< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
xCloud - Abonelik oyun stream servisi (4. sayfa)
-
-
Oyunun xbox verdiyonu var mı sizde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablosuz denedim ama pek iç açıcı değildi. FC24 denedim lag yok değil var.
Valla ben modeme kablosuzda 5ghz ağına bağlanıyorum gecikme yok. Gayet güzel oynuyorum. Bu iş stream olduğu için iyi bir bağlantı(hız değil) wifi 6 router modem 5ghz bandında bağlantı olması önemli.
Var hocam.
Hocam 1000mbit internetim, Wifi6 modemim ve 5ghz bağlantı seçeneğim mevcut.
Bu olanaklarda donmamı oluyor?
Donma demeyelim de lag diyelim. 15 sene evvel oynadığım Onlive bile daha keyifliydi. 😁
xbplay grafik ayarları vpn yok normal mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübüxbplay grafik ayarları vpn yok normal mi
xb play ücretliymiş :(
-
Merhaba Beyler Şimdi bu sistemi en verimli en geçikmesiz PC de nasıl kullanıyoruz beyler? Var mı tam yöntemi? Sadece Edge den girmek yetiyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 17 Aralık 2024; 16:11:55 > -
Hocam ben xbplay ile gayet güzel oynuyorum. Ayrı vpn istemiyor. dokunmatik kontroller var. Login olup direk giriş yapıp oynamaya başlıyorsunuz
-
Anladım PC üzerinden oynayacağım ben xbplay öyle oluyor mu ki?
Bir de şöyle bir şey soracağım,
[
Elimde konsol şuan yok sattım 3 4 ay önce. PC üzerinden Xbox cloud da kullanacağım ilkkez deneyecegim o sistemi . Kardeşlik konusundan p1 hak alsam ultimate gamepass öyle oluyor mu sorun olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc de evet steamden denemesi indirebilirsiniz.
Xcloudda kardeşlik yok. Gamepass ultimate hangi hesapsa o giriş yapacak
Hocam selamlar mesaj attım size özelden:)
Xbox cloudu Xbplay üzerinden 1 aya yakındır kullanıyorum şuanlik memnunum. Benim sorun şu üstte FPS : 60 yazıyor o normal . Ama yanında Lag : 125-1,70 arasında gidip geliyor normal değerler mi bu?
Xbplay'in script'e göre steam deckte kullanmak haricinde bir avantajı var mı? Daha iyi performans vs. ?
-
vpn gerekmiyor
-
scriptte de vpn gerekmiyor ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X