Şimdi Ara

xCloud - Abonelik oyun stream servisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
27
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dakika şimdi Xbox hesabıma aldığım her oyunu xcloud da oynayabilcek miyim artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Evet.
    https://www.donanimhaber.com/xbox-cloud-gaming-yenileniyor--183019

• aschil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu gerçekten Devrim gibi bir şey xcloud artık tamamı ile kullanılır olmuş hoş 50 Mb internetim ona izin verir mi bilmiyorum ama Gerçi şu anda ps5'den devam ediyoruz 😂

Sanılanın aksine ciddi anlamda hız istemiyor. 1080P kalitesinde stream yapılıyor. 20MB gibi düşük hızlarda bile tatminkar performans alınabiliyor.
    Yani, kullandığınız konsolla 'senden başkasını kullanmayacağım diye' sözleşmeniz yoksa kullanabilirsiniz.

50 rahat yeter hocam ama modemde iyi olacak araya parazit yapmasın. Kabloyla bağlarsan zaten sıkıntısız oynarsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir çelişki gibi bişey hissediyorum. Zaten ultimate ile gamepass kütüphanesini oynuyoruz. Şimdi satın aldıklarımızıda oynuyacağız. Tamam ama gamepass ultimate almadan oyunayamayacağız. Ben misal gamepass kütüphanesi istemiyorum he ama oyun orda varsa almamak için güzel tabi. Bence geçenlerde gamepass abonelikleri parçalanacak diyorlardı. Bir kaç paket olacaktı. İnşallah sade bir xcloud yaparlarda fazladan ödemeyiz

• byorkouk kullanıcısına yanıt
    Detayları Merakla bekliyoruz sizden hocam 😂

Geforce now gibi oyunsuz sadece bulut yaparsa şuanki ultimate 300 küsür gforce now 340₺ zcloud 150 yapsa her ay abonman olurum. Konsol almadan istediğim sürede istediğim kadar konsolum olur

Geforce now gibi oyunsuz sadece bulut yaparsa
    Böyle bir ihtimal var mı
    Ücrete mi dönecek

Türkiye'ye server getirsele gfn'den daha iyi olur

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Tabii ki daha iyi olur hocam ama beni merak ettiğim gfn gibi ücretli bir sistemi mi geçecek ilk xCloud yani aylık bir abonelik mi Ödeyeceğiz bir abonelik mi alacağız

game pass ultimate alıyorsun işte ekstra bir ödemeye gerek yok

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok güzel bir olay yani cloud un olması gereken budur zaten

• Önemli olan sahip olunan oyunların oynanması aslında bir nevi konsol kiralaması gibi düşünün. Sen açıcaksın oturum ister gamepass geleni oyna ister sahip olduğun oyunu işte o zaman devrim olur. Bizim için o kısımda tek önemli şey internet altyapısı. Ben şahsen evde 1000/50 bir internet kullanıyorum ve kablolu bağlı cihazla sanki oyunu indirmiş gibi oynuyorum. Ama bana sorarsanız 50mbit 1080p 25-30mbit de 720p için yeterli. Tabi oyun esnasında başkaları internete abanmazsa

Evet hocam Önemli olan kütüphanedeki oyunları oynayabiliyor olman ve bunu sağlıyorsa gerçekten o bir devrimdir Yani aslında olması gereken ama şu şartlarda Devrim sayılabilir

Hocam sade xcloud bekletim az. Gamepass satması şart bunların ama şöyle düşünün xbplay ile direk açıp oynuyoruz. Hemde sorunsuz derecede. Sunucular gelse ne olur gelmese ne olur? Gforce now geldi de ne oldu? Turkcell aldı berbat etti. Bence gelmesin resmi açsınlar ben razıyım.

Steamdeckte xbplay ile fc24 oynadım gayet güzel. Sevdim bu işi 😁

• Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Valla save aktarabilsem bende de rog ally var windowstan bıktım. Steamos yükleyecemde battlefield aktarıldı ama fc24 geçmiyor o kadar emek

• Pc mizin özellikleri yetmez ise geforce nowdaki gibi pc ye xcloud kurup gamepass ultimate var ise ultimate de olan oyunları hesap makinesi pc imde oynayabilirim doğru mu anladım acaba :)

Hocam grafik kalitesi olarak orijinale benzemiyor tabi ama yoklukta gideri var diyim 😁 GeForce nowda ayarlama kısmı var ayarları kökleyip güzel bir performans alınıyor. Xbplayde bu kısmı henüz keşfedemedim var mı yok mu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.