Bende ona benzettim valla kaplamalar vs. Codda ne kötü ise bu oyunda o yok. Yatma yok arkads kalkan elde bıçak koşan yok. Mis gibi oyun. Silah mod ve map artarsa uzun süre gideri var. Kusura bakmasın kimsede her sene aynı çıkan coda gidip 3 4 bin tl veremem.. |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben bu oyundan sonra tamamen ara verdim cod serisine sbmm kaldırılana kadar. özellikle son haftalarda baya soğutmuştu oyundan. artık twitchcilerin kum torbası olmaya son verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cod çok saçma zaten daha da cod almam millet yolunu bulmuş yayıncılar hepsi bot lobide oynuyor
Warzone da öyle sen kendine denk rakipler ile oynarken bu ezikler bot lobide oynuyor vpn satın alıyor
Gelecek yeni silahlar map ler her sezon
Dediğiniz sorun var oyunda ps de öyle pc de nasil bilemiyorum
Iyi olur valla millet bedava oyun bulmuş kılsızını arayan var..
Fortnite apex vs gibi f2p oyunlarla işim olmaz gördüğüm en iyi f2p oyunu bu oyun..
-
Hocam dün ben de oyun yüksek fps vermesine rağmen takılıyordu. (90-120 fps olmasına rağmen) birde mouse hareketlerinde input lag gibi tuhaf bir gecikme hissediyordum (razer cobra pro 2023 kullanıyorum) siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Dolayısıyla ben oynamadım doğru dürüst. Nişan almak bile zordu. Ben betadan dolayı olduğunu düşünüyorum. Sanırım bilgisayardan bilgisayara performanslar değişiyor üst segment pc olsa bile.
-
Ben ps5te oynuyorum bilemeyeceğim burds pcde oynayan arkadaşlar yanıtlarsa daha sağlıklı olacaktır..
-
aynen, ne koreansavage ne de swagg xdefiant oyunundan video paylaşamıyor şuan
-
Oyunda desync var gibi geldi bana tam duvarın arkasına geçtim tamam derken duvarın arkasında öldüm bir kaç kere yaşadım bunu onun dışında silahlar arasında belirgin farklar yok m4 ile oynuyorum misal neden ak almalıyım tamam açıklamalarda bişeyler yazıyor ama statlarda bunu çok net göstermiyor mesela m4 uzaktan daha isabetli ama daha az hasar verir gibi farklar olmalı ve statlarda bunu net anlatmalı silah çeşitliliği yok zamanla gelir die düşünüyorum elinde division,r6,ghost recon,far cry gibi silah,karakter ve harita çeşitliliği var animasyonlar emsallerine göre biraz ham daha yumuşak olabilirmiş el bombaları duvarların üstünden geçmiyor bazen geri sekiyor genel oynanış olarak eğlenceli ve ücretsiz ben totalde beğendim zamanla daha iyi ve içeriği zenginleşir die düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim ping 60-70 arası sürekli. Diğer oyunculara bakıyorum da genelde 25-40 pingle oynuyorlar.Ha çok bir olumsuz etkisini hissetmiyorum ama rakamsal olarak benim ping fazlaymiş gibi geldi. Sizler kaç pingle oynuyorsunuz Ps5 te?
Bu oyunu dün yükledim. İlk girişte pc ye reset attırdı, ikincide kendi çöktü dondu, üçüncü de lag vardı step yapa yapa oynadım. Fps ful ayarda 140 civarı gözüküyordu. Bu oyun bende birtürlü düzgün çalışmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 39-45 arası oynuyorum
Hmm o zaman benim internette bir sıkıntı var. Bır şeyler yapmaya çalışayım. Eyvallah
Merhaba iyi oyunlar. oyunu iki defa yükledim ikisinde de yerel ağ nedeniyle diye başlayan bi hata verdi. bir türlü oyuna giremedim ne yapmam gerekiyor acaba ?
-
Tahminen yanlışlıkla oyunun bir önceki beta versiyonunu indirmiş olabilirsiniz
Bu dandik oyunu Cod'la kıyaslayan varsa Hemen Bugün Oyun oynamayı bıraksın.
Tamam bende Cod fanı değilim fakat arada uçurum var beyler kalite olarak bu kadarda yapmayın lütfen
-
Bu oyunun bolca içerik alması lazım. Eğer üzerinde akıllıca dururlar ise geleceği var. İlk başta Hardcore mod gelmesi lazım. Cod kitlesini biraz olsun içine çekmesi için bu şart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba silahların isimleri orijinal mi ps5 de fare klavye desteği var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler ancak oyunu silip tekrar yüklediğimde tekrar beta yazıyor psn storeda bu şekilde neyse bi daha deneyeyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X