Bildirim
Xbox360 Wallpaper
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler. -
Güzel bir kompozisyon .. Teşekkürler -
gayet şık olmuş eline sağlık -
Hoşuma gitti çok sağolun :) -
Diğer çalışmalarını da bekliyoruz Güzel olmuş.
-
tesekkurler cok güzel ve sade. -
Hoş olmuş ama açma tuş yeri flu kalmış. Bilerek sanırım XBOX360 yazısına odaklandın arka kısmı flu bıraktın değil mi ? -
Beğenmenize sevindim arkadaşlar.
Evet o kısım xbox360 kullanıcılarının yüreğini hoplattığı için arkaplanda flu bırakmayı tercih ettim :D -
quote:
Orjinalden alıntı: justuur
Evet o kısım xbox360 kullanıcılarının yüreğini hoplattığı için arkaplanda flu bırakmayı tercih ettim :D
-
güzel çalışma olmuş eline sağlık. -
profesyonel bir çalışma olmuş gerçekten tebrik ederim -
Hocam makine nedir yahu ? -
Teşekkürler,güzel bir fotoğraf olmuş,devamını bekleriz -
Wallpaper yaptım bile, teşekkürler. -
Canon EOS 40D
Fiyatlar: 2.500 üstü gibi birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 26 Aralık 2008; 16:37:08 > -
Ben de tam makine Canon mu diye soracaktım, içime doğmuş demek ki -
Elinize saglık guzel calısma olmus İyi forumlar.
-
ilk başta yaızıyı okumadım resime bakdım sanki internetten indirilmiş gibi geldi yazıyı okudukdan sonra anladım eline sağlık güzel çekmişsin -
Photoshopla biraz uğraşılarak çok daha güzel hale gelebilir. Karartıyı ve karşıtlığı biraz artırıp, grimsi bir filtreden geçirirsek gerçekten çok hoş olur. PS'si iyi olan biri biraz kurcalayabilir mi acaba?
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox prime
- xbox 2 kişilik oyunlar
- ps5 mario benzeri oyunlar
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- minecraft 2
- witcher 1 remake
- god of war xbox
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X