Şimdi Ara

Xelçuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meyveleş ve Caner ile takımın en iyilerindendi bugün. Oyunu iki yönü ile oynayabilen bir oyuncu. Yıllardır yedek kalıyor sesi çıkmıyor. Bence Fenerbahçe'nin Selçuk gibi bir oyuncuya her zaman ihtiyacı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu iki yönlü oynamaya çalışan ama sadece geri paslarda başarılı olan, topu her ayağına aldığında klasik eksen hareketini yaparken kaptıran yada ileri pas atınca dışarı veya oyuncunun arkasına atan futbolu 5 para etmez kişi. Futbolu bıraktığı gün baklava dağıtacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xabi alonso kacmis selcugun icine :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Oyunu iki yönlü oynamaya çalışan ama sadece geri paslarda başarılı olan, topu her ayağına aldığında klasik eksen hareketini yaparken kaptıran yada ileri pas atınca dışarı veya oyuncunun arkasına atan futbolu 5 para etmez kişi. Futbolu bıraktığı gün baklava dağıtacağım.

evet bugün o meşhur eksen hareketlerinden bolca yaptı bikere de rakibe gol pası verdi biricik Xelçuk'umuz
  • quote:

Oyunu iki yönlü oynamaya çalışan ama sadece geri paslarda başarılı olan, topu her ayağına aldığında klasik eksen hareketini yaparken kaptıran yada ileri pas atınca dışarı veya oyuncunun arkasına atan futbolu 5 para etmez kişi. Futbolu bıraktığı gün baklava dağıtacağım.

ekşisözlük terk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

ekşisözlük terk.

Ben de şimdi fark ettim Takılmıyorum ama sözlüklerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yıllarca bu takımda sence Alex bile gitti ama o hala burada hangi futbolcu yedek kalmak ister ? Bu haysiyetsiz adam Aziz Yıldırımın 1 numaralı adamı Aziz saha kenarından konuşurken alkışladığı günü unutmadım hayatım boyunca da unutmam böyle bir oyuncuyu takımımda görmekten de memnun değilim aksine takıma olan bağlılığımı azaltma sebebi kendisi halı saha takımıma yazarsam adam değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Necip Uysal
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sabah ntv spor'da 7/10 programında bir adam şöyle bir soru sordu: selçuk'a verilen şans şuna buna verilse (burada birilerini demiş ama hatırlamıyorum) daha iyi olmaz mıydı?

bir anda sunucu çocuk ve mert aydın büyük bir telaşla "yok canım ne alakası var ya." falan deyip kem küm etmeye başladılar. buradan anlıyoruz ki bu herifin harbiden torpili var.
  • Xelçuk dün bence iyidi hakkını vermek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.