Şimdi Ara

XBOX360 oyunları artık resmi olarak Türkiye'de!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettiğim konu;orjinal oyunlar 140-150 YTL değil de 80 YTL civarı olsa,forumdaki konsol kullanan arkadaşların yüzde kaçı orjinal alır.Kimse ben o kadar zengin değilim demesin lütfen.Böyle bir ekonomik durumda,bir oyun konsoluna 600-800 YTL arası para veren her insan benim gözümde zengindir.

Ayrıca orjinal oynamak isteyen yine oynar,hem de çok uygun fiyatlara.İlkokul düzeyinde bir ingilizce yeter de artar bile bunun için.Malum sitelerde adamların 100-120 YTL'ye çatır çatır sattıkları PS3 oyunlarını ebay'de 30$'a görüyorum.Bilinçli olunduğu takdirde hemen her ürün uygun fiyata bulunur.O yüzden fazla takılmayın 140-150 YTL'ye satılmasını.

Buarada bazı Pc oyunları neredeyse yurtdışı fiyatlarına satılıyor ülkemizde.Demek ki olay sadece vergi değil.Gerçi güzel yurdumda Pc oyunları eğitim aracı olarak giriyor da,konsol oyunları lüks tüketim diye giriyorsa birşey diyemem.

Saygılar..

• Oyunları 140 YTL imiş. Sudan ucuzmuş yaw. Neyse orjinal oyun alma hayallerim suya düştü. Açık denizlerde korsanlık yapmaya devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Oyunları 140 YTL imiş. Sudan ucuzmuş yaw. Neyse orjinal oyun alma hayallerim suya düştü. Açık denizlerde korsanlık yapmaya devam.

Ben sana 60-70 YTL'ye alacağın yerler söyleyeyim(bir önceki mesajımda söyledim hatta ama gören yok) sen de açık denizlerde boğulma boş yere

Tek şart kerdi kartı.Kredi kartın yoksa bile bir arkadaşında mutlaka vardır.

• gideniniz goreniniz wardir. en basitinden almanyada caddede dolasirken bi kac tane SADECE video oyunlari we konsol satan yerler gorursunuz. iceriye bi girersiniz cennet gibi. ps3, xbox, wii, psp ne ararsan. standlari bile war iki el atman icin. raflardan tasiyo oyunlar. sepetlerden dökülüyo. posterler asili. bu isten anlayan we sewen insanlar. kampanyalar filan 10 euro, 20 euro bi senelik bazi oyunlar.

ewt simdi bu taboyu turkiyedeki misal tahtakaleyle kiyaslayin. fiyatlari da mumkunse (ki tahtakale en ucuzu heralde). biz bu durumda sanki uyusturucu almaya calisiyomusuz gibi gelmiyo mu size de? ha o daha kolaydir ulkemde ya neyse. konustukca ayar oluyorum. bize haram guzel yasam. kafiyeli bitirdim en azindan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

Benim merak ettiğim konu;orjinal oyunlar 140-150 YTL değil de 80 YTL civarı olsa,forumdaki konsol kullanan arkadaşların yüzde kaçı orjinal alır.Kimse ben o kadar zengin değilim demesin lütfen.Böyle bir ekonomik durumda,bir oyun konsoluna 600-800 YTL arası para veren her insan benim gözümde zengindir.

Ayrıca orjinal oynamak isteyen yine oynar,hem de çok uygun fiyatlara.İlkokul düzeyinde bir ingilizce yeter de artar bile bunun için.Malum sitelerde adamların 100-120 YTL'ye çatır çatır sattıkları PS3 oyunlarını ebay'de 30$'a görüyorum.Bilinçli olunduğu takdirde hemen her ürün uygun fiyata bulunur.O yüzden fazla takılmayın 140-150 YTL'ye satılmasını.

Buarada bazı Pc oyunları neredeyse yurtdışı fiyatlarına satılıyor ülkemizde.Demek ki olay sadece vergi değil.Gerçi güzel yurdumda Pc oyunları eğitim aracı olarak giriyor da,konsol oyunları lüks tüketim diye giriyorsa birşey diyemem.

Saygılar..

hocam yine de senin bu tarzin "ben kendimi kurtaririm bi sekilde bulurum herkes basinin caresine baksin" seklinde. forumdaki cogu kisi ztn internetten bi sekilde daha ucuz bulup yurtdisindan weya el altindan getirenlerden aliyo. (orjinal kullananlar) sorun o diil ztn sorun daha buyuk. daha baska..ayrica senin gozunde zengin olan o adam kredi kartina taksitle de almis olabilir o konsolu. borc harc bulup almis olabilir. almasin mi parasi yoksa? ya da bi sekilde aldi ama bu fiyatlar yuzunden oyun mu almasin. ustune dantel ortup rafa mi kaldirsin konsolu. yapmayin cok rica edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 10 Ekim 2008; 16:22:28 >

• her kes bildiği yoldan oyunları teğmin etmeye devam edecek bu kadar basit,
    Aral gibi ithalatçılarda kaptırdıklarına verirler işte,
    neticede Teknosa gibi yerlerden ps3 oyunu alan bi dünya adam var ,
    xbox360 oyunuda satılır fiyatı pahalı olsun yada ucuz hiç farketmez alım gücüne bakar iş son kertede.
  • LOTR:Conquest önümüzdeki yaza kadar ucuzlarsa orjinal alırım bence gelmesi iyi olmuş şahsen gezerken rafta kutusunun başında "XBOX 360" yazan oyunları görmek hoşuma gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani666

quote:

Benim merak ettiğim konu;orjinal oyunlar 140-150 YTL değil de 80 YTL civarı olsa,forumdaki konsol kullanan arkadaşların yüzde kaçı orjinal alır.Kimse ben o kadar zengin değilim demesin lütfen.Böyle bir ekonomik durumda,bir oyun konsoluna 600-800 YTL arası para veren her insan benim gözümde zengindir.

Saygılar..

hocam yine de senin bu tarzin "ben kendimi kurtaririm bi sekilde bulurum herkes basinin caresine baksin" seklinde. forumdaki cogu kisi ztn internetten bi sekilde daha ucuz bulup yurtdisindan weya el altindan getirenlerden aliyo. (orjinal kullananlar) sorun o diil ztn sorun daha buyuk. daha baska..ayrica senin gozunde zengin olan o adam kredi kartina taksitle de almis olabilir o konsolu. borc harc bulup almis olabilir. almasin mi parasi yoksa? ya da bi sekilde aldi ama bu fiyatlar yuzunden oyun mu almasin. ustune dantel ortup rafa mi kaldirsin konsolu. yapmayin cok rica edicem.

Yanlış anlamışsın.Her fırsatta uygun fiyatlara orjinal oyun alınabileceğini söylüyorum,hatta site isimleri veriyorum."140 Lira'ya orjinal oyun mu olur,ben kopya oyun oynamaya devam edeceğim" diyen arkadaşlara söylüyorum özellikle bunu.Belli ki haberleri yok yurtdışı alışverişten.Belki nasıl alışveriş yapılacağını bilmeyen vardır diye,hangi sitelerden nasıl yapılacağı çok anlatıldı forumda.İşine gelen dinledi gelmeyen dinlemedi tabii anlatılanları.

Evet hala ısrar ediyorum;Bu ekonomik durumda XBOX 360,PS3 veya Wii alan insan benim gözümde zengindir.Bu konsollara o kadar para verip "ben orjinal oynayacak kadar zengin değilim" demek cehaletten başka birşey değildir.

Ben Limited Edition versiyonları kargo dahil 70-100 YTL arasına alıyorum.Normal versiyonlar daha da ucuz tabii.Hepsi sıfır ve yeni çıkmış oyunlar.O yüzden Aral ister 140 YTL'ye satar ister 240 YTL'ye,umrumda olmaz.Bunu tartışmak bile saçma.Bimekste 180 YTL'ye oyun satılırken alan çok tanıdığım vardı.Herkes maddi durumu ve zekasına göre hareket eder,uyarmak da bir yere kadar.

Saygılar...

