Şimdi Ara

XCode ile uygulama geliştirmek için bilgisayara ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceleri linux deneyimim var ama Mac bilgisayarlarda donanım parça özellikleri farklı çalışıyor.
    Objective-C öğreniyorum. Mac bilgisayara ihtiyacım var, sadece XCode kullanacağım,
    iPhone 4'üme uygulama geliştirmek istiyorum. İkinci el bir şey arıyorum, 500-600 den fazla veremem.

Mesela aşağıdaki işimi görürse, çok iyi olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-imac-g5-20-1.8ghz-1.5gb-ram-160gb-klavye-ve-mouse-166684968/detay

• Vmware a mac osx kurup kullanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihmert F kullanıcısına yanıt
    iPhonununz için uygulama geliştirecekseniz developer hesabı alacaksınız o da 200TL(99TL). Ayrıca 500-600 TL'ye alacağınız ki bulur musunuz bilmem bilgisayarın gücü xcode ile uygulama geliştirmeye yetmez. vm vare ile mac kurup uygulama geliştirmek için de çok güçlü bir pc ye ihtiyacınız var. kolay gelsin :)
  • Linkteki bilgisayarla o iş olmaz gibi. Ben i3 makinede hackintosh kullanıyorum Xcode, Android Studio falan mis gibi çalışıyor. Ya en azından C2D bir makine bulun ya da uygun parçaları olan bir PC toplayıp hackintosh kurun. Vmware ile kastırır gibime geliyor.
  • Bu işe girmek istiyorsan eğer seni yarı yolda bırakmayacak çözümler bulman gerek. Core 2 Duo macler bulabilirsin ancak onlar 1.000 tl ve üzeridir. Para kazanırsan eğer yaptığın işten zaten ileride daha iyisini alırsın.
  • Verdiğiniz linkteki cihaz ile XCode kullanamazsınız. G5 çok eskilerde kalmış ve yeni sistemleri desteklemeyen bir sistem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.