Sağ taraftaki download a tıklamanız lazım. Bende aynı hataya düştüm ilkinde. Resmen bulmaca gibi :) 30 gb oyun. Ordan da anlayabilirsiniz doğrusunun indiğini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (6. sayfa)
-
-
Silahların ismi orjinal. Klavye mouse desteği yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben direkt oyunun üstüne gelip indire basmıştım. bi bakayım akşam çok teşekkürler
-
pc'de oynuyorum da konsol tarafında aim assist durumu var mı? 2 günde insanların bu kadar iyi oynaması, tek kurşunda indirecek kadar gelişmesi enteresan geldi.
-
Eğer aim assist varsa crossplay'i kapatmak fayda sağlayabilir. Tabi oyun bulma süresi artış gösterebilir.
-
evet aim assist var. crossplayi kapatıp oynayabilirsiniz konsol oyuncusu ile eşleşmek istemiyorsanız.
Cevap için teşekkürler hocamquote:
Orijinalden alıntı: kabuneSilahların ismi orjinal. Klavye mouse desteği yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyun açılsa bir denesek yorum yapıcamda oyun bulmuyor ana ekrana atıyor vs.. F2P oyunlardan nefret ediyorum ya oyunu paralı yap adam gibi çıkart yada çıkartma ...
birde coin skin falan satıyorlar lan oyunu önce bir stabil yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 24 Mayıs 2024; 17:7:3 > -
F2p adı üstünde dene oyna beğenirsen oyna beğenmezsen sil.
Bu saatten sonra coda yada başka oyuna 3bin tl verecek durumum yok..
-
Oyunu epey oynadim. Ciddi problemleri var. F2p bir oyun olsun olmasin bu sorunlar kabul edilecek duzeyde de degil.Kac senelik beta sureclerinde akli basinda ,ne dedigini bilen bazi iyi youtube kanallari uyarmasina ragmen ,bir online fps icin can damari olan hitreg/netcode/de synch gibi cok ciddi konulardaki sorunlari duzeltmemisler.Hemen tum maclarda hep ilk vurup ilk oldum.Odalardan iceri girdigimi gordugum halde desynch yuzunden yok yere oldum,pingim 50lerde gezmesine ragmen hic oyle hissetirmedi.TTK de asiri dusuk oldugu icin reaksiyon gostrrme imkanim 15-20 pingli adamlara karsi hic mumkun olmadi.
Birde sbmm yok denmesine ragmen hep super mario gibi ziplayip duran tiplerle eslestirdi durdu oyun hemen her mac olum kalim mucadelesi gibi gitti.
Black ops4 u taklit etmeye calismislar ama olmamis.BO4 zamaninda psn plus ile verilmisti. Kutuphaneye ekleyip sonra unutan varsa indirisn onu oynasinin bundan bin kat daha iyi oyundur.
Oyunun betasına katılım sağlayanlar için mail adresine ufak bir hediye kodu gönderilmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ubisoft bu sefer yapmış. COD'a ciddi bir rakip geldiğini düşünüyorum. Bu eksiklikleri yok demek değil. Ancak bu oyunun yeni bir ip olduğunu ve zamanla daha iyi olacağını unutmamak lazım. Oyunun temelleri sağlam. Değiştirilmesi gereken şeyler denge ile ilgili. Örneğin SMG'ler aşırı zayıf kalmış. Sniper'ı iyi kullanananı ise geçebilen yok. Bir de kalkan açan kişi arkasından ateş edememeli; fazla güçlü bir özellik bence. Bunların dışında grafiklerini sevdim. Ülkemize ise server'lar belli ki uzak. 60 ping ile kafa kafaya kill almak biraz zor.
-
Oyun Çöpten hallice hocam boşuna girmek için kendini yorma
-
Bu oyuna çöp diyenleri kaldırıp belediyenin çöp işleme tesisine atacaksın. Ne bekliyorsun daha.
-
10 numara oyun CoD çöpünden sonra ilaç gibi geldi devammm
-
Yukarda herkes cod un sinir eden şeylerinin bu oyunda olmadığından bahsetti. Çok da doğru tespitler yalnız el bombasının mantıklı kullanımını ilave etmek isterim. Öyle oyun başlar başlamaz ya da uzaklardan havadan bombeli rasgele atamıyosunuz el bombasını bu oyunda öyle kolay kolay. Etki alanıda geniş olmadığından;resmen sadece hedef göstererek bir nevi taş atar gibi bilinçlı atmak gerekiyor.Oynanış çok başarıli o yüzden bardağın boş tarafını hiç görmuyorum ben ki onlar da gayet zamanla düzeltilebilecek şeyler ama oynanış başta neyse hep odur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 25 Mayıs 2024; 17:11:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çöp oğlu çöp. Rainbow Six Siege gibi 3-4 yıl sonra adam olur anca. Competitive'de süre sonunda payload'u iterken overtime vermiyor. Ondan sonra checkpointlerden geçerken extra süre falan da eklemiyor. Bir başka fail ise competitive area control modunda attack veya defence olmadığı halde aynı oyunu 2 kere oynuyorsun ne alakaysa. Daha çok pişmesi lazım 2021de duyurdular oyunu bi de. Steam'de early access etiketiyle çıksa daha iyiydi.
'
-
uzun süre bf3,bf4, cod mw mp vs oynayan birisi olarak, f2p bir oyuna gore grafikler, mapler gayet tatmin edici olmuş. Sadece bir input lag sezdim daha da gelişiriceklerini düşünüyorum keyifli gibi şimdilik. bf2042 ve gereksizpahali olan coddan sonra gayet oynanır bir oyun bence
-
konsolda crossplay kapalı 2 dakikada 40 kill aldı adam hileye ciddi önlem gelmedikten sonra online oyun oynamayı düşünmüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X