Şimdi Ara

XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
8
Favori
10.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

acr a hangi takıları takıyorsunuz? coddaki gibi detaylı rakamlar olmadığı için karar veremedim takılara   ama oyun daha çok yeni, illa ki gelir.

• Son kararım değil ama acr de rapid fire ,pistol,reflex lightwiht grip ve stock ta da removed şeklinde sanki iyi gibi. Daha iyisi olabilirde çok emin değilim dediğim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Bu takıların falanhepsini ne ara açtınız ya 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt

4bin tlye satılmasını 

• Cod'u sbmm, latency, bozulmuş harita yapıları ve absürt derecede hızlı olmasından dolayı bırakmış, bu oyunu deneyimlemiş kişiler var mı? Oynamaya değer mi? yeni cod'lar gibi mi yoksa eski cod'lar gibi mi veya bambaşka bir deneyim mi?

• Cevdet141 C kullanıcısına yanıt

İşsizim 😅 ama gerçek manada yani çalışmadığım için bu dönem vakit çok oluyor.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Benim için hayal kırıklığı hocam oyun. Tabi sevenlere bir şey diyemem. Aynı hazzı alacağınızı düşünmüyorum.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Bunda sbmm yok. Hızlı oynamayı seven biri olarak söylüyorum gayet makul bir hız var ve aslında en önemlisi ve sanırım hiç söylenmedi , haritalar muhteşem. Cod bf son yıllarda harita yapmayı unuttular resmen. Ubisoft elindeki malzemeyi eski oyunlarındaki haritaları kullanarak çok iyi degerlendirmiş. Ama en güzeli kişinin kendi deneyimlemesi.Ben para verdiğim codu sildim. Bu oyun beleş,beğenmezsen silmesi de bedava :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 25 Mayıs 2024; 23:44:31 >
  • oyunda ayak sesini ben duymuyorum, her fps oyununda aynı sorun.

oyunu cod ile karşılaştırmak doğru değil, f2p zaten beğenmiyorsanız silin gitsin. ama rekabet iyidir cod yeni oyun hakkında hiçbir duyuru yapmıyordu, xdefiant çıktı saldılar tüm bilgileri. rekabet iyidir cod şımardı rakipsizlikten.

• Botların çoğu belli ki oyunu bırakmış lobiler oldukça sweat acil Ranked modunun açılması lazım bu şekilde casual bi yerden sonra bayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 26 Mayıs 2024; 13:40:26 >
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Oyundan anlamayan tayfa böyle dandik oyunları göklere çıkardığı sürece Kaliteli oyun beklemeyin

beyler adamların istediğide bu zaten Dandik oyun yapalım beğenilsin.

Madem oyundan anlamıyorsun kafan basmıyor kalkıp yok süper olmuş yok şahane olmuş gibi geyikler yapma!

Bu oyundan zerre kadar anlamayan kitle yüzünden Yıllardır oyunların kalitesi yerlere düştü...

Yazık bee

• Dostlar, ping kaç alıyorsunuz? Bende 70'e kadar çıktığı oluyor. Oyunu çok etkiliyor.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    55-60 civarı çoğunlukla, bazen 70 de oluyor

• Yabancılar ne güzel 20 pingle oynuyor. Şöyle 20-30 pingle bi oyun oynayamıyacak mıyız biz ya. Yok mu bir türk yapımcı ya da türk yazılımcı ekibinde,desin ki türkiyeye de server açıyoruz.

• kabune kullanıcısına yanıt

bende bir deneyeyim bakalım  

• ScRyedd kullanıcısına yanıt

aynen rakipler hep üst seviye, ilk gün her oyunda birinci oluyodum, şuan çok nadir. fps oyunlarda iyi olmayan biri kendini geliştirmezse bu oyunda barınamaz. fortnite da bana çok zor geliyordu, bu da aynı o şekilde.

ben 39-45 arası oynuyorum genellikle. dediğiniz gibi 70 pingde oynanmaz, bi kere denk geldi, adam ölmüyor 70 pingde resmen  

• İl neresi hocam? Server ne tarafta onu çozelim 😬

düzce merkezdeyim   ama bi arkadaşım ist.da benden daha düşük ping alıyordu. ikimiz de türknetliyiz. yine ist.da bi abi bizden daha yüksek ping alıyordu, o da ttnetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 26 Mayıs 2024; 18:48:23 >
  • Ben de Ankara'da Turkcell fiberle en kötüsünü alıyorum. Muhtemelen server orta avrupa 😀

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.