Şimdi Ara

XBOX360 Microsoft Turkiyenin Takvimine Girdi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: myfranco

@potenzaturka acaba ilk 12 saatte sorun yaşayanlar 4.0mı yoksa 3.3 falan mı kullanmış? onu da bilmek lazım.

3.3 kullanamaz ona göre değil 4.0 da var ms28 lere o özellik 4.0 kullanmış
  • Yine level, yine bir yazıda editörlerden birinin '' xbox360 ile ps3 arasında grafiksel fark olurmu kesin birşey diyemem ama... '' diye seyreden cümlesine parantez içinde girip ( Ben kesin birşey söylerim ! PS3 xbox360'ı yer ! ) diyerek giren Tuğbek Ölek'e de seslenmek istiyorum, acaba sony developer ekibinde mi yer alıyor ya da Sony Level'a bir adet gönderdi de haberimiz mi yok !

Level gibi bir dergide taraflı yorumlar görmek beni üzüyor açıkcası.
  • Level'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 15 Ekim 2006; 13:12:37 >
  • @myfranco;
    4.0 kullananlar sorun yaşamış.irc kanalındada baya bi sorun yaşayanla karşılaştım.4.1 ne zaman gelir bilmiyoruz ama geleceği kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz
    Level gibi bir dergide taraflı yorumlar görmek beni üzüyor açıkcası.

Level gibi yerel bir dergide değil, uluslararası takipçileri olan oluşumlarda dahi bu tür taraflı yorumlar görmek bana çok doğal geliyor; çünkü bir şekilde kim tarafından destekleniyorlarsa, onun ürünlerine hizmet etmek durumundalar.

Tabi ki herkes acemilik yapıp, bunu açık açık dile getirmiyor. Ufaktan ufaktan, satır aralarında, bazı kılıflar ile vermek istedikleri mesajı veriyorlar.
    Bunu özellikle söylüyorum, çünkü X firmasını savunan bir dergi, web sitesi; illa ki inandırıcılığını korumak için X aleyhindeki bilgileri de veriyor gözükecektir, ancak bu konuda çok seçici davranırlar ve sonuçta tüketicinin aklında kalan bilgi, oluşan etki X lehinde olur.

Bu konuda söyleyeceğim çok şey var ama, bunları ortaya döküp, sonrasında fikir alış verişi yapabilecek vaktim yok.
    Dolayısıyla, ben görüşlerimi paylaşayım, isteyen gülüp geçsin, isteyen üzerinde düşünsün.
    Zaten bu kadar farklı insanı barındıran bir forumda herkesin benzer görüşlere sahip olması beklenemez.

Not : Konu dışında mesajlardan kaçınılması ve her konunun kendi alt başlığında tartışılması, sonradan forumu takip edecekler için kolaylık olacaktır. Paylaşımlarınız yanlış konu altında oldukları için gözden kaçabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 15 Ekim 2006; 14:28:28 >

• süper bi haber
  • şuan türkiyede xbox resmi satışı yok adamlar sony firmasına şirin gözükmek için bu yanlı yorumları yapıyorlar malum mangır meslesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23
    süper bi haber

Yahu bırakın bu işleri. Burada kimse rep değıtmıyor merak etmeyin, iki kelimelik, anlamsız mesajlar göndermek zorunda değilsiniz.

Bari diğer üyelere biraz saygınız olsa da önceki mesajları okuyup, öyle birşeyler yazsanız...

İLAVE :
    Yukarıdaki mesajı boşuna göndermişim; bu üyenin son 10 mesajı ortalama 2-3 kelimeden oluşuyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 19 Ekim 2006; 9:07:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.