Oyuna şimdi girebildim keyifli oynanışı ben beğendim |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (4. sayfa)
-
-
Betayi falan oynamadim acikcasi onyargilarim vardi tirt olur diye ama begendim acikcasi tek hosuma gitmeyen sey sprint cok hizli ve aim almayi zorlastiriyor konsolda aim asist ile nasildir bilemem ama bir codcu olarak beni biraz zorladi diyebilirim zamanla alisilir mi gorecegiz bundan sonraki cod oyunlarini fiyatindan dolayi alamayacagimiz icin mecbur bunu oynayacagim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Server problemlerinden her ne kadar dün oynayamasak bile 15 level'a kadar geldim. Oyunun betalarınıda oynamıştım beklediğim bir oyundu biraz Rogue Company havası var oyunda onun FPS versiyonu gibi gayet keyifli F2P oyun için ben başarılı buldum. Call of Duty'den gına geldiği için iyi bir alternatif açıkcası şans vermenizi öneririm.
-
server bulma sıkıntısı çözüldü mü acaba ? dün giremedik akşam hiç. bugün gireriz inşallah
-
4 maç yapabildim, 4ünü de kazandım. ikisinde en iyi oyuncu seçildim baya keyifli oyun. codun bezdiren sbmmsinden sonra harika geliyor oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En sevdigim kismi da cross play kapanabiliyor adamlar cod da sevmedigimiz herseyi cozmusler resmen
Cod da kapanmıyor mu Cross?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc de kapanmiyor konsolda kapaniyor
-
akmışsınız baya
-
ŞU LANET OYUNA bir tek ben mi giremiyorum? Dün ilk gün diye belki yogunluk vardır dedim. Bugün eve geldim hala giremiyorum. Oyun bulmuyor. Çözümü bilen var mı?
Yavaşta olsa sonunda girebildim oyuna. Ama nişan alma fln bana bi garip geldi. Input lag var gibi nişan almada.
-
Yatma yok sırtta kalkan yok bıçak yok herkes sevmez bu oyunu
-
Cod da çok pusarak oynuyorlar bu oyunda mapler çok büyük değil sürekli çatışma oluyor bir bu yönü güzel oyunun
Oyunu sevdim arada girer oynarım ama silah leveli çok yavaş ilerliyor biraz garip geldi bana
Oyunda TDM modu yok ya şaka gibi. Yoksa oyun iyi oynatıyor kendini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Mayıs 2024; 8:48:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Map sayısı neysede oyunda silah sayısı çok çok az
4 ar
4 smg
Daha çok gelmeli kesinlikle.
Codun alamadığı silah lisanslarının bu oyunda olması iyi olmuş bu arada.
Oyun güzel daha çok silah map mod operatör gelirse ömrü daha uzun olur..
-
Sensleri en sona çektiğim halde silah dönmüyor çok hantal bir aim movementi var 5 Para etmez 5dk dayanamayıp sildim. ben en iyisi Modern Warfare 2019 dan devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 23 Mayıs 2024; 10:45:15 > -
Dün oyunu denedğimde tuaflık vardı aimde. Nişan alırken bir hızlanıyor bir yavaşlıyor kasıyor gibi oluyor ama 120 fps anlamadım gitti. Bugün tekrar deneyeceğim belki güncelleme gelmiştir. Sanırım şuan bilgisayardan bilgisayara epey farklı performanslar söz konusu.
oyun blackops'e benziyoo :)) şimdi S...im seni Cod :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X