Şimdi Ara

Xenon Far Mı Almalı, Far Kiti Mi Almalı Yardım Lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz iyi bir xenon far kiti var mı? araç yeni polo uzun kısa ayrı ayrı h7 tipinde tek olanlarda uzunlar fazla aydınlatmaz sıkıntı olur dediler o yüzden kit almaya karar verdim yoksa tek osram nb unlimited alsam yeter mi?
    ayrıca şöyle bişey var vizeden hafif kusurlu geçer diye bir duyum aldım doğru mu?

• Mercek düşünmüyorsan çok dua alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram halojen ampul al yeter. Adam akıllı bir Xenon kit için, mercek motor vb bayağı harcamak lazım.

• Adam akilli xenon kiti pahaliya patlar.Onun yerine osram nb alin gecin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusursuz_ruh

Bildiğiniz iyi bir xenon far kiti var mı? araç yeni polo uzun kısa ayrı ayrı h7 tipinde tek olanlarda uzunlar fazla aydınlatmaz sıkıntı olur dediler o yüzden kit almaya karar verdim yoksa tek osram nb unlimited alsam yeter mi?
    ayrıca şöyle bişey var vizeden hafif kusurlu geçer diye bir duyum aldım doğru mu?

Merhaba,

Arkadaşlar biraz ironi yapmışlar fakat konuya değinmek isterim.

Xenon ampül takmanız durumunda:

1- Siz önünüzü göremezsiniz. Hele ki yağmurda, berbat... Çünkü aracınızın farları halojen ampüle göre dizayn edilmiştir. Nur-u Rabbiye'yi bile içine koyma fırsatı bulsanız olmaz..
    2- Karşı tarafın gözünü alırsanız, onlar da önlerini göremez. Küfür yersiniz.
    3- Aracın elektrik tertibatına müdahale etmek zorunda kalırsınız.

MUAYENE-KUSUR demişsiniz. Bunlar bile bir şeyler ifade etmeli değil mi? Devlet neden İYİ AYDINLATAN FARLARI engellesin ki?

Osram Nightbreaker takın, yolunuza bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Osram nb unlimited daha iyi aydınlatma sağlar, xenon ise daha kötü. Üstelik diğer sürücüleri de rahatsız edersiniz. Tabi merceksiz olursa. Öte yandan mercek koyarsanız, bir de far yıkama tertibatı koymalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 13 Ocak 2015; 16:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Bildiğiniz iyi bir xenon far kiti var mı? araç yeni polo uzun kısa ayrı ayrı h7 tipinde tek olanlarda uzunlar fazla aydınlatmaz sıkıntı olur dediler o yüzden kit almaya karar verdim yoksa tek osram nb unlimited alsam yeter mi?

Merhaba,

1- Siz önünüzü göremezsiniz. Hele ki yağmurda, berbat... Çünkü aracınızın farları halojen ampüle göre dizayn edilmiştir. Nur-u Rabbiye'yi bile içine koyma fırsatı bulsanız olmaz..

MUAYENE-KUSUR demişsiniz. Bunlar bile bir şeyler ifade etmeli değil mi? Devlet neden İYİ AYDINLATAN FARLARI engellesin ki?

Merhaba hocam
    Allah kısmet ederse yarın 2003 megane 2 alicam 2003 lerde mercekli far yok yani eski tip far sistemi var
    sanırım 2005 uzerinde standart mercekliler
    Şimdi bu dediğiniz osram ampulden alip taksam karşı tarafın gözünü alirmiyim normal far sistemi olan bir arabayla

Amacım daha iyi aydınlatma saglamak Apaçi lik değil gözlük kullandığım için mercekli zenonlar bile gözümü rahatsiz ediyor ki çakma zenonlari söylemiyorum, takanlarinda 77 sülalesini mezarda ters çeviriyorum
    Ben rahatsız olduğum için karşı tarafida düşünerek en iyi aydinlatmayi nasıl sağlayabilirim oturduğum yerde yollarin aydinlatilmasi konusunda sıkıntılar yaşıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Merhaba,

Merhaba hocam
    Allah kısmet ederse yarın 2003 megane 2 alicam 2003 lerde mercekli far yok yani eski tip far sistemi var
    sanırım 2005 uzerinde standart mercekliler
    Şimdi bu dediğiniz osram ampulden alip taksam karşı tarafın gözünü alirmiyim normal far sistemi olan bir arabayla

Amacım daha iyi aydınlatma saglamak Apaçi lik değil gözlük kullandığım için mercekli zenonlar bile gözümü rahatsiz ediyor ki çakma zenonlari söylemiyorum, takanlarinda 77 sülalesini mezarda ters çeviriyorum
    Ben rahatsız olduğum için karşı tarafida düşünerek en iyi aydinlatmayi nasıl sağlayabilirim oturduğum yerde yollarin aydinlatilmasi konusunda sıkıntılar yaşıyoruz

Alıntıları Göster
    BENCE ARACI DEĞİŞTİRİN, POLO 1.4 GTİ Bİ-XENON LU ALIN :)

• @by_MuKa

Aynen hocam.

Osram, Philips, Sylvania gibi markalardan birinin performans ampüllerini tercih ederseniz dediklerinizi sağlamış olursunuz.

Bu arada piyasada 100 watt'lık ampüller var, kesinlikle uzak durunuz.

Böyle bir sonuçla karşılaşabilirsiniz:

Xenon Far Mı Almalı, Far Kiti Mi Almalı Yardım Lütfen?

Selamlar

• Osramin hangi serisini tavsiye edersiniz yukarda iki farklı modeli yazılmış
    inşallah karşı taraf rahatsız olmaz bu ampulu takarsak
    Teşekkürler cevap için

• quote:

Osramin hangi serisini tavsiye edersiniz yukarda iki farklı modeli yazılmış
    Teşekkürler cevap için

Ben de clio için alicam hangi model tavsiye edilirse

• Osram Nightbreaker Unlimited kullanıyorum ben @cem_ari hocamla beraber.

Çok memnunuz.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JuzDirty

quote:

Osramin hangi serisini tavsiye edersiniz yukarda iki farklı modeli yazılmış
    Teşekkürler cevap için

Ben de clio için alicam hangi model tavsiye edilirse

Alıntıları Göster
    bosch plus 90 veya osram nightbreaker plus alın

xenon'a hiç karışmayın

ayrıca polo'nun aydınlatması çok zayıf, kullandım biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Osram Night breaker unlimited alın plus modeli daha eski bir modeli unlimited daha yeni daha uzun ömürlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Osram Night breaker unlimited alın plus modeli daha eski bir modeli unlimited daha yeni daha uzun ömürlü.

Alıntıları Göster
    http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/polo/polo-6c-2014/anten-adaptoru-audi-fiat-volkswagen.html

İşini görür :)

• Bosch modellerine bak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Forumu getirdikleri nokta ilk 2 mesajla özetleniyor.

Kesinlikle katılıyorum.
  • Ben de Nightbreaker demiştim ama, bunların ömürlerinin daha kısa olduğunu okudum. Bosch Plus 90 alınabilir.

• Mars bastıktan, sonra acar motoru durdurmadan kaparsan bir yıl gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Hocam alt tarafı polon var. Xenon far senin neyine...

Adam gibi soru sormuş içinize atsızat mı kaçtı,bunu beğenenlere yazık Kimse kimseyi küçümseyemez

Ağzını topla da konuş. Bana küfür edemezsin.

Küfür nerde yazdığım cümle de okuma yazma da yok heralde hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.