Şimdi Ara

XBOX360 Microsoft Turkiyenin Takvimine Girdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

microsoft in endem out :)

• arkadaşlar gerçekçi olalım.

XBOX 360 istediği kadar gelsin istedii kadar teknik servis kursun..

Oyun ve Konsol fiyatlarını düşüremedikçe yıllardır türkiye pazarında yüksek bir makama oturan PS'in önüne geçme olasılığı çok düşük. (maalesef)

herşey ortada. PS2 ile Xbox360 arasında 500-600-700 YTL gibi farklar var.

bir reklamcı olarak benim kanaatim XBOX 360 ancak ve ancak çok fahiş bir fiyatla ucuzluk gerçekleştirmeliki (ki bu başlangıçta potansiyel müşteriye ulaşmak meraklıları sakinleştirek için) işte o zaman başarı grafiğinde yükselme kaydetsin..

GSMH içerisinde ortalamalar belli. OYUN denilen olgunun da para harcanabilir olması gerekir.

xbox360 kalbimde yatıor maalesef. ama varya PS2'den nefret etsemde bir cafe açmak istediğimde Play Station cafe olsun istiyorum.. sonuçta XBOX 360'ın gönüllüleri değiliz ve microsoft bize prim vermior. ticari anlamda ise yatırımlar ve sonuçları ve hedef kitle maalesef PlayStation diyor

MYZE'nin dediği gibi Ankara-İstanbul-İzmir ve diğer Büyükşehirler ve şehirlerdeki arkadaşlara nolacak? nasıl ulaşılacak..

yaaa yazdıkça yazmak habire sitem etmek istiyorum Microsoft'a. PS bun başarırken Xbox neden başaramıyor arkadaş. oysa cevapları o kadar basit ki.

• quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

microsoft in endem out :)

hakkaten endem 3.5 atıyodur şimdi

iyi olmuş o fiyata artık kendileri alırlar..

• potkal

Neden XBOX 360 ile PS2'nin fiyatını karşılaştırıyorsun.XBOX ile karşılaştır fiyatı.Yakın.

XBOX 360,PS3'e göre 200$ daha ucuz.

Fiyatı da pahalı değil.400$.Hatta bu satten sonra PS3 bile pahalı değil.600$.PC ekran kartı ve CPU fiyatlarını düşününce....

Microsoft'a inanamıyorum demişsin.Ben de sana inanamıyorum.PS2 fiyatı ile XBOX 360 fiyatını karşılaştırıyorsun. Bu P3 100MHZ ile AMD X2 3800+ fiyatını karşılaştırmak gibi birşey olmuş.Yani sorun bence Microsotta değil,senin karşılaştırmanda.Sonra da suçlu Microsoft oluyor.PS2 ile XBOX 360'ın teknik özelliklerini kaşılaştır istersen bir.XBOX şuan PS2'den biraz daha pahalı.Onu karşılaştır.Hatta XBOX bile PS2'den "donanımsal" olarak güçlü ama olsun.
  • Potkal harbi nasıl ps2 ile xbox 360ı karşılaştırdın anlamadım.Biri next gen bir konsol biri current gen bir konsol xbox 360ın fiyatı ps3 ile karşılaştır.
  • Birde dikkat ederseniz adamlar makinadan para kazanmaya çalışıyor oyundan değil zaten ellerin'de fazla oyun tutamazlar, oyun konusunda firmalar özgür sayılır ve istedikleri ortama oyununu çıkarır..
    şöyle bakarsam microsoftun türkiye pazarında xbox'la yaptığı hatayı anladığını sanıyorum inşallah getirirler ve konsolu garantili alabiliriz son olarak orjinal oyunu dışarıdan getirebiliriz bu konuda gayet güvenilir siteler mevcut.
    saygılar.
  • şimdi şöyle. PS3 türkiyeye henüz gelmedi ve her nekadar açıklansada gerçek fiyatını yansıtmadığını düşünüyorum ve ben şu anda piyasada varolan son ürünlerin karşılaştırmasını yapmak istedim. orda 5 burda 3 şu 2 bu 10 gibi bir yaklaşıma girmek istemedim.

ticari anlamda düşünürsen eğer ve bir cafe açmak istersen XBOX'ın (360 yada sadece XBOX) maliyeti çok yüksek. kaldıki 3-5 konsol için değil 10-15 konsoldan bahsediyorum. yekünde ise görünen köy klavuz istemez. oyunların ve konsolların birbiri içindeki donanımsal farklarını tabiki biliyorum. ve ben de tabiki XBOX 360 hastasıyım. demek istediğimi anlatabilemedim sanırım.

ev kullanıcısı için mutlak surette XBOX 360 vazgeçilemez bir konsoldur. PS3'i cebit fuarında gördüm ve bilgi aldım. yok.. gereksiz bişi.(tabiki XBOX 360'a nazaran) şunu da eklemek isterim. XBOX 360 için geliştirilen oyunların çoğu artık PS3 içinde geliştiriliyor. ve terside oluyor. haliyle PS3 ne kadar zayıf olsa da XBOX 360 Türkiye pazarına girmemekte ne kadar ısrar etse de (yazılan ve yayınlanan polemikler rafda kalıyor maalesef) PS3 çok ciddi bir atak yapıcak üzülerek söylüyorum.

P3 100MHZ ile AMD X2 3800+ dediğin şeylerin fiyatını karşılaştırmak inan bana BAMBAŞKA bir olay. sonuçta bunlar beraber kullanıldıkları donanımlarla güçlenen donanımlar. hadi bunlara bide düşük performanslı bir Ekran kartı koy bakalım yanına.. nolacak? ikisi de anında çakar. şu an aktif olarak satılan iki ürün var PS2 ve XBOX360 elbette bunları karşılaştırıcam..

basit bir karşılaştrma (LÜTFEN DİKKAT EDİN FİYAT KARŞILAŞTIRMASI) ve türkiyede satışta olan en kral 2 konsol
    XBOX 360 550 € = 1027.1 YTL
    PS3 229.00 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potkal -- 1 Ekim 2006; 1:42:48 >

• Ya zaten bizim aşşırdğımız olay Microsoft'a PS2 ile XBOX 360 fiyatını karşılaştırp laf atman.

Türkiye'de İnternet Cafelerde Winning Eleven oynanıyor neredeyse sadece.Bir de arada Tekken,Mortal Kombat vs.

Bu kadar iyi grafikli bir konsola ihtiyaç yok bence İnternet Cafeler için.

Arkadaşlarınla oyun oynamak istersen zaten Live sistemi var o yeterli.

PS2 şuan İnternet Cafeler için idealdir.

XBOX 360 ve PS3 şuan internet Cafeler için lükstür....
  • Cebitteki tahtaydı görünce moralim bozuldu
  • valla güzel haber ama ben 360 alınca FW hack yaparım kesin, tabi o zaman da garanti uçup gidiyor ama en azından yan ürünleri daha kolay buluruz , yurtdışından getirtmek zorunda kalmayız...
  • bir tek dileğim var o da XBOX 360'ın, izbe PlayStation cafeler (sözüm meclisten dışarı) yerine daha modern oynaması çok daha zewk veren mekanların KAHVEHANE kültüründen sıyrılması. ben ve bi kaç arkadaşım bu yolda girişimlerde bulunuyoruz aslında. lakin MALİYET aahh şu maliyet olayları vergiler, TSE- standartları, Kanuni hak ve hükümlülükler.. umarım başlığımızda belirttiğimiz gibi sırf Türkiye Takvimine girmekle kalmayıp en kısa zamanda bu konuda direk microsoft-tr'nin atılımlarının arkası gelir.

hoş bu takvime XBOX 360'ın girmesini isteyense Microsoft'un ta kendisi. durum odurki bu şekilde bir atılımın arkasında durulsun. umarım bizleri takip ediyorlardır ve çağrımıza kulak verirler..

yani ben hacklenmiş konsollarda craklenmiş oyunlarla oynamak istemioyrum.

