Şimdi Ara

xegono serverda oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu serverda oynayanlar size bi kaç sorum olcak czde herkesin elinde shard oldgu söylenior bide buraya üye olanlarla clan kursak ilgilenenlere duyrulur...

• clanla ilgili topic var oraya yaz bence yaz1n1 üst konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3got3n

bu serverda oynayanlar size bi kaç sorum olcak czde herkesin elinde shard oldgu söylenior bide buraya üye olanlarla clan kursak ilgilenenlere duyrulur...

Salla boşver ne clanı tek takılacan dostum..
  • aynen durduğum clan eziq gibi gözüküyor onlara ama değil onlarda AS clanlardan çağırıolar napsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3got3n

bu serverda oynayanlar size bi kaç sorum olcak czde herkesin elinde shard oldgu söylenior bide buraya üye olanlarla clan kursak ilgilenenlere duyrulur...
  • Adamlar dupe olayını engellemedikce bu shardlar her serwerda herkesin elinde olacakBence bu yeni serwerda da boele olacak hiç bir önlem almıyolar önce eski serwerları düzeltinde sonra yeni serwer acın
  • amma alemsiniz her res atılışında olympia geliyormu gelmiyormu die topic açıyorsunuz.gelirse görürsün topic açmanın maanası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 clan üyesi aranyyor
    9 yıl önce açıldı
    STEAM KO OYNAYAN
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • majaran ssana tum kabimle katiliyorum dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

amma alemsiniz her res atılışında olympia geliyormu gelmiyormu die topic açıyorsunuz.gelirse görürsün topic açmanın maanası yok

ynlış yer yazdn galiba dostum
    bu arada ben xigenonda cz deim ama shard çok az kişide var dupeler de gittiiii
  • server gelecek hafta yazıyo sitede ama kardeşler bence biz savaş yapamayacaz galiba ya bune her pazar full oluyo serverler ve bizde savaşa gidemioz bende onun gününü deiştirmek lazım yaa savaşa gidemioz + para düşüremioz ben her savaşta kesin 100 m düşürüm :)) adamlar unutuyoo paraları sagolsunlar bizde çukka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.