• Valla ben konsol + motinör 550 liraya aldım.Gayet de fakirim diyebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Valla ben konsol + motinör 550 liraya aldım.Gayet de fakirim diyebiliyorum.

Güzel fiyata almışsın ikisini,3K görmeden kullanman dileğiyle

Arkadaşlar ilgili diğer konuda bir arkadaş Sinan Akkol'la konuştuğunu iddia ediyor.Sinan Akkol'a göre 360 Türkiye'ye gelmiyormuş.Ama sebebini söylememiş nedense.Eğer gerçekten böyle bir şey söylediyse ve 360 Türkiye'ye gelirse Oyungezer dergisinin inanılırlığı oldukça azalacak gözümde.

Saygılar..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Valla ben konsol + motinör 550 liraya aldım.Gayet de fakirim diyebiliyorum.

Güzel fiyata almışsın ikisini,3K görmeden kullanman dileğiyle

Arkadaşlar ilgili diğer konuda bir arkadaş Sinan Akkol'la konuştuğunu iddia ediyor.Sinan Akkol'a göre 360 Türkiye'ye gelmiyormuş.Ama sebebini söylememiş nedense.Eğer gerçekten böyle bir şey söylediyse ve 360 Türkiye'ye gelirse Oyungezer dergisinin inanılırlığı oldukça azalacak gözümde.

Saygılar..

böyle birşey varsa neden dağıtıcı aral xbox oyunlarını Türkiye'ye getirmeye başladı?

Oyungezer ekibini severim ve takip ederim ama böyle laf at ortaya sonra geri çekil olmamış

• bu fiyatlar inmezse hala orjinali savunanlar olursa bu forumda herkles dışlasın
  • Çok pahalı şahsen ben bir oyuna 50 ytl bile vermem korsan en iyisi
  • Xbox 360 bu sene de gelmiyor 2009'un ilk çeyreğine ertelenmiş tedarikçiler de problem çıkmış ürünün dağıtımı konusunda geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Ekim 2008; 23:01:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox 360 bu sene de gelmiyor 2009'un ilk çeyreğine ertelenmiş tedarikçiler de problem çıkmış ürünün dağıtımı konusunda geçmiş olsun.

belliydi yalan söylediler göz göre göre millet nasıl olsa bu Ülkede iyce alıştı yalan söylemeye -sahtekarlık yapmaya burdan Microsoft TÜrkiyeyi milleti gayet güzel oyalama yaptığından dolayı tebrik ediyorum ne kadar söyledikleri tarihler yaklaşmaya başlarsa hep daha ilerisi nasılsa bahane bol nefret ediyorum bu İnsanlarla Aynı Ülkede yaşamaktan bunlar birde Türk oluyor

• bu ne ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

İşin içine vergiler girdikçe bu iş böyle gider gerçi ucuz olsada benim için değişen pek birşey yok çünkü benim makina Ntsc-J.Biz bildiğimiz yola devam.

doğruysa 2011 de Elektronik cihazlardan alınan vergiler ya çok düşecek yada tamamen kaldırılacakmış bakalım şimdi uzak bir tarih attılar nasıl olsa gelmez edasıyla bakalım o zaman gelince ne bahane bulacaklar

2011 e xbox720 çıkar be hoca :D

• ebay yada diğer siteler üzerinden güvenilir bir satıcı ile anlaşıp alın daha iyi 140ytl xbox360 oyunu için yüksek bir miktar, kaldı ki cihaz daha kendisini garanti edemiyor resmi de satılsa bir oyuna bu kadar mebla ödemek herkesin harcı değil.

geow 2 çıkınca 250ytl'den satarlarsa da hiç şaşırmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

bu fiyatlar inmezse hala orjinali savunanlar olursa bu forumda herkles dışlasın

Orjinal oyunlar Türkiye'de yıllardır yüksek fiyatlara satılıyor ve satılacakta.Ama ben hala orjinal oynamayı savunuyorum.Çünkü yeni çıkmış sıfır oyunun 60-70 YTL'ye de alınabileceğinin farkındayım.Dışlayın beni arkadaşlar

Bu yüksek fiyatlara şikayet etmek,kopya oynamaya kılıf aramaktan başka birşey değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.