Şimdi Ara

XBOX360 oyunları artık resmi olarak Türkiye'de!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DVD 140lira aaa BLURAY'de o civarda fiyatlarda geziyor... Tüketici dostu valla bu xbox

zaten sadece FIFA gelir baska birsey beklemeyin bence belki bide PES sanmıyorum yani baska oyun gelsin..
  • zamanında bu konuda PS3 hakkında atıp tutanlara defalarca anlatmaya çalıştık ama anlamamak için kendilerini zorlamışlardı, işin garip tarafı hala bu adamlar Xbox konsolununda yurt dışı işle aynı yada yakın bir fiyata geleceğini sanmaları
  • kusura bakmayın 5 tane orginal oyuna para vereceğime fw de 50 tane oyun oynarım ban yedikten sonra 5 orrginal parasına bir makine daha alıp maceraya bir sonraki ban a kadar devam ederim .
  • Zamanla ucuzlayacaktır ama oyunların TR'de olduğunu bildiğiniz halde sadece pahalı diye alamamakta adama çok koyar valla.

PC oyunları gibi zamanla XBOX360 oyunlarıda ucuzlar merak etmeyin.
  • Bu fiyat nedir böyle ya ps3 ile aynı fiyatlara mı gelcek oyunlar hadi ps3 blu-ray xbox360'a noluyo ki
  • Satılan oyunların Pal olduğunu düşünürsek fiyatlar çok uygun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

DVD 140lira aaa BLURAY'de o civarda fiyatlarda geziyor... Tüketici dostu valla bu xbox

zaten sadece FIFA gelir baska birsey beklemeyin bence belki bide PES sanmıyorum yani baska oyun gelsin..

aral pes'i de getiriceğini açıkladı kafanı yorma sen geliyor oyunlar yavaş yavaş

• kahrol ARAL al sana kopya
  • Bravo Aral a bu kafayla giderse kopya cenneti olmaya devam ederiz, ulan kır şu fiyatı, 90 dan ver piyasaya bak bakalım karda mısın zararda mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Oyunları 140 YTL imiş. Sudan ucuzmuş yaw. Neyse orjinal oyun alma hayallerim suya düştü. Açık denizlerde korsanlık yapmaya devam.

Ben sana 60-70 YTL'ye alacağın yerler söyleyeyim(bir önceki mesajımda söyledim hatta ama gören yok) sen de açık denizlerde boğulma boş yere

Tek şart kerdi kartı.Kredi kartın yoksa bile bir arkadaşında mutlaka vardır.

Gidip de internetten sipariş edip getirtmeyi ben de biliyorum. Durum şu ki benim istediğim bir Dost'a veya D&R'a gidip istediğim oyunu uygun fiyata alabilmek. Bunu bahane olarak algılaman yanlış. Benim aynı zamanda bir PCm var ve ben Electronic Arts'ın oyunlarını genellikle orijinal alıyorum. Örnek, Hellgate London, Crysis, Mass Effect hepsini orijinal olarak satın aldım ve gayet memnunum. Neden çünkü 50 YTL gibi gayet uygun bir fiyata satılıyordu. Dragon Age de EA'dan çıkacak ve 50-60 YTL'ye satılırsa onun da orjinalini alacağım. Sonra The Witcher'ı orijinal olarak aldım. Çünkü bu oyunun arkasında inanılmaz bir emek, gayret ve özveri vardı ve bu çabayı heba etmek istemedim. 75 YTL'yi gönül rahatlığı ile verdim. Hatta, zamanında kopya olarak oynayıp bitirdiğim bazı RPG oyunlarını uygun fiyatlarından dolayı gidip satın aldım. (Ör, Gothic 2, Sacred Gold, Divine Divinity). Ama, gidip de bir oyuna 140 YTL veremem. Ya insaf aynı oyunun PC versiyonu 50 lira, konsol versiyonu 140 lira. Böyle fiyat politikası olur mu? Aradan bir yıl geçiyor hala fiyatlar uçuk. Bu nasıl iştir? Şimdi bir Lost Odyssey, Too Human gelse 50-60 YTLye tabiki alırım. Çünkü bunlar bana göre arşivlik oyunlar. Getir Fable 2'yi sat 75'e bak bakalım alıp almadığıma.

• quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

quote:

DVD 140lira aaa BLURAY'de o civarda fiyatlarda geziyor... Tüketici dostu valla bu xbox

aral pes'i de getiriceğini açıkladı kafanı yorma sen geliyor oyunlar yavaş yavaş

yazdıgım şeyi dikkatli okursan belki bide PES gelir yazmısım zaten... kafan yorulmuşş bence senin

• quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

kusura bakmayın 5 tane orginal oyuna para vereceğime fw de 50 tane oyun oynarım ban yedikten sonra 5 orrginal parasına bir makine daha alıp maceraya bir sonraki ban a kadar devam ederim .

bende aynısını yaparım
  • pardon ama bundan aylar öncede bandrollü olarak mavi shop ta vardı 360 oyunları ben 6 ay kadar önce Assasin Creed i görmüştüm mesela fiyatı ise 180 ytl idi
  • arkadaşlar oyunun türkiye de pahalı olmasının sebebi vergi yüzünden olabilir.dışarda çok ucuz elektronik eşyalar burda vergiden dolayı çok pahalı.akaryakıt da öyle.aralı suçluyoruz ama belki vergisi çok olduğundan bu fiyata ancak kurtarabiliyordur.adam bu kadar pahalı olacagı tabi düşünmüşlerdir dışardaki fiyatıda biliyorlardır
  • ucuz beyler ne sıkıntı yapıyosunuz hatta yuvarlak hesap 300 500 olsun da rekabet olsun
  • iyi oldu bu en azından pyasayı kızıştırır
  • Oyunların resmi olarak satışına başlanmasına çok sevindim, artık yakın gelecekte FW li cihazda bulmak zorlaşacak ve gerçek oyunculuk nedir nasıl olması gerekir öğrenicez, artık önüne gelen oyunu netten çekip evlerimizi oynamadığımız bi dünya çöp oyunla doldurmaktan ise seçici ve daha dikkatli olucaz DEMO kelimesinin gerçek anlamı ve seçimlerimizde ne kadar etkili olması gerektiğini anlıyacaz herkes her çıkan oyunu değil, beklediği sevdiği, oyunları seçip alıcak, takas yapan dükkanlar açılacak, oyun fiyatları ucuzlayacak, ve herkes Orjinal oyun ve konsol kullanmanın rahatlığına, güzelliğine ve korkusuzca oyun oynamanın tadına varıcak... Fiyatlar şu aşamada biraz pahallı olabilir ama bu aynı şekilde PC ye çıkan oyunların fiyatlarının ucuzlamasına vesile oluyor PES 2009 konsollarda 189 ytl gibi fiyatlara satılırken PC versiyonunu 90 liraya bulunacak rekabet artacak fiyatlar düşecek, bize özel konsollar bile üretilebilir ileride Türkçe menülü Türkçe Online alyapısı olan.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 13 Ekim 2008; 14:36:04 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

quote:

yazdıgım şeyi dikkatli okursan belki bide PES gelir yazmısım zaten... kafan yorulmuşş bence senin

yani diyorsunki sadece pes ve fifa gelir?

ama mavishopta asassins creed fln var nasıl olcak o iş

aral aldı dağıtımını artık oyunların. bu da çoğu oyun gelicek demektir. benim söylemek istediğim sadece pes ile sınırlı değildi. anlayana sivri sinek saz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.