bu serverda oynayanlar size bi kaç sorum olcak czde herkesin elinde shard oldgu söylenior bide buraya üye olanlarla clan kursak ilgilenenlere duyrulur...
clanla ilgili topic var oraya yaz bence yaz1n1 üst konu
quote:
Orjinalden alıntı: s3got3n
bu serverda oynayanlar size bi kaç sorum olcak czde herkesin elinde shard oldgu söylenior bide buraya üye olanlarla clan kursak ilgilenenlere duyrulur...
Salla boşver ne clanı tek takılacan dostum..
aynen durduğum clan eziq gibi gözüküyor onlara ama değil onlarda AS clanlardan çağırıolar napsınlar
quote:
Orjinalden alıntı: s3got3n
Adamlar dupe olayını engellemedikce bu shardlar her serwerda herkesin elinde olacakBence bu yeni serwerda da boele olacak hiç bir önlem almıyolar önce eski serwerları düzeltinde sonra yeni serwer acın
amma alemsiniz her res atılışında olympia geliyormu gelmiyormu die topic açıyorsunuz.gelirse görürsün topic açmanın maanası yok
amma alemsiniz her res atılışında olympia geliyormu gelmiyormu die topic açıyorsunuz.gelirse görürsün topic açmanın maanası yok
ynlış yer yazdn galiba dostum bu arada ben xigenonda cz deim ama shard çok az kişide var dupeler de gittiiii
server gelecek hafta yazıyo sitede ama kardeşler bence biz savaş yapamayacaz galiba ya bune her pazar full oluyo serverler ve bizde savaşa gidemioz bende onun gününü deiştirmek lazım yaa savaşa gidemioz + para düşüremioz ben her savaşta kesin 100 m düşürüm :)) adamlar unutuyoo paraları sagolsunlar bizde çukka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme