Şimdi Ara

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo arkadaşlar burası bayaa bi renklenmiş şenlenmiş emeklerinize sağlık.o zaman bende akşam benim diğer tv den çektiğim ss leride koyim onlarada bir bakın fikir olsun samsung LE26R71B hd tv. akşama eklerim.
  • evet adaş ben o tvyi mrk ediyorum bi koysanda gorsek ii olur yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

forumda dolaşırken gördüm arkadaş resim koymuş benimde iki adet resmim vardı ekliyeyim dedim geçen forumda eklemiştim hararetli tartışmalar yüzünden başlık iptal olmuş . maksat renk olsun iii oyunlar.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

bu televisyonun modeli nedir birde fiyatı mümkünse :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Venice939

quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

forumda dolaşırken gördüm arkadaş resim koymuş benimde iki adet resmim vardı ekliyeyim dedim geçen forumda eklemiştim hararetli tartışmalar yüzünden başlık iptal olmuş . maksat renk olsun iii oyunlar.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

bu televisyonun modeli nedir birde fiyatı mümkünse :)

Sony nin 50" inch 3lcd projeksiyon tv..Fiyatı 3000ytl

• arkadaşlar bendeki diğer tv samsung dan ss ler koyuyorum gow ağarlıklı bir adette cod3 . daha sonra diğer oyunlardanda koyarım bu arada hakan kardeş belirtmiş sehpa dahil 3500 ytl sony kds50E-2000 .

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ
  • gow.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ
  • bunu unutmuşum koymayı.kelle alırken

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 28 Aralık 2006; 20:45:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burock34

gears of war

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

adaş merak ediyordunya samsung tv yi. aynı karede resim ama benim parlaklık full o bakımdan farklı durmuş her iki görüntü. ben yüksek ayarlarda seviyorum parlaklığı.ama diğer ayardada hoş.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

• Ghost Recon Advanced Warfighter'dan birkaç sahne ekledim. Bu da video, o aradaki blur efektleri benim görüntüyü zoomlu çekmemden kaynaklanıyor sanırım. Görüntüyü kaydederken farkettim makina fokuslarken zorlanıyor bazen. Videonun sonunda ne olduğunu göstermek için bir bölüm ekledim.
    Bu arada burak resimleri hangi modda çekiyorsun ?
    http://ultrashare.net/hosting/fl/9dd59665f5/
  • arkadaşlar şimdide LG L194WT çıktı kontrast ı bariz daha fazla.. her dk yeni bi alternatif çıkıyo karşımıza :] üstad ların fikirlerini almak isterim şahsen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoodooRush

Ghost Recon Advanced Warfighter'dan birkaç sahne ekledim. Bu da video, o aradaki blur efektleri benim görüntüyü zoomlu çekmemden kaynaklanıyor sanırım. Görüntüyü kaydederken farkettim makina fokuslarken zorlanıyor bazen. Videonun sonunda ne olduğunu göstermek için bir bölüm ekledim.

aslında tv deki görüntüler çok çok iyi ama fotoları (vga) modunda çekiyorum pek iii yansıttığını söyleyemem gerçek görüntüyle arasında çok büyük fark var samimi bir şekilde söylemek gerekirse. yani bu tvden aldığım görüntüyü ss le yansıtamadım.

• aynen bende vga modunda cektim nerdeyse normal tv gibi cıkıyor resimler halbuki renkler cok daha canlı ve keskin ama fotolarda anca bole cıkıyor
  • quote:

Ghost Recon Advanced Warfighter'dan birkaç sahne ekledim. Bu da video, o aradaki blur efektleri benim görüntüyü zoomlu çekmemden kaynaklanıyor sanırım. Görüntüyü kaydederken farkettim makina fokuslarken zorlanıyor bazen. Videonun sonunda ne olduğunu göstermek için bir bölüm ekledim.

arkadaşım,sen bu video yu bildiğimiz tüplü televizyondanmı çektin?ilk videoda tv'nin kenarları monitör gibiydi 2.video da ise direk ekran görünüyordu o yüzden fazla seçemedim tv yi senden ricam tv nin resmini çekip koyabilirmisin?eğer tüplü tv ise gerçekten görüntüler çok güzel. teşekkürler

• Bunlarda benden,iyi çekemedim pek ama idare eder...

GOW
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

GRAW
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Just Cause

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 30 Aralık 2006; 16:41:00 >

• @one love
    Evet arkadaşım normal tüplü tv. Resim ekledim bir tane.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ
  • quote:

@one love

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

ps2 gibi yaw
  • quote:

@one love

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Dostum sana çok teşekkür ediyorum video ve resim için. Çok merak ediyordum crt tv deki görüntüleri. yazılar okunmayacak derecede bulanık gözüküyor diyorlardı, ama hiçde öyle görünmüyor.
    Senden çok rica ediyorum n'olur biraz daha fotoğraf koyabilir misin? Biliyorum crt de fotograf çekince güzel çıkmıyor ama çıktığı kadarıyla koyabilirsen çok sevinirim. ekranda birkaç yazı ve daha aydınlık oyun içi görüntü koyarsan inan çok makbule geçecek.
    bu arada sen 100hz modunda mı çekiyosun, normalde daha kötü çıkıyor.

• kelli felli senin görüntülerdeki tv mi monitor mu 940 bw gibi görünmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

quote:

@one love

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Dostum sana çok teşekkür ediyorum video ve resim için. Çok merak ediyordum crt tv deki görüntüleri. yazılar okunmayacak derecede bulanık gözüküyor diyorlardı, ama hiçde öyle görünmüyor.
    Senden çok rica ediyorum n'olur biraz daha fotoğraf koyabilir misin? Biliyorum crt de fotograf çekince güzel çıkmıyor ama çıktığı kadarıyla koyabilirsen çok sevinirim. ekranda birkaç yazı ve daha aydınlık oyun içi görüntü koyarsan inan çok makbule geçecek.
    bu arada sen 100hz modunda mı çekiyosun, normalde daha kötü çıkıyor.

tüm oyunlardaki yazılar o kadar büyük değil. büyük yazılar tabiki okunacaktır.

• Bunlarda motogp 06,buarada lcd tv philips 32PF5320.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 30 Aralık 2006; 17:03:54 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.