Şimdi Ara

xCloud - Abonelik oyun stream servisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
27
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet mantık bu aslında hocam.
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    xCloud'da oyun oynadığınız cihazlar Series S bu yüzden grafik kalitesi bir noktaya kadar.
  • Konsolda strateji oyunlarını oynayamıyordum güzel bir alternatif olmuş. Rehber gibi bir şey var mı bilen varsa link paylaşırsa sevinirim. Oyuna girene kadar vpn e ihtiyaç duyuyor yazıyor, vpn kurup xcloud ile gamepass hesabımıza giriş yapıp oynuyor muyuz bu kadar basit mi acaba pc den giriş yapmak
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Hmm teşekkürler hocam bilgi için
  • Grafik kalitesi ve çözünürlük ayarlarının artırılması gerekir bence sistemin tam olarak konsola alternatif olabilmesi için
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar detaylı bakmadım. Ah ah insanoğlu doymuyoruz pcde bakarım varmı ayar bilemiyorum. Ben grafiklere hiç dikkat etmedim. 1080p oynuyorum. Sistem yeni gforce now gtx1060 gpu veriyordu bir ara

Düzeltme: öyle ayar göremedim malesef. Birde özendim bazziteos(steamos) yükledim zaten fc25e 2.500₺ veremem fc24 gelmiş artık xbplayde akarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 15 Ekim 2024; 23:8:36 >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bu bir stream servisi hesabimdaki bütün oyunları oynatacak değil mi Yani bu oyun için grafik ayarları yetmiyor gibi bir ibare ile karşılaşmayacağız herhalde
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Aynen bi stream servisi o yüzden donanım yetmezliği olmaz. Microsoft oyuna göre sistem sağlayacaktır. Ama düşük olur yüksek olur elbet açacak şekilde verir. Arayüzü ile zaten bildiğin xbox ama series s mi x mi bilemem. Oyun oynandıktan sonra sana sorunsuz gelmiyorsa cihaz 4090 olsa ne olur. Burada etken çok en önemliside internet bağlantısı. 25mbitle 720p bağlanacağın makinada en yüksek donanım olsada nafile ama tabi 1000mbit varsa keşke 4k da verse ama şuan sanmıyorum
    Anladım hocam Zamanla göreceğiz şu anda zaten ps5 yetiyor ileride bakarız 😁
  • Ben de bu servisi yeni kullanmaya başladım. El konsolu araştırırken konu buralara kadar geldi.

Xbox Cloud Gaming için bir bilgi vereyim. iOS, Android veya başka bir platformda oynayıp PC'ye geçtiğinizde aynı save ile devam etmek isterseniz oyunun Xbox Play Anywhere etiketi olmasına dikkat edin. Diğer türlü Xbox Cloud Gaming üzerinden bitirmeniz gerekir. Ben Remnant: From the Ashes ile deneyimledim.

xCloud - Abonelik oyun stream servisi

• NHCanX kullanıcısına yanıt
    bazı oyunlarda bu ibare olmamasına rağmen aslında özellik olabiliyor bu arada, ben de onu ekleyeyim.
  • Bu satın aldığımız oyunları xcloud ile oynama ne zaman gelicek acaba sanki kasımda gelecekti ?
  • Safaklk kullanıcısına yanıt
    Bende öyle okumuştum ama sanırım önce belli başlı kişilere açacaklar herhalde. Hala gelen giden yok
  • Merhaba az önce xbplaye girdim cyberpunk assassins creed mirage gibi oyunlar gelmiş. Ama kırmızı çerçeve içerisindeler. Satın almamız gerekiyor.Xbox gamepass dışı oyunu olan varsa deneyebilir mi?

50 Great Games Available Today, With More to Come
    We are happy to announce that over 50 great games are now available for streaming. Our library of cloud-playable titles will continue to grow, as we work with our partners around the world to bring you a diverse and expansive selection of great games across devices. You can stream any version of these games below that you own, for example Cyberpunk 2077: Ultimate Edition and The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition.

Here are the games available today:

Animal Well
    Assassin’s Creed Mirage
    Balatro
    Baldur’s Gate 3
    Banishers: Ghosts of New Eden
    Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
    The Casting of Frank Stone
    Cyberpunk 2077
    Dragon Quest III HD-2D Remake
    Dredge
    Dying Light 2 Stay Human
    Farming Simulator 25
    Fear the Spotlight
    Final Fantasy XIV Online
    Final Fantasy
    Final Fantasy II
    Final Fantasy III
    Final Fantasy IV
    Final Fantasy V
    Final Fantasy VI
    Hades
    Harry Potter: Quidditch Champions
    High On Life
    Hitman World of Assassination
    Hogwarts Legacy
    House Flipper 2
    Kena: Bridge of Spirits
    Lego Harry Potter Collection
    Life is Strange: Double Exposure
    Metro Exodus
    Mortal Kombat 1
    NBA 2K25
    PGA Tour 2K23
    Phasmophobia
    Prince of Persia: The Lost Crown
    Rust Console Edition
    7 Days to Die
    Star Wars Outlaws
    Stray
    The Crew Motorfest
    The Outlast Trials
    The Plucky Squire
    The Witcher 3: Wild Hunt
    Tom Clancy’s The Division 2
    TopSpin 2K25
    Undertale
    Visions of Mana
    Warhammer 40,000: Space Marine 2
    WWE 2K24 Haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 24 Kasım 2024; 22:51:51 >

• Selamlar, xbplay i vpne ihtiyaç duymama harici özellikle tercih etme sebebiniz var mı arkadaşlar? Tabletten xclouda vpn ile bağlandıktan sonra vpni kapatıyorum. Oyunlar oynanıyor güzel. Ekstra bi artısı varsa almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeS -- 29 Kasım 2024; 14:42:37 >
  • HopeS kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik tuş sunması( ben ergonomik bulmasamda) vpnsiz olması. Aç oyna kolaylığı
  • Arkadaşlar 1000mbit fiberim var. Google TV’ye kursam performansı ne düzeyde olur?
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Ziaomi google tv de denedim bende de 1000 var taş gibi çalışıyor
    Google TV üzerinden yükleyecem de kablo bağlamaya grtrk var mı acaba? Modemin uzaklığı 4 metre falan vardır arada bir oda duvarı var sadece.
  • iPhone üzerinden kurdum. Gamepass oyunlarını oynayabiliyorum ancak sahip olduğum oyunlarda hat veriyor. Oyunu satın almam veya abone olmam gerektiğini söylüyor. Sebebi ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.