Şimdi Ara

xbox360'ta görüntü ve ses yok. ((Olay Başka???))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet görüntü ve ses yok aleti açınca, sadece ortadaki yeşil ışık yanıyor. Yani makine boot etmiyor. Cpu metaline basırdığımda boot ediyor(yeşil ışıklar gamepadi arıyor vs.vs.....

Sonra da donuyor. İşin aslı ben her parçayı söktüm ve sımsıkı taktım geriye oynama falan yok hiçbir parçada. Cpu gpu metallleri de dahil buna. Ama gel gelelim alet yine aynı. boo sorunu ar işte. Bİr çözümü olan ar mıdır? Aynısıyla karşılaşan ya da.

Sonrasında baktım ki. Evde Elektronik aletlerden doğan ya da başka birşey bir alandan etkilenen konsol böyle açmıyormuş. voltaj sorunu olabilir. oda değiştirince kendine geliyor alet 2 yada 3 kez açılıyor sonrasında yine birşeyler oluyor. Anlamadım ama neyse. Bu alet livedan güncelleme yapmadan önce daha sağlıklıydı. bir aralar okumuştum forumlarda yurtdısı sitelerde. livedaki güncelleme ile açılmayan konsollar hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknell -- 14 Şubat 2008; 20:32:33 >

• İşlemcilerde bir sorun var ve sizin halledebileceğiniz birşey değil. Bilen birine, servise göstermek lazım.
  • ya temassızlıktan ya da bir temasdan sanırsam. alt taraftaki X şeklindeki zımbırtı var ya. o işte alt kapağa değse olur mu boot edememe sorunu. voltaj bilmemnesinden. ya da board a değerse. altın renkli alan dısına yani.

ötekl türlü tabi servis olur.
  • Hiç kurcalamadan yapan yerlere götürün diyeceğim ancak siz ben kendim yapayım önce diyecesiniz.Haklsınız ama öte yandan daha kronik bir hale sokma talihsizliğiniz var.
  • Aynısı benim arkadaşıma oldu. 5-10 kere öle uğraştı. Sonra 3k yedi. Buda GPU ile ilgili bir sorun. Direk tamir ettir.
  • Tamam. Tamir ettirelim de, Nerelerde tamir olur ankara'da?
    DMC4' de gelmişken adelete bagg. Nintendo'dan şaşmamak lazım bundan sonra

2 adet 360 oldu şimdi, Yarına çorba yaparam artıkın. Yine de sağolun.
  • Ben senin dediğin şekilde kullanıyorum aleti...
    Açma tuşuna basıyorum,alet senin dediğin gibi yeşil ışıklarını yakıyor... fakat ne görüntü ne ses...
    Ama yılmayacaksın,o şekilde olduktan sonra aleti kapat.
    5 Saniye sonrasında bir kere açma tuşuna bas...
    Eğer olmassa aynı işlemi yine tekrar et...
    Arada 3K verebilir. Korkma bana sürekli veriyor.
    5-6 seferde açılıyor.
    Sen de bir dene istersen.
  • heatsink den kaynaklandığını düşünüyor isen elimde x-clamp diy kits var 3 kırmızıya birebir çözüm şu an 4 makineye denedim hepsi uzun süredir süper çalışıyor.Taktırmak istersen ayrıntı için pm atabilirsin ama ben nasıl güvenecem gibi şeyler olacaksa hiç girmeyelim bu işe
  • Evt heatsink i bastırdım. açıldı ama dondu. renklerde ya da graiklerde bir bozulma yok ama...

sadece donuyor. Hiçte kırmızı ışık falan almadım bu makinadan.

p.m. attım zaten. bakarsın bi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.