Yazmayanlar içinde NFS Carbon da var. 1280x720p veriyormu?
hepsi 720p verir oyunların.
Tüm 360 oyunları standart olarak 720p destekli gelir, bunun yanında 1080i ve 1080p seçenekleri de mevcuttur. Yani NFS: Carbon oyununda 720p görüntü alabilirsiniz.
1080p destekli oyunlar zaten yeni yeni çıkmaya başladı, onlar da zaten vurguluyorlar bu desteği (örneğin Virtual Tennis 3). Diğerleri 1080i / 720p / 576i / 480p / 480i çözünürlüklerinin hepsinde de oynanabiliyor, önemli olan monitör veya TV'nin çözünürlüğü yani.
quote:
Orjinalden alıntı: Witchdoktor
1080p destekli oyunlar zaten yeni yeni çıkmaya başladı, onlar da zaten vurguluyorlar bu desteği (örneğin Virtual Tennis 3). Diğerleri 1080i / 720p / 576i / 480p / 480i çözünürlüklerinin hepsinde de oynanabiliyor, önemli olan monitör veya TV'nin çözünürlüğü yani.
Burada bir yanlışlık yokmu? O tenis oyunu 1080P yazmıyor, 1080i yazıyor.
"önemli olan monitör veya TV'nin çözünürlüğü yani." yani oyun 720p ye mi göre yapılıyor mu onu sormak istemiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: Bomb_X
quote:
Orjinalden alıntı: Witchdoktor
Burada bir yanlışlık yokmu? O tenis oyunu 1080P yazmıyor, 1080i yazıyor.
"önemli olan monitör veya TV'nin çözünürlüğü yani." yani oyun 720p ye mi göre yapılıyor mu onu sormak istemiştim.
Dostum sadece 1080i yazmaz, mutlaka bunun yanında 720p de yazar yani her çözünürlüğe uygun bir optimizasyon söz konusu elbette.
720p dahi vermeyen tek oyun PGR3'tür arkadaşlar.(Xbox360'ın içindeki scaler görüntüyü 720p çıkışlıyor) HDTV'de kusursuz görünmesine rağmen Monitörlerde ufak kırıklar göze batıyor.
virtua tenis 3 /def jam icon/nba homecourt/graw2/virtua fighter3 oyunlarının 1080p cozunurlukleri vardır.
isteyen oyun coverlarına bakabilir..........
graw2 defjam nba 1080p değil kesinlikle
EA'in açıklamasına Homecourt 1080p ve 30FPS'de Virtua Tennis ise zaten 1080p ve 60FPS'De oynanabiliyor. Geri kalanı upscale
aa homecourt 1080p ydi doğru.. pardon def jam ile graw2 kesinlikle değil ama ondan eminim.
graw 2 def jam ve nba home court oyunlarının arka kapaklarında 720p/1080i/1080 p yazıyor______________________________________
ya arkadaslar bende hdtv var uzaktan guzel ama yinede monutorde daha guzel bence.(bu arada hdtvde cozunurluk 1080 ayarladım ama upscale olarak)
4:3 max çözünürlük 1280 x 1024 monitör (samsung 710v) var sizce vga kablo almaya değer mi ?
Eğer şu anda normal TV'de oynuyorsan beklediğin hata
Hazır konuyu açmışken, Almanyadan XBOX360 getirtmeyi düşünüyorum, 300 euro, burada kullanabilmem için sadece FW yüklettirmem gerekiyor öyle mi? Birde Herkes PAL alın diyor mesela piyasada en çok pal oyun mu var? Hane 15-25 liralık olanlardan
Hayır en çok japon oyunları vardır dostum. Japonya'da tüm oyunlar + Japonyaya özel oyunlar bulunuyor bu yüzden NTSCJ konsollar oyun yönünden daha avantajlı
quote:
Orjinalden alıntı: Bomb_X
Hazır konuyu açmışken, Almanyadan XBOX360 getirtmeyi düşünüyorum, 300 euro, burada kullanabilmem için sadece FW yüklettirmem gerekiyor öyle mi? Birde Herkes PAL alın diyor mesela piyasada en çok pal oyun mu var? Hane 15-25 liralık olanlardan
Yanlız 11.aydan sonra üretilen xbox360'lar benq dvd rumlu ve fw yok.
Hadi benq ları geçtim philips lere neden hala fw çıkmadı? (yoksa çıktımı) Ms önlemmi aldı yoksa hackerlarmı kıramıyor?
Philips yok denecek kadar az. Philips alan şanslı %1 kesimdenseniz bi bardak soğuk su için.
Benq'lar artık standart olacak. Bu yüzden onlara FW çıkar emin olun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme