Şimdi Ara

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda dolaşırken gördüm arkadaş resim koymuş benimde iki adet resmim vardı ekliyeyim dedim geçen forumda eklemiştim hararetli tartışmalar yüzünden başlık iptal olmuş . maksat renk olsun iii oyunlar.

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

• resident nickli arkadaş iyi güzel anlatmışta pgr monitörde böyle gözükmedikten sonra ne yapiim ben o monitörü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kravgi

resident nickli arkadaş iyi güzel anlatmışta pgr monitörde böyle gözükmedikten sonra ne yapiim ben o monitörü.

O zaman git bu tv den al daha ne diyelim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orjinalden alıntı: kravgi

resident nickli arkadaş iyi güzel anlatmışta pgr monitörde böyle gözükmedikten sonra ne yapiim ben o monitörü.

O zaman git bu tv den al daha ne diyelim sana

alıcam zaten monitörle bi yere kadar.....
  • 940BW sahibi arkadaşlar rica etsem sizde görüntüler verebilirmisiniz :]
  • 940 BW ile ilgili başlıktan alıntı yaptım. Jankat paylaşmış daha önce, onun görüntülerini tekrar gameman yayınladı. Bende oradan alıntı yaptım. İşinize yarar inşallah.

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

Arkadaşlar samsung 940 BW den çekilmiş Xbox360 oyun görüntüleri bunlar
    görün ve kararınızı verin.fotoğraflar JANKAT nickli arkadaşımızın daha önce siteye upload ettiği resimlerden alıntıdır.

CALL OF DUTY 2

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

GRAW

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

MOTO GP 06

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

NBA 2K6

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

• Resident,harika bir yazı olmuş ellerine sağlık.Gerçeği söylemek gerekirse arkadaşın söylediği sözden sonra hiç böyle açıklayıcı bir cevap beklemiyordum.
  • Unutmadan isterseniz normal tv'den görüntüleri de ben ekleyebilirim.
  • voodorush bekliyoruz.....
  • voodoorush çok karanlık ortam galiba biraz ışık olsa sanki daha iyi fotolar yakabilirmişsin :] bi kaç tane daha yollarsan sevinirim o resident'ın bahsettiği görüntünün uzama olayı hiç dikkatimi çekmedi bi kaç foto daha çekersen çok sevinirim
  • Görüntü uzamış ama çok az .Bir de dediğim gibi bu modelde resampling yapılmış yani 1280x720 lik görüntü tüm 1440x900 e dağıtılmış interpolasyon ile.Normalde tek başına iyi gibi gelir ama yanına 720p native ir monitör koyarsan ve iyice bakarsan kalitesinin blurlaştığını ve bir düzey düştüğünü farkedebilirsin.
  • Hentai o resimleri ben çekmedim. Jankat çekmiş sanırım. Ben ekleyeceğim birazdan normal tv ile görüntüleri. Normal TV'de takılı çünkü benim XBox.
  • okey anlaşıldı voodoorush :] ya aslında 940BW sahipleri fotolarını çoğaltırlarsa bizim içinde çok iyi olur ortada kalıyoruz en iyi seçimi yapalım diye, zaten çok tartışılmış bu konular birde biz hortlatmayalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoodooRush

Hentai o resimleri ben çekmedim. Jankat çekmiş sanırım. Ben ekleyeceğim birazdan normal tv ile görüntüleri. Normal TV'de takılı çünkü benim XBox.

normal tv de nasılmış görelim eklermisin.
    Ayrıca @Resident oldukça bilgilenirici yazı yazmışsın tebrikler.
  • Çektiğim resimler sanırım ayarlarla ilgili istediğim gibi çıkmadı. Genel olarak bulanık ya da ekrandaki tüm pixelleri sayabildiğim resimler oldu. O yüzden şimdilik sadece video koyuyorum. İdare edin. Yarın tekrar deneyeceğim.
    http://ultrashare.net/hosting/fl/c0c724bf5d/
  • Güzel video yalnız haraket halinde hafif blur efekti var, oyundanmı yoksa tv'denmi?
  • Çekimden kaynaklı. Gördüğümü çekebilsem ne demek istediğimi daha iyi anlatıcam. Yarın başka bir oyundan daha çekicem. Belki görüntü daha iyi olur gündüz çekiminde.
  • biraz daha goruntu ekliyim tartısma gayet gzl gidiyo herkez bilgi alışverişi yapıyo

Splinter Cell Double Agent

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ
  • Call of duty 3

not:resimleri daha buyuk gormek için ekteki dosya yazılan yere tıklayın,xbox360 zevkiniz artsın:)

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock34 -- 28 Aralık 2006; 5:41:57 >
  • Lost Planet

arkadaslar oyuna bugun kavustum 1.5 saat kadar oynadım,walla ne yalan soliim başlarını hiç begenmedim beni hayal kırıklıgına ugrattı derken biraz ilerldikce super zevkli bi oyunla karşı karşıyayız yine herkeze ii oyunlar tavsiye ederim

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock34 -- 28 Aralık 2006; 5:40:01 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.