Şimdi Ara

xbox360 kiralıyabilceğim yervamı istanbul bostancıda?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox360 kiralıyabilceğim yervamı istanbul bostancıda?

• xbox360 oyunu mu soruyosun kiralık konsol mu arıyosun? Çok enteresan bir soru olmuş cevapları çok merak ediyorum.
  • xbox360 makinesi+deadrısıng oyunu bostancıda yada maltepede kiralayabilceğim yerdedim cafe biliyorsanda söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: durk_la

xbox360 oyunu mu soruyosun kiralık konsol mu arıyosun? Çok enteresan bir soru olmuş cevapları çok merak ediyorum.

Hiç duymadıysan söyleyeyim öyle yerler var ps2 kiralayan para veriyorsun işte 1 - 2 gün oynuyorsun ama şöylede birşey var parayı verip al İstanbuldaysan başka ildeysen bas git nerden bulacakki seni

• quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

xbox360 oyunu mu soruyosun kiralık konsol mu arıyosun? Çok enteresan bir soru olmuş cevapları çok merak ediyorum.

Hiç duymadıysan söyleyeyim öyle yerler var ps2 kiralayan para veriyorsun işte 1 - 2 gün oynuyorsun ama şöylede birşey var parayı verip al İstanbuldaysan başka ildeysen bas git nerden bulacakki seni

Emin ol onu düşünmüşlerdir

• hacı kiralarken kimlik veriosun nereye kaçıosun
  • yani biz mesela bursada üniversitedeyken her hafta kiralıyorduk geceleri turnuvalar düzenliyorduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Emin ol onu düşünmüşlerdir

öyle bişeyde kimliği alırlar zaten sonrası kolay kaç kaçabiliyosan bulunur

• Abi naaptın yav araba mı kiralıyoz
  • xbox nasıl kıralanıyorkı yanı cıdden varmı boyle yerler çok komık 2 gun için alıcan kurucan oynıcan sonra geri verip ağlıcan bide 3k verıyomuş tam sendeyken o zaman yanrsın işte parasını soğuk su ikram ederek alırlar...cıdden çok gulerım ama bi arkadasima flan olsa
  • EEE ps2 oluyorda xbox neden olmasın
  • senden illaki bir depozito alıcaklar galyana gelmemek için bu adamlar yapanda olsa 600 ister adam 3-5 gün oynuycaksın
    geri getirince bakıcak saglamlıgını okey ise 600 den oynadıgın günün fiyatını düşer sallıyorum 20 ytl
    sana 500 geri vericek anlaşıldımı cihaza zarar verdiginde onuda düşücek

100 ytl vereyim 5 gün oynayım getireyim deseler sana sende ona dersin elbet eben güzelmi senin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 2 Şubat 2008; 15:32:17 >
  • Ben hiç duymadım kiralık Xbox 360. Xbox bile duymamıştım. PS2 vardı ama. Parça çalınması, FW falan gibi olaylar yüzünden büyük ihtimalle kimse cesaret etmeyecektir böyle bir olaya. Zaten cafe sayıları öyle bir arttı ki, eskisi gibi kiralayanın da çıkacağını sanmıyorum.
  • alakınız için sağolun bencede satıl amak daha iyi
  • bostancı da hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onour11

ps3 var
    http://www.oyudo.com/

1 gün 50 YTL
    2 gün 40 YTL / gün
    3 gün ve sonrası 30 YTL / gün

• Bu konu başlığını açan arkadaş önce düzgün bir şekilde "Türkçe" yazmayı öğrensin. Güzel dilimizi katletmeden fikirlerimizi yazalım. Diğer yazdıklarınada baktım da "sohpet" yazmış, "sohbet" şeklinde yazılır, "alakınız için sağolun bencede satıl amak daha iyi" satıl amak diye bir şey yok. "satın almak" dır. Lütfen dikkat...!
  • Bostancı'da var mı bilmem de bizim burada (Beşiktaş) bir kafe var İsmini vermem doğru olur mu bilemiyorum ama yer olarak söyliyeyim belki bilen vardır Sakıp Sabancı Lisesinden 100 metre aşağıda sağ tarafta kalan bir konsol kafe var Xbox360, Ps3 ve Ps2 kiralanabiliyor hatta Lcd tv bile veriyorlar Kiralamak isterdim ama şimdi bütün gün onun başından ayrılmamak lazım (o kadar para veriyorsun:) o da bana ters Ben de yeni nesil konsol alana kadar kafeye gitmeye devam edeceğim artık.
  • Hocam İstanbul u geçtim Bostancı da arıyosun bide işi iyice zora sokuyosun yani sirkeci falan olmaz mı zaten aletin piyasası var sirkeci,tahtakale bi de o kadıköy de bahariye nin o taraflarda var bi kaç dükkan..Onun dışındaki muhitlerde xbox dediğin zaman sana uzaylı gözüyle bakıyolar.Test edildi onaylandı

edit:xbox cafe hiç görmedim göreceğimide sanmıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 6 Şubat 2008; 23:23:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.