Şimdi Ara

XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
10
Favori
9.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şöyle söyliyeyim eğer bi gerçekçilik arıyorsan o oyunun hiçbir yerinde yok mekanlarda karakterse vs. bu oyunda cod, pubg, apex hepsinden biraz araklayarak oyun yapmışlar en detayı bu olur açıklamanın. Bide 100mb fiberle bağlanmama rağmen oyun bulma süreleri çok uzun. Kısaca leş. Oyun bedava indirip deneyin ben beğenmedim belki siz beğenirsiniz! Online oynamak içinde plus gerekmiyor aklınızda olsun.

• P90 çok iyi silah olmuş.

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

Vector favorim birde yakıcı bomba alıyorum baktım adamları pingten öldüremeyeceğim koşup aralarına yakıcı bomba ile dalıyorum hepsi ölüyor   hala tac50 ile koşup zıplayıp vurma olayını düzeltmemişler adam sniper ile zıplayıp vuruyor dürbün açmadan denedim no scoop atılmıyor ama vardır bunun da bir taktiği ama ben bilmiyorum şuan öğrenince paylaşırım birde kalkan alıp adam öldürme nasıl oluyor bilen söyleye bilir mi ben kalkanı alıp koşuyorum adamın yanına gelince hangi tuş a basıcam bende birşey çıkmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 19 Haziran 2024; 20:41:23 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Vector denedim ama hızlı bitiyor mermisi sonra P90 a geri döndüm 100 level yaparım silahı. Benimde ana karakter Temizlikçi grupta olanlar Yakıcı Drone takılıyorum. Tac50 ile oynayanların çoğu PC tayfası imkansız konsolda onlar gibi yapamayız eğlencesine takılıp geçiyorum.

700K XP yaptım Watch Dogs karakteri açıldı oda güzelmiş el bombası falan sınırsız oluyor dolma süresi var :)

• Ike kullanıcısına yanıt
    Bende indirdim 3 gün takıldım sevmek için kendimi zorladım yok ısınamadım buna harcayacağım zamanı valorant oynarım daha iyi hemen oyun buluyor PC ciler ile uğraşmıyorsun
  • The finals ile benim için hemen hemen aynı kaderi paylaştı betada oynayabileceğim her saniye oynadim uykumdan verdim ama valorant gelince dur hele bir dedim kala kaldı oyun öyle
  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt

Deadmach özelliği gelmiş hiç güncelleme gelmeden özellik gelmesi tuaf doğrusu valoranta en küçük şey gelse güncellemeden geçilmez normalde

• Ike kullanıcısına yanıt
    Ubisoft'un bence tüm oyunları başka oyunlardan arak bende bu yüzden seviyorum bu firmayı 😂 bazen sağlam oyun çıkarıyorlar bu oyunda ubisoft yapımı olduğu için dikkatimi çekti ama depolama konusunda şu sıralar sıkıntıdayım o yüzden buraya sormak istedim
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Foruma cok girmiyorum vetom, ben de seni ne zaman buralarda gorsem seviniyorum guzel enerjin yeterXDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu 

• Sizde de Tac50 sniper ı alınca dürbünü açınca birşey yok koşarken bile dürbünü açınca normal gösteriyor ama karşınıza biri çıkınca hemen silah aşşağı yukarı hareket ediyor mu ? bunu fark ettim silaahla koşun durun yürüyün aynı anda dürbünü açın hiç birşey yok ama karşınıza birisi çıkınca otomatik olarak silah aşşağı yukarı oynuyor shift e bassanız bile

• oyunu aktif oynayan arkadaşlardan meta silah önerisi alabilir miyim? ve operator tercihi.

oyuna ara vermiştim. geri döndüm. millet kurt olmuştur. içimizden geçecekler valla  

@KenanK89

Benim listede 2 kişi falan oynuyor abi de ben oynamıyorum valla. Valorant sardı beni son zamanlarda 55saat olmuş onu oynuyoruz arkadaş ile şimdilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Benim listede 2 kişi falan oynuyor abi de ben oynamıyorum valla. Valorant sardı beni son zamanlarda 55saat olmuş onu oynuyoruz arkadaş ile şimdilerde.

Kör cahil daliyorum o zaman  

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Kör cahil daliyorum o zaman  

Alıntıları Göster

arde acr ve smge p90 güzel abi. yeni silahları deneyemedim henüz. bu arada sbmmsiz tdm çok iyi, arka arkaya 10 oyun falan kazanıyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 21 Temmuz 2024; 20:55:58 >

• alpererez kullanıcısına yanıt

Alper mesajını sans eseri gördüm. Bildirim gelmemiş.

P90 deneyim hemen  

• alpererez kullanıcısına yanıt

Alper bir ara denk getirelim de beraber girelim. Ben de her gün 1 saatte olsa girip oynuyorum. 45 level civarıyım  

• Çıktığı gibi öldü bu oyunda. Yazık ediyorlar bütçelerine.
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

olur bi ara tekrar beraber oynayalım. ama birlikte girince takımlar ile eşleştiriyor XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu  ilk zamanlar güçlü takımlar ile eşleştiriyodu hep ama o sweaty tayfa oyunu bırakmış olabilir.

bozulmamışsa oyunun en iyi silahıydı abi, winstreaklerde onun emeği büyük, mp7de güzel smglerden ama bi p90 değil

XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu
  • Oyun guzelde hile bozuyor ..oyun free olunca ban yese bile baska hesapla giriyor insanlar crossplayi zaten kafadan kapayin ps5 te bile zen vs gibi aletlerle hile yapanlar dolu ne anliyorlar hileli oynayinca anlamiyorum ama arkdsin dedigi gibi ranked moddada hile dolu olunca oyun öldu gibi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.