Zorluktan cok hileciler modlu gamepad kullananlar ve en onemlisi ouun hizli oldugu icin 20-25 pingle gelen oldumu oynanmiyor oyun cok uzun omurlu olmaz sonu oyle gozukuyor eger baglantiya cozum ve hileyi engellerse olur bu oyun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (11. sayfa)
-
-
abi bir fps oyununda da hile olmasın artık ya bir fps oyununda da hile açılmasın artık ya yaw bu hileleri icad edenin varya ölülerini dirilerini mezar da ise mezarını ayrı taşını ayrı
-
Codu bu yuzden uzun zamandir birakmistim konsolda oynamama ragmen bu mod olayi cok bozdu online fps isini malesef ne anliyor insanlar hile hurdayla oynayinca anlamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mehmet, bu ekibi anca BF paklar
çıkış tarihi 2025 sonu deniyor
-
CoD daki hileciler ile Xdefiant kıyaslanmaz bile. Ha! bu oyunda hileci var mı? Evet. Yakında istila ederler mi? Evet.
O zamana kadar tadını çıkarmak lazım.
-
En az hileye denk geldiğim oyun apex şuana kadar konsol kısmında neredeyse hic denk gelmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PC'de en son ayarda oynuyordum konsola da indirdim konsolda daha iyi geldi gözüme oyun ilginç bir şekilde. Konsolda daha fazla zevk verdi. Şu anlık iyi oyun ama sadeliği korumalı ve map gelmeli daha fazla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet paklanlanmayı bekleyen çok ekip var da yine epey bir süre varmış çıkmasına 👍
Bu akşamki etkinlikte 1. Sezon başlangıcı ile gelecek yenilikler paylaşıldı.
Summer’s got nothing on the heat XDefiant is bringing in Season 1!
New faction- GSK
New maps- Clubhouse, Daytona, Rockefeller
New Mode- Capture the Flag
Play the game in the next 48 hours and get 3 free ERUPTION weapon skins!
Season 1 coming in July 2!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
XDefiant: Season One Reveal | Ubisoft Forward
UbisoftyoutubeFresh from Ubisoft Forward, here's a sneak peek just SOME of what's to come in Season 1. New maps, New Mode: Capture The Flag, and did we mention a new Faction? GSK from Team Rainbow joins the fray when the new season drops July 2! Download for Free at playxdefiant.com/download_och Watch the XDefiant Game Overview here: https://www.youtube.com/watch?v=axDcjinoqo4&t=0s Check out the Maps and Modes here: https://www.youtube.com/watch?v=MKUQ4pbbp-c&t=0s View the Seasonal Roadmap here: https://www.youtube.com/watch?v=DTZJ7KTbYSw&t=0s About XDefiant: Ubisoft's worlds collide in a free-to-play, first-person arena shooter where you compete to be the best in fast-paced online matches! Join an always-evolving experience with regular updates bringing new playable factions and a growing collection of maps, weapons, and game modes. With cross-play, you will be able to join your friends across available platforms. #Ubisoft #XDefiant #UbiForward About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew® and Tom Clancy’s The Division®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2023-24 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2.32 billion. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.https://www.youtube.com/watch?v=5IB4Lur9YjM -
her ay bir map...
gayet iyi
-
Aynen abi, Ubisoft oyunu baya destekleyecek gibi görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kaç gündür oyunu oynuyorum da bf4 e benzettim ama ping çok yüksek ayrıca serverlar'da dsync var yani duvar arkasına geçiyorsunuz ve ölüyorsunuz ama adam sizi geçmeden görüyor düzelteceklerini sanmıyorum genelde bedava oyunlarda düzeltmezler bunları Türkiye serverı açılırsa oynana bilir aksi halde bot gibi dolanırsınız Tac50 de adam 20x optik zoom var koşup zığlayıp vuruyor bu biraz abest olmuş bende dürbün açılması bile bir kaç saniye sürüyor bu adamlarda nasıl bu kadar hızlı anlam veremedim Öldürdüğün kişi hemen doğup yanında belire biliyor ama senin doğman ve kişinin yanına gitmen imkansız ama adamlar resmen yanında doğuyor paket kaybıda çok fazla bir adam öldürmek için en az 25 mermi sıkıyorum kafasına o esnada adam sniper ile hedef alıp beni vuruyor koşarak kaçanları ölmeden kurtulanlara birşey diyemiyorum Türk serverı açılması lazım aksi halde fazla tutmaz bizim ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 16 Haziran 2024; 4:45:15 >
-
Zaten mac sonunda hep domine edenler 10-20 ping arasi olanlar eger hileyi engelleyip ve baglantiya dayali eslestirme getirirlerse devam eder bu oyun yoksa sadece senin dedigin gibi sadece biz degil cogu bolge birakir oyunu
Birde karşı tarafa mesaj yazma olayı yok sanırım ctrl bastığım halde sürekli takıma mesaj atılıyor bu ara oyunda dediğiniz gibi herkesin pingler normal sayılırdı 2.oldum ama kaybettik ama oyundan keyif aldım diğer türlü oyun oynamak tam bir eziyet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 17 Haziran 2024; 1:27:0 > -
-
Rank 50 olup bırakacağım. Anlaşılan oyundaki inanılmaz sorunları düzeltmeye niyetleri yok kendileri bilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun nasıl güzel mi olayı ne ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leş
Keşke biraz daha açıklayıcı olsaydınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X