Şimdi Ara

XBOX360 oyunları artık resmi olarak Türkiye'de!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak 1:http://www.aralgame.com/asp/listgroup.asp?group=05

Kaynak 2:http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1815

Sanırım artık XBOX360 oyunları resmi olarak Türkiye'de olacak bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 7 Ekim 2008; 17:28:08 >

• 90 lira bile olsa ayda en az 3 oyun almazsam adam değilim.
    Zira PS 3 den alıştım artık.
    Ama 180-189 lira, hatta 140 lira bile fiyat nedir ya
  • güzel haber ama yurtdışındaki fiyatlar yokki burda bize fw ile falan uğraşmayalım orjinal oynayalım adam gibi ban yemeden
    bu fiyatlara
  • Bazi insanlar gercekten de beyinsiz dogmuslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: churl

Bencede oha ama zamanla ucuzlayacaktır diye dusunuyorum.
    Daha ilk oyun bu yani goz onunde bulundurulursa
  • Oyunları bu fiyatlara satın,Sonra da orjinali savunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WOW TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox 360 ın Türkiyeye gelmesi benim açımdan çok kötü oldu.Şimdi arkadaşlardan tut akrabalarıma kadar hepsi atıp tutatacak...
  • Bir bakımdan resmi olarak gelmesi iyi diğer bir bakıma ise pahalı gelmesi. Umarım daha sonra fiyatlar düşer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Xbox 360 ın Türkiyeye gelmesi benim açımdan çok kötü oldu.Şimdi arkadaşlardan tut akrabalarıma kadar hepsi atıp tutatacak...

Neden ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bad-Company

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Xbox 360 ın Türkiyeye gelmesi benim açımdan çok kötü oldu.Şimdi arkadaşlardan tut akrabalarıma kadar hepsi atıp tutatacak...

Neden ki?

Atıp tutmak işte anlarsın ya;dandik bu ya,ps3 5 basar,o ne lan?,oyun pc de oynanır vb.

• İşin içine vergiler girdikçe bu iş böyle gider gerçi ucuz olsada benim için değişen pek birşey yok çünkü benim makina Ntsc-J.Biz bildiğimiz yola devam.
  • makul fiyat 90 ile 100 liradır,140larda olursa asia ya devam eder herkes,umarım düşer
  • 100liraya duser ama ne zaman onu Allah bilir
  • J.
  • Yahu bende 1 aya kalmaz lite-on almayı düşünüyordum bu fiyatları görünce pahalı olsada artık bir fwli bir makina alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

İşin içine vergiler girdikçe bu iş böyle gider gerçi ucuz olsada benim için değişen pek birşey yok çünkü benim makina Ntsc-J.Biz bildiğimiz yola devam.

doğruysa 2011 de Elektronik cihazlardan alınan vergiler ya çok düşecek yada tamamen kaldırılacakmış bakalım şimdi uzak bir tarih attılar nasıl olsa gelmez edasıyla bakalım o zaman gelince ne bahane bulacaklar
  • Ve orjinal oyun fiyatlarını gören xbox 360 sahiplerinin gözleri fal taşı gibi açılır...

• bu ne ya piyasa fiyatı 140 bizde 139.sanki çok bişeymiş gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

bu ne ya piyasa fiyatı 140 bizde 139.sanki çok bişeymiş gibi

Yok kardeş çok olur mu neki ben o parayla oyun oynarken çerez falan alıyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.