmaz gibi görünüyo..
TV alacaksanız mutlaka garantili alın, sonra elinizde kalmasın.
quote:
quote:
quote:
bende 940 bw de var 27 hdtv de var 32 hdtvde var.. hepsini kullanıyorum şunu sölemem gerek.
hdtv lere componentden bağlayınca renk ve parlaklık farkı var o kadar ..öle abartılacak bi fark yok wide monitörler ile ..ha bide 32 ye bağlayınca dibine oturamıyosun en az 3 metre geri gitcen buda alanı genişlettiği için dikkatin dağılıyo..
olay bu..
walla bende 40 inc var 102 ekran inan 1 metre mesafeden oynuyorum utanmasam tvnin içine giricem cok zevkli oluyo bence
oha derim sana 102 ekranı 1 metreden nasıl hertarafını algılıyosun.bi kere direk karaktere odaklanıyosun herhalde çevre önemli değil..başka olmaz gibi görünüyo..
walla inan cok zevkli oluyo her tarafı rahatcana odaklanıyorum
bu arada cod3 te bitti ya oyun tavsiyesi yapıcak olanlar varmıdır aranızda
Doğubank'taki tv'ler garantili. Aslında tüm beyaz eşyalar.
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
TV alacaksanız mutlaka garantili alın, sonra elinizde kalmasın.
quote:
quote:
quote:
quote:
olay bu..
walla inan cok zevkli oluyo her tarafı rahatcana odaklanıyorum
bu arada cod3 te bitti ya oyun tavsiyesi yapıcak olanlar varmıdır aranızda
viva pinata yı tavsiye ederim harika bir oyun öyle göründüğü gibi çocuk oyunu filan değil epey kafa yorman gerekliyor .
quote:
Orjinalden alıntı: astraldoors
quote:
Orjinalden alıntı: m.fatih_
quote:
Orjinalden alıntı: astraldoors
nasıl yani "ses veriyor mu?" veriyor tabi..alt kısım hoparlör..
fiyatı da 1500ytl..spotları doğubank'ta daha ucuz 1300'e bırakırlar heralde..eğer yerin darsa,küçük bir lcd hdtv için ideal..ben bu yüzden aldım ve gayet memnunum..tavsiye ederim
saol dostum peki doğu banktan kutusuyla mı alıcaz bu tv yi bide bi sakatlık cıkmaz yani dimi sonra yazık olır 13ooytl ye
dostum ben taksit imkanı var diye Sony Bayii'nden aldım(10a bölüyorlardı) Ama doğubank'tan da alabilirsin,bir sorun olmaz merak etme..kaç tv satılıyor orada günde..bu arada tabiki kutusuyla alacaksın espri yapıyosun di mi
yok hayır ben en son 1996 yılnda 72 ekran bi sony tv almıştık doğubanktan o vakitten sonra hala o tv yi kullandığım için piyasadan pek haberim olmadı ama o zmn kutulu almıştık galiba yaw
Samsung Syncmaster 940BW 19" Widescreen Monitör
Bu monitor -hdtv olayı için tek birşey söyleyeceğim.2 sinidekullanıyorum.
Monitörde konsol olmaz.Sanldayede dikelip pc oyunu oynar gibi elde padle cebelleşmek konsolun tadını tamamen öldürüyor.Pc kullanıyor gibi oluyorsun.Sırf bu yüzden ps2 de devam ettim oyun oynamaya.19-20 lcd de ekranın dibine gire gire konsol oynamak olayın tabiatına ters. 82 toshiba aldığımdan beri next-gen oyunun tadına varmaya başladım.Yayla gibi ekran yayıla yayıla oyun oynamak olayın özüdür bence.
Ben 4 aydır Samsung 940BW için kafa yordum ve şu anda da monitör alsam muhtemelen bunu alırım ama.
1) Ne yazık ki 940BW, 19 inç havasında bir monitör değil, küçük görünüyor ve hayalkırıklığı yaşatıyor. 2) Görüntüler beklenildiği ölçüde canlı değil (diğer monitörlere kıyaslandığında).
Yani, parasına göre iyi ama beklentileri olan biri iseniz bu fiyata monitör almak zorunda değilseniz, daha kaliteli ürünlerin çıkışını bir süre daha bekleyebilecek durumda iseniz bekleyin derim, ben de böyle yapıyorum. Gerçi şu anda LG 26LX2R LCD TV kullanıyorum ve çok memnunum ama diğer oda için de LCD Monitör almak istiyorum ve beklemedeyim. HDTV'den sonra 19 inç monitör oldukça donuk ve küçük kalıyor. En azından 20-22 inç'lik bir monitör almak gerekir bence.
dostum bekle bekle nereye kadar beklemekden gına geldi ayrıca kısa vadede çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum
Beyler ben philipsin 106 ekran bir hdtvsini kullanıyorum pcmi bağladım x1600pro ekrankartlı, s-video girişinden bağlamama rağmen sizlerin upload resimlerine baktım, R6vegası resimlerden daha bile kaliteli grafiklerle oynadım fakat klavye mouse kontrolü zor biraz...Umarım bir gün 360 alırım bu zevke bende ortak olurum birkaç resim çekip upload ediyim bi...
quote:
Orjinalden alıntı: blackduck
Beyler ben philipsin 106 ekran bir hdtvsini kullanıyorum pcmi bağladım x1600pro ekrankartlı, s-video girişinden bağlamama rağmen sizlerin upload resimlerine baktım, R6vegası resimlerden daha bile kaliteli grafiklerle oynadım fakat klavye mouse kontrolü zor biraz...Umarım bir gün 360 alırım bu zevke bende ortak olurum birkaç resim çekip upload ediyim bi...
kaça aldın,linkini atabilirmisin tv nin birde arkadaşlar elinizdeki lcd tvleri kaça aldınız yazarsanız sevinirim bilgi sahibi olalım bizde.yıllardan beri tv nin karşısında yayıla yayıla oyun oynamış birisi olarak gerçekten banada masa başı zor gelir gibi sanırım daha küçük işlemcili 360 ı bekleyip birde lcd tv alacağım.birde gördüğüm kadarı ile lcd hd tvlerdede fiyatlar yavaş yavaş aşağı çekiyor ama benim favorim sony bravıa yı tek geçerim
ehm öhm biraz kötü oldu ama...
astradools süpermiş tv'in ekran boyutu kaç acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme