renault kangoo aracımın farlarını beyaz ışık istediğim için uzun kısa photon xenon efect h4 sis farlarınaına xenon 8000k taktırdım (beyaz ışık istediğim için(aşağı ayarlı, şimdi hemen sislere xenon takılırmı hiç diye başlamayalım))...
xenon larda şöyle bi sıkıntı var. aracı çalıştırıp farları xenonları yakınca yanıyo (sisler kısa farları yaktıktan sonra yanıyo) araç hareket edince bir kaç dakika sonra soldaki sis farı sönüyo.. sisleri kapatıp açınca tekrar yanmaya başlıyo..1-2 dakka sonra tekrar soldaki sönüyor. getirdim aldığım yere balanslarını değiştim. yine aynı sorun var sol siste.ampulleri değiştim yine düzelmedi. sol sis balansını 3 kere değiştim düzelmiyo (usta balans problemidir başka bişeyde sıkıntı yok diyo ama balansı değişiyo yine düzelmiyo).
Xenonlar Shark H1 8000k
Şimdi sorun neden kaynaklanıyodur bilen-daha önce böyle bişeyle karşılaşan-duyan varsa yardımcı olabilirmi.. başka marka xenon alsam düzelir mi yoksa aküde dinamoda fln mı sıkıntı var veya xenon u komple söküp normal ampul taksam h1 ampulden başka bişeye ihtiyaç varmı (balans-trafo vs. bilgim yok) hangi markayı önerirsiniz(yeterli derecede beyaz ışık olacak)