Şimdi Ara

XBOX360 Microsoft Turkiyenin Takvimine Girdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ewt arkadaslar Level ekim sayisinda aynen soyle diyor "Xbox 360, Microsoft Türkiye’nin takvimine girdi! Ama ne zaman?"

Su an nekadar mutlu oldugumu bilemessiniz 360 i bu zamana kadar almiyordum cunku garantisi vs yasal olarak gelmesini bekliyordum ve iste haber sirf bu haber icin bu ay level alicam ama umarim 1 sene sonra felan gelecek demiyordur kafayi yerim konsol hazir zaten 1 yildir piyasada herneyse ekimde MTV Turkiyenin acilacaginida biliyoruz neden bunu soyleme geregi duydum cunku microsoft 360 reklamlarini MTV de yapiyor ..................

• Yasasin Be Kac Aydir Bu Haberi Bekliorm , Cok Saol Scrplnd

..:: Xbox360 Forever ::..
  • vaa güzel haber.
  • Müthiş bir haber oyunları aksesuvarları hep sitelerden söylemek zorunda kalıyordum ve 2-3 hafta gibi uzun bir zaman beklemem gerekiyordu. (hackletmedin trye gelince hack işi yaygınlaşır ozaman hackletirim).Çok güzel haber sonunda xbox 360 deyince millet bana mal mal bakmayacak.
  • Zaten Xbox360'ın Türkiyede baya bir potansiyeli var. Açıkçası böyle bir haraketi bekliyordum. Fiyatlar çok uçuk olmazsa çok daha yaygınlaşacaktır Xbox360
  • 360 a daha pahalıya sahip olmak sizi neden heyecanlandırıyor ki ?
  • en buyuk ps3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation VR2 [ANA KONU] PS5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknik servis de gelir sanırım o zaman..teknik servisin geliyor olması bence çok ii olacak..garantili olmasa bile bir arıza olursa para ile yaptıracagımız güvenebilir bi teknik servis birçok kişinin korkulu rüyası olan 3 ışığın çözümü olabilir..bu sekilde olursa gayet sevindirici olur bizim açımızdan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal

en buyuk ps3

Başladık gene.

ereneren;

PS3 fanları hep bunu koz olarak kullanıyordu.Sonuçta PS3'ü de buradan alan daha pahalıya alacak.Bir makinanın buraya destek vermesi o makinayı buradan almamızı gerektirmez ki.Ben DS Lite'ı buradan 399YTL'ye alacağıma Almanya'Dan 100€'ya aldım mesela.

Destek olması çok iyi oldu.İnsanlar oyunları,aksesuarları TR'den rahatça alabilecekler.Teknik servis olacak.

Müthiş bir haber.

• ereneren arkadasim seni bilemem ama benim icin herseyden once garanti gelir >> yurtdisindan cogu 360 alip ta 3 kirmizi isigi gorunce hayiiir diye bagiranlari biliyoruz :) >>> ewt arkadaslar 360 gelirse hakkaten cok guzel seyler olacak birincisi turkiyede konsol denince artik herkes ps diyemeyecek cunku etraflarinda bir wii ve 360 secenegi olacak en buyuk ps diyen arkadaslara uzuluyorum cunku hayatlarinda xbox veya nintendo urunlerini oynamamistir bu arkadaslar + FAN BOYLUKTAN nefret ediyorum sonucta su veya bu sekilde ortak noktalarimiz oyun oynamayi sevmemiz birakalimda kim oyununu hangi platformda oynuyorsa oynasin >>> Ve son olarak 360 geldiginde live destegide olacaktir ve simdi hack ve kopyadan bahseden arkadaslarimiz live in dunyasini ve cazibesini gorunce kopya illetini terk eder insallah kopyaya HAYIR diyoruz 2-3 ayda bir oyun alalim az ama oz olsun .......
  • Arkadaşlar, dergiden '' Türkiye korsanı bırakınca '' cevabıyla başlayıp Microsoft'un satış stratejisini ve Türkiye'ye getirmeme sebeplerini içeren bir bomba bekliyorum. Neden böyle düşündün derseniz başlığa bir bakın;

Xbox 360, microsoft Türkiye’nin takvimine girdi! Ama ne zaman?"

Bu kısım beni şüpheye düşürüyor, sanki içinde süpriz yumurta var gibi. Neden daha kesin '' XBOX Türkiye yolunda '' gibi bir başlık değil de bu?

Umarım yanılıyorumdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 30 Eylül 2006; 21:20:51 >
  • hakkaten oyle olabilir ama insallah olmaz hakkaten aglarim >> allaha sukur imkanim var 360 i yurtdisindan getirtmeye istersem haftaya getirtirim ama garanti benim icin herseyden onemli ayrica xbox live i kullanabiliriz ama yasal olarak gelirse daha bi muthis olur >> umarim ama si dedigin den degildir sen oyle yorumlamisin bende o amayi 1 sene felan gibi daha korkunc bi sekil yorumluyorum neyse dergi ciksin ya korkularimiz sona erer yada ben hayiiir diye bagiricam :(
  • Evet bencede 3fruzun dediği gibi olacak çünkü x06da yeni xbox 360ın gireceği ülkeleri saymıştı içlerinde Türkiye yoktu.
  • guzel haber
  • iclerinde turkiye yoktu ama o saydiklari yilbasindan once cikacak ulkeler ya yilbasindan sonrakiler ??? + turkiye olsa bile dile getirmezler adamlar icin bi onemi yok turkiye pazarinin cunku hicbir kazanclari olmaz turkiyeye girmek ile isin uzuntulu tarafi o > cunku ben bu haberi girdigimde hemen hack ti kopyaydi dusunenler var allah askina yeter su kopyaya pirim vermeyin insanlar yillarca calisiyor bir sanattir oyun yapmak emeklerinin karsiligi bu olmamali ayrica tezgaha veya kopya satan bi dukkana kazandirdiginiz parayla adam napiyor ?? parasini ya ickiye yada sigaraya veriyordur herneyse bende milyoner degilim ama 2-3 ayda bir taksitle oyun aliyorum ve KOPYADAN tiksiniyorum ve kopya almayi gunah olarak goruyorum siz nasil yorumlarsaniz tepki verirseniz verin benim gorusum bu yonde ................
  • helal olsun orjinal alıyorsun. ama şöyle bişi var. demişsinki 2-3 ayda bir taksitle orjinal oyun alıyorum. çoğu kişiyi 2-3 ayda bi oyun kesmez . öğrenci adamında ayda 120ytl bi oyuna vermesi neredeyse imkansız. keşke daha ucuz olsalarda herkes orjinal kullansa. ama değil.
  • 360 alınacak ertesi gün içi açılıp firmware hack edilecek...yani bi anlamı yok...boş işler
  • Hack edecek adam hiç beklemesin Türkiye'ye gelecek diye zaten
  • ps2 nin ve wii nin türkiye satış fiyatlarına bakarsak ve euro nun yüksek seviyesine bakarsak (bakıyoruz sürekli) 800 900 ytl den aşağı fiyatı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

ps2 nin ve wii nin türkiye satış fiyatlarına bakarsak ve euro nun yüksek seviyesine bakarsak (bakıyoruz sürekli) 800 900 ytl den aşağı fiyatı olmaz.

O kadar olsa iyi.1000 YTL gibi bir fiyat olabilir.Belki daha fazla.Ama işin güzel yanı,aksesuar gibi şeyler rahatça alınabilecek Türkiye'^den bu şekilde.Bir de garanti olacak....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.