• Potkal arkadaşım sen biraz şaşırdın galiba.Karşılaştırma bundan sonra istersen.Karşılaştırdıkça iyice karışıyor ortalık.
    XBOX 360 550 � = 1027.1 YTL
    PS3 229.00 YTL

şu nedir nolur açıklar mısın? karşılaştıracaksan da xbox 360 ile ps3 ü fiyatlarını bilerek karşılaştır nolur.Hatta hiç yapma bunu çünkü topic 360 Türkiyeye geliyor topici.Hangisi daha iyi topici değil.
  • // pardon hatamı kabul ediyorum PS3 değil PS2 olacak
  • Dikkatli okursanız Potkal' ın karşılaştırması bizim yaptıklarımızdan farklı, sanırım söylemeye çalıştığı xbox360'ın işletmeler için uygun bir konsol olmadığı ve bu konuda hak veriyorum.
  • ps3 çıktığı zaman tahmini fiyatı 1500 ytl aşağı olmaz oyunlar 150 ytl gibi fiyatlardan satılır

şimdi soruyorum gerçekden dürüstce bir cevap bekliyorum bu rakamlarla ps3 türkiyede kaç kişi alır
  • ben alamam
  • oh be
  • 2008 den önce gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 3 Ekim 2006; 15:44:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: potkal

şimdi şöyle. PS3 türkiyeye henüz gelmedi ve her nekadar açıklansada gerçek fiyatını yansıtmadığını düşünüyorum ve ben şu anda piyasada varolan son ürünlerin karşılaştırmasını yapmak istedim. orda 5 burda 3 şu 2 bu 10 gibi bir yaklaşıma girmek istemedim.

ticari anlamda düşünürsen eğer ve bir cafe açmak istersen XBOX'ın (360 yada sadece XBOX) maliyeti çok yüksek. kaldıki 3-5 konsol için değil 10-15 konsoldan bahsediyorum. yekünde ise görünen köy klavuz istemez. oyunların ve konsolların birbiri içindeki donanımsal farklarını tabiki biliyorum. ve ben de tabiki XBOX 360 hastasıyım. demek istediğimi anlatabilemedim sanırım.

ev kullanıcısı için mutlak surette XBOX 360 vazgeçilemez bir konsoldur. PS3'i cebit fuarında gördüm ve bilgi aldım. yok.. gereksiz bişi.(tabiki XBOX 360'a nazaran) şunu da eklemek isterim. XBOX 360 için geliştirilen oyunların çoğu artık PS3 içinde geliştiriliyor. ve terside oluyor. haliyle PS3 ne kadar zayıf olsa da XBOX 360 Türkiye pazarına girmemekte ne kadar ısrar etse de (yazılan ve yayınlanan polemikler rafda kalıyor maalesef) PS3 çok ciddi bir atak yapıcak üzülerek söylüyorum.

Hay yaa. Şimdi şok oldum. Xbox un maliyeti nasıl yüksek. Tam tersi ps 2 nin maliyeti yüksektir. Xbox da Memory kart, multitap, network adapter gibi parçalara ayrıca para ödemezsin. Hele internet kafeler için süperdir. Network bağlantısı yoluyla internet üzerinden online oyun'u ek masraf yapmadan rahatlıkla oynarsın.

Ps 2 de bu mümkün değildir. Hepsi için ayrı para ödemek durumundasın. Hele oyunlar için 2-3 tane memory karta para bağlayanlar var.

Oyunları bulabilirsin ve üstelik bazı oyunlar ps 2 versiyonundan kat be kat grafikler daha güzeldir. CMR 4 buna bir örnektir.

Hele Xbox 360 bu konuda hem fiyat olarak hemde oyun fiyatı açısından ps 3 le kıyas bile yaplamaz.

Ancak pes gibi bazı oyunların ilk başlarda xbox oyun konsollarında olmaması kafeler için ps 2 konsolu tercih etmede en belirleyici sebep olmuştur. Zaten bu gibi durumlarda maliyet değil talep önemlidir. Bu yüzdende ps 2 kafeler almış başını gitmiştir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.