Şimdi Ara

XBOX360 Microsoft Turkiyenin Takvimine Girdi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: potkal

teşekkür ederim..

Beni şok ettin. İkibin küsür mesaj yazmışımdır. İlk defa fikrini eleştirdiğim bir arkadaş bana teşekkür etti. Demekki ne kadar olgun ve yazıya saygı gösteren insanlar varmış.

Selam olsun.......
  • Sevgili Sinan Bey

Madem hazir herkese cvp veriyorsunuz banada en azindan yarin alacagim levelda 360 in Turkiyeye gelme durumu ile ilgili guzel bir haber alacakmiyim > almayacakmiyim onu soylerseniz mutlu olurum :) inanin bana 360 i almayi deli gibi istiyorum ve umuyorum 1 veya 1.5 sene sonra gelmiyordur ulkemize >> Ayrica bu ay iki muthis 360 oyununu incelemeniz guzel olmus tesekkurler

Sevgili Life, diğer başlıkta da dediğim gibi, 360'ın Türkiye'ye gelme durumuyla ilgili bilgi Microsoft Türkiye'den geldi. Ama sevindirici bir haber değil. Hatta sırf o bilgi için dergiyi almayı düşünüyorsan, şimdi söyleyeyim: MS Türkiye'nin iş takviminde 2008 başında gözüküyor 360. Bu takvim de, MS ana merkezden belirleniyor.

• Ben vereyim cevap onlara sadece 2008de geleceği ile ilgili bir söylenti gelmiş.(aldım dergiyi)
  • Söylentilere bel bağlamamak lazım... Gerçek olacak diye bir kaide yok.
  • "Acı ve gerçek" olacak ama, hiç boşuna beklemeyin derim. Microsoft gibi firmalar 6 ay - 1 yıllık plan yapmıyorlar takip ettiğim kadarıyla.
    Kararları taa en başında açıklandı "Türkiye'de Xbox360 satılmayacak". Zaten daha 2001'de piyasaya sürülen Xbox oyunları dahi, kendi ithal edenler hariç, Microsoft tarafıdan resmi olarak satılmadı ki...

Eğer Microsoft'un yaptığı "resmi" bir açıklama, takvim varsa, okumaktan ve öğrenmekten memnuniyet duyarım; ancak "söylenti, duyum" gibi dayanıksız tahminler yürütülecekce, bunlar hoş bir sohbetten öteye geçmez.

Türkiye'nin müşteri potansiyeli Microsoft için bellidir ve bu ülkeye hizmet verebilmek için yapması gerekenler de...
    Demek ki en başından hesaplar yapıldığında, Türkiye'de satılmaması kararı alındı.

Bu arada, eğer önümüzde birkaç yıl içinde Türkiye kişi başına yılllık gelirim 20.000 Usd olacağını düşünen varsa, aynı zamanda Xbox360'ın Türkiye'de satılacağına da inanabilir.

Son olarak, Xbox360 2008'de hatta 1 - 1,5 sene sonra Türkiye'ye gelse ne olur !

Çok basit bir mantık kurayım size :
    - Eğer Xbox360 alıp orjinal oyun oynayacaksanız, o zamana kadar piyasadan ikinci el PS3 bulursunuz uygun fiyatlı; eğer hack-chip vs. olayı yoksa zaten garantili olur, oyunları da ikinci el olarak uygun fiyattan alırsınız.
    - Eğer Xbox360'ı kopya oyun ile oynayacaksanız, yapacağınız her müdahale zaten konsolu garanti dışı bırakacaktır, dolayısıyla Türkiye'de satılsın satılmasın, pratikte hiçbir anlamı yok. Türkiye'de PS2'lerin kaç tanesi garantili, oranı bir düşünün bakalım. Eğer garanti olmayacaksa, Türkiye'de satılması neden bu kadar önemseniyor ? Zaten fiyatı da en az %25-30 fazla olacaktır Türkiye'de resmi satılan ürünlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 8 Ekim 2006; 11:52:55 >

• Orjinal oyun almadığımız sürece Türkiye'ye böyle yatırımlar beklemek yanlış. Konsol zaten zararına satılıyor, orjinal oyunlardan para kazanıyor firmalar. Türkiye'ye aleti getiripte iflas mı etsinler?
  • arkadaşlar microsoft Türkiyeye Bu cihazı sokmayı dusunmuyor...

evet yanlış duymadınız çünki benım firmam microsoft ile gorustu bu iş için ilk etapda 200.000 usd nakit alım yapmayı bile teklif etti...

ama olumsuz yanıt aldık microsoft bu urunu Türkiyeye gondermeyecegini gerekçeli nedenlerle bize ilettiler o yuzden bekemek buyuk hata gibi gorunuyor
  • Çokta haksız sayılmazlar yani, korsana Düşük gelirlerimize
  • İyi de ya Afrika bizden çok mu gelişmiş yahu ? Düşündükçe öküz altında buzağı aramaya başladım...
  • yeni çıkan 360 lar malesef hacklenemiyor
    özel bir hitachi sürücüsü ile geldiği için

çip takmakta mümkün değil

boşuna heveslenmeyin
  • Demek ki ilk kez elimi çabul tutmakla doğru bir iş yapmışım
  • Onlar da hacklenir merak etmeyin.Yeni çıkanlar hacklenemiyor diye birşey yok.Sadece şu anda flashsec ve memdumplar işe yaramıyor.Çipin içeriğinin incelenmesi lazım ondan sonra mümkün.
  • Ana konuya dönersek;

Haber falan yok arkadaşlar dergide. Sadece 1 satır yazı var.

'' Bu ay kulağımıza çalınan dedikodular arasında, Microsoft Türkiye'nin 360'ı 2008 yılında Türkiye'ye getirmeyi planladığı da vardı. ''

Bir satır için derginin sitesinde kocaman bir haber başlığı... İlginç !
  • Gelmemesi site bazi teknik sorunalr yuzunden kotu olur.

Yoksa biz oyuncular desteksiz konsolu da aliyoruz sonucta.Artik insanlar da XBOXu tanimaya basladi.

Ne kadar cok konsol,o kadar rekabet,o kadar iyi oyun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 14 Ekim 2006; 23:22:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

yeni çıkan 360 lar malesef hacklenemiyor
    özel bir hitachi sürücüsü ile geldiği için

çip takmakta mümkün değil

boşuna heveslenmeyin

Yeni versiyon Samsunglar için Firmware yayınlandı Xtreme firmware 4.0A and 4.0B for TS-H943 Xbox 360 Hayırlı Olsun Arkadaşlara
  • murat708 yeni fw ile gelen özellikler ne bilgin varmı ?
  • Eklenen Özellikler

MS28 core firmware. Also better and faster media detection.
    FirmGuard added. On by default. Firmware cannot be Read/Written by 360 console. Can ONLY be turned off Read/Write enabled) via Enable0800 mode.
    4.0A firmware. 4.0A is default Fast Read Speed mode. Quite/Slow Read mode for backups activated via any Xbox 360/Xbox 1 Original game disk. 4.0B firmware. 4.0B is default Quiet/Slow Read Speed mode. Fast Read mode for backups activated via any Xbox 360/Xbox 1 Original game disk.
  • ms28 lerde flashlanabiliyo yeni fw ile.ancak bazı kişiler sorun yaşamış,fw çıktıktan sonraki ilk 12 saatte makinesi kullanılmaz hale gelen 3 kişi var forumlarda.
  • @potenzaturka acaba ilk 12 saatte sorun yaşayanlar 4.0mı yoksa 3.3 falan mı kullanmış? onu da bilmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.