Lobide oyun ararken siz de bekliyor musunuz bir süre ? bi bende mi geç oyun buluyor acaba bir sorun mu var benim internette filan 60-65-70 arası değişiyor pingim |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (10. sayfa)
-
-
haha birşey fark ettim, silahlar challenge ile açılıyormuş level xp ile değil :) bende diyorum neden hiç birşey açılmıyor. acr ile mp7 güzel, bazı maçlarda damage saymıyor gibi his oluyor büyük ihtimal serverları çok kötü adamların. serverlara iyileştirme yaparlarsa oynanır. tabii biraz da ttk i hızlandırmaları lazım.
-
Aynen , bir türlü denk gelemedik e ps5 te var uzun zamandır , new bf de mutlaka oynayalım . eski bf partilerini özledim valla
@TheCaliph_ Kardeş sende gelirsin artık tank için adam lazım olur
-
Valla listemde bu oyunu oynayan birkaç kişi gördüm ama hiç açıp bakmadım. Bir araştırayım bakalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buna değil ,he bunu indirsende oynarız ama pingler rezaletti , asıl mönü yeni battlefield
-
senin druid tutkun, tankçılıktan geliyormuş demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 2 Haziran 2024; 19:19:10 > -
Aslında benim ünüm tank kullanıp patlamaya yakın kaçmak, helikopterden de atlamaktan geçiyor :) başka bir zaman ölmek için hayatta kalıyorum ama takım arkadaşlarım fedakarlık yapmak zorunda kalıyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun bops serisine cok benziyor ama bizim baglantilarla biraz zor 1-2 sefer cok dusuk ping denk geldi oyun hardcore gibi ama kotu baglantida tipik cod gibi hitmark ciksa bile bir sarjorle zor vuruyorsun oyun yavaslasada degismez killcom muhtemelen bu yuzden yok
Yeni bf yakınlarda mı geliyor yoksa genel olarak mı konuşuyorsunuz. Hepiniz bir heyecan yaptırdınız yeni bf de buluşalım diye diye 😅
Bende PS5, kuzende PS4 var. Birlikte oynayabilir miyiz? Takım olabilir miyiz?
-
Oyun PS4 için yayınlanmadı hocam.
Ubisoft'un Call of Duty tarzı oyunu XDefiant'a gelecek güncellemeler, bir dataminer (@AgainTx) tarafından sızdırıldı.
Gelen bilgiye göre Assassin's Creed, Rainbow Six Siege ile diğer Ubisoft oyunlarından alınan içerikler, yeni fraksiyonlar, haritalar ve modların XDefiant'a eklenmesi bekleniyor.
Rekabetçide belli başlı modların olması ve dereceliyi derecesizden ayıran şeylerin olması lazım. oyun amaçsızlaşıyor bir süre sonra sürekli CoD'daki multiplayer modları oynamak gibi
-
OYUndaki en buyuk problem suan modlu gamepadler ve yazilimlar malesef baglanti vs bize ozgu kotu oldugu icin yazmiyorum ama bu gamepad ve modlar online fps olayini baya bozmus
hiç bırakmamış gibi çatır çutur.
-
Bu bazı maçlarda damage saymama işi gerçekten kötü (hitreg)
adamı vuruyorum 2-3 kere x işareti beliriyor adam beni öldürüyor sonrasında görüyorum ki canı full ya da 90 falan oluyor
-
Oyunun bence online fps shooter temasından çok uzaklaşmayıp, sade kalması da önemli.
Umarım öyle tonlarca karakter, fraksiyon ekleyip hepten Fortnite'ye çevirmezler uçan kaçan karakterler falan
-
10 haziranda ki Etkinlikte yer vereceklermiş az çok belli olur nasıl yol izleyecekleri.
Oyunda her silah alip sonsuz kosu vs olmamali oyun srad akalmis cod ve fornite arasinda serverlar iyi olsa okde bu sekilde ilerliyemezler sanmiyorum ama bence fark yaraticsk seyleri ucretli vericekler beklemiyorlardi bu kadar ilgi cnku
Ps5 de çapraz oyun bulmayı açık mı bıraktınız kapalı mı? Daha zor tipler mi geliyor açık bırakırsak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X