Şimdi Ara

XBOX360 oyunları artık resmi olarak Türkiye'de!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışmıyım arkadaşlar ama bu resmi satış değilki. Kadıköy Platinde de böyle zebil gibi Xbox360 oyunu var 100 ila 140 ytl arası. Ntsc u ve Ntsc j sahibi olanların play-asia varken bu fiyatlardan oyun alması imkansız. Ben en son Star Wars'ı 44,90 $ ve Cod5 i 49,90 $ a aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanww2

Yanlışmıyım arkadaşlar ama bu resmi satış değilki. Kadıköy Platinde de böyle zebil gibi Xbox360 oyunu var 100 ila 140 ytl arası. Ntsc u ve Ntsc j sahibi olanların play-asia varken bu fiyatlardan oyun alması imkansız. Ben en son Star Wars'ı 44,90 $ ve Cod5 i 49,90 $ a aldım.

Platin resmi olarak getirmiyor.Raflarda sattığına bakma.

ARAL ithalatçıdır.X360 Türkiye'ye geleceği için yavaş yavaş oyunları da getiriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

bu ne ya piyasa fiyatı 140 bizde 139.sanki çok bişeymiş gibi

Yok kardeş çok olur mu neki ben o parayla oyun oynarken çerez falan alıyorum.

Leon çok derken aradaki farktan bahsetmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

bu ne ya piyasa fiyatı 140 bizde 139.sanki çok bişeymiş gibi

Yok kardeş çok olur mu neki ben o parayla oyun oynarken çerez falan alıyorum.

Leon çok derken aradaki farktan bahsetmiş

Yok zaten ben onun lafına birşey demedim.

• Peki benim merak ettiğim resmi olarak geldikten sonra Türkçe desteği olacakmı konsolun ve oyunların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Budd

Peki benim merak ettiğim resmi olarak geldikten sonra Türkçe desteği olacakmı konsolun ve oyunların.

Oyunların olmaz ama konsolun olur.
  • ps3 oyunları ile aynı fiyatlar,ne bekliyordunuz ki? bizde ki örümcek kafalılar oyunları lüks tüketime soktuğu için normaldir.
  • Bu fiyat düşmez, ama oyununa bağlı olarak artabilir

Mesela Gears of War 2 , 189ytl'den giriş yapabilir
  • maşallah fiyatlara bak. adam ayda 2 oyun alsa batar be.. 2 oyun parasıyla araba kredisi ödersin.. biz bildiğimiz yola dewam
  • fiyatların yüksek olmasının sebebi anormal vergiler,yurtdışında 6000dolarlık lcd nin bizde 20.000ytl ye satılması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 8 Ekim 2008; 0:01:16 >
  • İyi oldu bu.
  • o zaman yenı sloganımız vergıler kaldırılsın bızde orjınal alalım
  • ne vergisi hocam ya bana kimse ayak yapmasın ps3 almanya fiyatı 700-750 türkiye (bir süre sonra indirilen fiyat(850-900)yani yüzde 18 kdv.
    Almanya oyun fiyatları 50-70 dolar türkiye 100-150 dolar... tablo bu.. yüksek kar türkiyenin kaderi dar kafalı satıcılar çok bu ülkede sürümden kazanmasını bilmiyorlar.Crysis 40-50 ytl ye satdılar EA nin türkiye için ayırdığı 1aylık stok 2günde eridi.
  • oha fiyatlara bak 140 milyon oyun mu olur ya saçmalamasınlar aynı oyunlar yurtdışından 50 60 milyona geliyor
  • Yani arkadaşlar şaşırıyorsunuz, tepki gösteriyorsunuz gerçekten anlamıyorum, sanki Wii, Psp yada PS3 oyunlarının 130-180 ytl den satıldığı bir ülkede değilde her oyunun 60 ytl ye satıldığı bir yerde yaşıyoruzda Xbox360 oyunlarının 140 ytl olmasına tepki gösteriyorsunuz.

Xbox360 ın ülkeye resmi olarak gelmesi çok önemli, hem her yerden ne olursa olsun oyun temini imkanı olacağı gibi şu anda nasıl ki dükkanlar yurtdışından daha uyguna oyun getiriyorlar PS3'e, üstelik oyun çıktığı gün ellerinde oluyor, şimdi aynı sistem Xbox360 oyunları içinde olucaktır, takas sistemi gelicektir, bu narin konsolu hem garantili hemde rahatça live nimetlerinden yararlanmak isteyen tonla insan olacağı da düşünülürse orjinal kullanan kullanıcı artacağı için oyun fiyatlarıda tıpkı PS3 oyunlarında olduğu gibi günden güne eriycek, 2.el de çok uygun fiyatlara orjinal oyun temin edilebilecek.

Büyük bir hevesle bu aşamaya gelinmesini bekliyorum.

• Piyasada 140 bizde 139 ytl
    Yarın başka bi yer 138 ytl'ye satarsa şaşırmayın.
  • Biz zaten her şeye tepki gösteriyoruz.
  • aral el altından ucuz oyun sürüyormuş ya piyasaya...
    belki xbox oyunlarında da yapar, alırız yine 90-100 arası.
    zaten ps3 sahipleri bile dışardan getirtiyo oyunlarını hep.
    hem 2.el ilanlar ne güne duruyor, 40 liraya uncharted, 60 liraya mgs 4 bulmak mümkün.
    çok problem değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Biz zaten her şeye tepki gösteriyoruz.

oylemı dersın dotum asıl hıc bır seye tepkı gostermedıgımız ıcın ulke bu halde soyan soyana
  • Görende forumun alayı orjinal oyun satın alıyor sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 9 Ekim 2008; 1:40:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.