silahlar 5-10 levelden sonra acayıp değişiyor o levellere gelene kadar la bu ne la diyordum |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (9. sayfa)
-
-
Çok iyi bir anlatım.👏👏👏 Bana göre de tam da bu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben m4 le oynuyorum assault riflenin ilk silahı silah şu an 4 level çok sekiyor zor adam vuruyorum level atladıkça taktığımız şeyler silaha fayda sağlıyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ar silahlarda acr tavsiye ederim, diğerlerini pek sevemedim. ttk olarak gayet güzel acr.
Insider gaming haberine göre XDefiant 1 haftada 8 milyon oyuncuya ulaşmış.
https://insider-gaming.com/xdefiant-player-numbers-8-million/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acr kitli bende nasıl açacam
Oyunu pc de de denedim Ps5 deki kadar hayatsiz denk gelmedi .Ps5 de cime basmayan sayisi daha mi cogaldi nedir Pc surumu bana daha temiz geldi niyeyse. Hitreg biraz daha istikrarli hissetirdi . Lobbyler pc de daha casual olunca oyundan baya zevk aldim. Mark Rubin netcode hit reg uzerinde calisacaklarini soylemis.Adamin toplulukla iletisimi de gayet iyi. Su hoppidi hoppidi ziplama isine de nerf gelecek ins.Tum haritada buggs bunny nin uvey evladi gibi ziplayanlardan gina geldiydi iyi oldu.Dogru adimlari erken atiyolar bu iyi. Su oyun zamanla daha da iyilesir ve tutar da diger oyunlara onculuk eder ve sbmm belasindan komple kurtuluruz umarim.
10 tane longshot kill yapman lazım. sniperlar ile bi maçta yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 28 Mayıs 2024; 23:10:13 >
Bu yapışkan bombayı ( sticy bomb ) nasıl açıyoruz? Türkçesi ingilizcesinden de anlayamadım.
-
Eyvallah. Emp yi aldım sallıyom sağa sola yarısına geldim görevin. Bu arada senin psn ismi değişti mi? Göremiyorum listemde.
Yok abi PSN halâ aynı yalnız zamanında benim ufak yeğen benim PSN hesabına kendi ubisoft account'unu bağlamış yıllar önce şimdi onun şifresini mailini hatırlamıyor ve bende giremiyorum konsol tarafından kendi Ubisoft hesabım ile o yüzden PC platformunda oynuyorum
-
ben ping işini halledemedim ve oyuna girmeyi bir daha düşünmüyorum 80 lere çıkan ping nedir betada 50 , 60 arasıydı ve yinede rahat oynuyordum, oynadığım hemen hemen tüm lobilerde 30 ping den yukarı olan yok
-
Aynen hocam bende 80 ping den aşağı görmüyorum onun için coda geri döndüm yapacak bişe en azından codda 40 50 arası alıyorum
Kafayı kaldırmamla ölmem bir oluyor.
-
Ben de konsolda oynuyorum bazıları çok pis oynuyor ya
Uzaktan piyade tüfeğiyle 10 tane kill almam gerek acr açmak için ama bir türlü yapamadım. Millet patır patır vuruyor uzaktan ölüyorum hemen
Benim bir haftadir ping 50 60 lardaydi son 2 gundur 80 90 lara cikti. Muhtemelen ubisoft serverlari yogunlugu kaldirmadi . Cok fazla ilgi var oyuna.Kendileri de beklemiyordu bunu. Serverlari sayisini arttirip netcode isini halletmeleri lazim. Bu pinglerle kendi ulkesinden servera baglanan oyunculara anca yem oluyoruz .
sen git nuke at, sonra gel sbmm den şikayet et. sbmm olmasa içimizden geçeceksin valla. yaşasın sbmm
sahalara dönmüşşsün. sevindim :)
-
Kaan hocam, seninle yollarımız bir kesişmedi gitti. bir sonraki BF de inşallah.
-
ps5'de çok yapan yok ama pc'de herkes bugs bunny gibi zıp zıp zıp oynuyor acil şu işi çözmeleri lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X