Şimdi Ara

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş koymaya devam et ss leri çok güzel yahu vitrin gibi konsolu alsam beraber yatarım konsolla herhalde ne güzel görüntüler bunlar yaa off şöle adam gbi güvenebileceğim biryer çıksa alacam..adam kalkmış palmı diye soruyorum cihaz multi diye cvp veriyor o nedemektr yaaa allahın cahilleri adam olmuşta bize xbox360 satıolar hay a.k böle işin ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: crysiskötü

kardeş koymaya devam et ss leri çok güzel yahu vitrin gibi konsolu alsam beraber yatarım konsolla herhalde ne güzel görüntüler bunlar yaa off şöle adam gbi güvenebileceğim biryer çıksa alacam..adam kalkmış palmı diye soruyorum cihaz multi diye cvp veriyor o nedemektr yaaa allahın cahilleri adam olmuşta bize xbox360 satıolar hay a.k böle işin ben

multi olayı süpermiş ya hehe
    Umarın kavusursun aradıgın xbox 360 a

• inşallah kardeş ya herkes buldunu s..meye çalışıyor..ve inanırmısnz yüzyüze konuştğmda palmı dedim evet dedi tel açtım tanımadı heralde beni multi dedi
  • gamemaster evet en ustteki oyun saints row tavsiye ederim ama zamanını gecirmek için sadece can sıkıntısı her actıgımda 3 bolum geciyorum

bende ps2 varken ikide bir oyun alıyodum hiç birini bitirmeden tabi kafa oyunlar haric hemen bırakıyodum, ama xbox360ta aldıgım butun oyunları bitiriyorum,ama oyunlar cok kısa suruyor,uzun soluklu oyunları bekliyorum, saints rowun gorewleri cok zor heleki ilerleyince aktiviteler var onlar bayaga zor oluyor

neyse ss ler şimdilik bu kadar arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock34

gamemaster evet en ustteki oyun saints row tavsiye ederim ama zamanını gecirmek için sadece can sıkıntısı her actıgımda 3 bolum geciyorum

bende ps2 varken ikide bir oyun alıyodum hiç birini bitirmeden tabi kafa oyunlar haric hemen bırakıyodum, ama xbox360ta aldıgım butun oyunları bitiriyorum,ama oyunlar cok kısa suruyor,uzun soluklu oyunları bekliyorum, saints rowun gorewleri cok zor heleki ilerleyince aktiviteler var onlar bayaga zor oluyor

neyse ss ler şimdilik bu kadar arkadaslar

evet bu Saints Row u bende oynuyorum su anda %25 lerdeyım sımdılık zor degıl ama ılerde gorucez bu oyuna bayılıyorum cok güzel bir oyun daha sıkılmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 26 Aralık 2006; 0:09:16 >

• evet neşeli eglenceli ama surukleyici degil ,rainbow six las vegası kesinlikle oneririm mukemmel bi oyun,gowu saten solemicem şu anda splinter celli oynuyorum bakalım oda biter herhalde yakında
  • eve o oyunlar bende var ama hepsının basını az oyndım hepsi güzel ama hepsını arasıra oynuyorum.Genelede Tesdriver Unlimited-PGR3-Fifa 07-SaitsRow-NFS carbon ları ada cok oynuyoum.
    1080i ie 1080p arasına ne far var 1080p yı seınce acılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 26 Aralık 2006; 0:17:47 >
  • şu testdriverı bende almak istiyorum nası tavsiye edermisin gzlmiş bayaga

ben araba yarışı sevmem ama baktım ssleri bayaga iyi

1080pyi destekleyen oyunlar yok su anda xbox360ta belki oyuzden acılmıyordur

inşallah arasında buyuk bi fark yoktur bide onun için ayrı tv veya monitor almıyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock34 -- 26 Aralık 2006; 0:22:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock34

şu testdriverı bende almak istiyorum nası tavsiye edermisin gzlmiş bayaga

ben araba yarışı sevmem ama baktım ssleri bayaga iyi

Test Driver Ultimate bana göre cok guzel bır oyun genelde zaten yarıs oyunlarına daha agırlık verırım.
    Grafik olarak bence cok guzel bır oyun hd tv de resımlerdekınden farkı olmuyor.
    Oyunun ıcınde su ana kadar pek fazla kapısılabılecek yarıslara rastlamadım %20 sındeyım su ana kadar
    hep belırlı sanıyelerde suraya gıt otostopcu kadınları belırlı zamanda suraya carpma barı ını doldurmadan götür.
    Şu ferrari yi şu corvetteyı aynı sekılde suraya götür. gibi işlerle ugrastım . Ama sabırla oyunun dahada acılmasını beklıyorum.
    Oynarken fazla sıkılmıyorum ama yınede araba oyunlarının tutkunu deglsen senı fazla tutamaya bılır.
    Benım oyunda acılmaya dha bır ton seyler var örngin arabayı guncelleme (:)) olayına gırmedım acılmayan cok araba bolum var .

• goruntuleri gordum ve samsung 940bw monitorume birkez daha tesekkur ettim cunki bu monitor gercektende hdtv ile basa bas kalitede goruntu veriyo inanin
  • tabiki ole olucak hdtv saten component ile baglı hdmı ile baglanmıyo xbox360 burda iş cozunurlukte bitiyo sende 720p ile oynuyosun bende hemde seninkinde daha iyi olması lazım cunku ben 102 ekranda oynuyorum sen ufak ekranda ekran ne kadar ufak olursa goruntuler o kadar iyi olur bence,ama buyuk ekrandakinin keyfide bi başka olur
  • tv kaliteli foto makinesi dandik
  • yaaa foto makinasıda cok iyi aslında ama vga kalitesinde cektim yoksa hemen bitiyo hafıza kartı 7.2 cozunuluk var ama ondada cekince anında doluyo kart o yuzden duşuk cozunurlukte cektim fotoları bu gordugunuz reimlerden 10 gomlek ustun goruntu alıyorum tvden
  • quote:

biz bu görüntüleri monitörümüzde de alabiliyormyz?

Yukarıda da dediğim gibi ; hdtvler, LCD monitörlerden daha kaliteli görüntü veremezler.Teknik olarak zaten mantıksız olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 26 Aralık 2006; 7:50:49 >
  • çok iyi gerçektende.microsoft gerçekten hatasız devam ediyor...
  • Samsung 940bw wide lcd monitör kullanıyorum..Renk ve parlaklık gibi ayarkarı manuel olarak güzel yapınca burdaki görüntülerden farksız oluyor bunu söyliyim..Bende daha önceki xbox360 ımda 26" hdtv lcd tv kullanıyordum..İnanın görüntü aynı kalite aynı..Sadece boyut küçük..Ama 940bw nin boyutu bana yetiyor..Gidipte oyunu moniterden 2mt uzakta değilde 1mt uzaktan oynuyorum..Zaten hdtv deki görüntüyü yakalayamasa hdtv alırdım..O yüzden fazla para vermek istemeyenler için özellikle 940bw çok uygun bi ürün..Herkese tavsiye ederim..Xbox360 gibi süper bir cihazı geciktirmeyin..İnanın bu benim kullandığım 4. xbox360 ım..
  • neden 4.xbox360 ın??
  • quote:

neden 4.xbox360 ın??

Alıp satıp para kazandım zamanında o yüzden..Ama artık bunu hep kullanacam..
  • ben de Hdtv ile denedim... ayarları 720p ve 1080i de calıştırdım hangisi daha iyi sizce ... bu arada ben de resim falan atarım ama oyunum az, demo oyunlardan goruntu falan ortaya karısık bir seyler ayarlarım artık
  • 940 BW si olan arkadaslar da resim koyabilirler mi? Benim yine kafam karıstı.Bu monitoru almayı dusunuyordum ama , yukarıda tv ile cok fark olur diyende var, aynı olur diyende.Mumkunse bir kac monitor resmi koyar mısınız arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.