ışığın rengi ve şiddeti foto makinesi çekimine göre çok değişiyor ama başta mor olup geçiyorsa va aydınlatma güzelse 6000K gibi geliyor bana. zaten 8000 bu kadar aydınlatmaz.
Sayın abim.benim aracımdaki xenon ampuller çok beyaz yanıyor.Ben biraz daha mavi yanmasını istiyorum. Ampulleri değiştirsem daha mı az aydınlatır?
çok sagolun ustam
quote:
Orjinalden alıntı: Xenon Mercek
ışığın rengi ve şiddeti foto makinesi çekimine göre çok değişiyor ama başta mor olup geçiyorsa va aydınlatma güzelse 6000K gibi geliyor bana. zaten 8000 bu kadar aydınlatmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: turgay307
Sayın abim.benim aracımdaki xenon ampuller çok beyaz yanıyor.Ben biraz daha mavi yanmasını istiyorum. Ampulleri değiştirsem daha mı az aydınlatır?
Evet 2. mesajımdaki resimdede görebiliceğiniz gibi mavi renk için 10000K ampul kullamanız gerekir fakat bu değerdeki ampuller halojen ampul aydınlatmasına ancak yetişebilirsiniz. aydınlatma oldukça düşer yani.
ustam yaris icin xenon alicam
farlar h4
cin mali icin olanlara bile 300 ytl fiyat cektiler
çin mali yerine asağidaki ürün daha mantiklimi sizce sonucta bilinen bir marka
ayrica 6000 bu modelde beyaz mi mavi mi isik verir
çin malı olanlara 300 ytl fiyat çekmeleri normaldir çünkü h4 xenon kitlerin sistemi biraz farklı. uzunları yakınca ampuller ileri geri hareket falan eder. ben sitemde sadece Mtec marka satıyorum 2 yıl balast ve ampul garantili. H4 kitin fiyatı 499 ytl. cyclone markası dediğiniz gibi bildik bir markadır ama o da sonuçta çin malıdır. tercih sizin eğer 499ytl olanı kesinlikle alamam diyorsanız cyclone kullanılabilir. ürün açıklamalarındaki iso ve tse belgeleri cümleleri sizin yanıltmasın dikkat ederseniz bu belgeler ürünler için değil sadece servisleri için geçerlidir. çin malı kitlerin abs beynini bozmaktan silecek motorunu yakmasına kadar türlü türlü akıl almaz arızalarını gördüm. bu sebeple yukarıdaki mesajımdada dediğim gibi hiçbir çin malı kiti sitemde satmıyorum. saygılar
2001 nissan pathfinder cip e uygun bi xenon muvcutmu ve fiyatlrı ne aşamada bu konuda bilgi verirsen
quote:
Orjinalden alıntı: biza
2001 nissan pathfinder cip e uygun bi xenon muvcutmu ve fiyatlrı ne aşamada bu konuda bilgi verirsen
merhabalar aracınızın ampul tipi nedir? H7 h1 mtec xenon kitler 350ytl kdv dahil
Merhaba @Xenon Mercek
bende aracıma xenon kit taktırmak istiyorum.. Ancak farlarda mercek yok...Araç FİAT STİLO..kısalar H7 ampül Mercekler birlikte bir uygulama ne kadara çıkar ? texon markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
Merhaba @Xenon Mercek
bende aracıma xenon kit taktırmak istiyorum.. Ancak farlarda mercek yok...Araç FİAT STİLO..kısalar H7 ampül Mercekler birlikte bir uygulama ne kadara çıkar ? texon markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
merhabalar texon markasıda çin malı kitlerden biridir. cyclone veya monza gibi. en uygun fiyatlı mercekler H7 ler. Valeo H7 mercek 50ytl. ona uygun Mtec H7 xenon kitin fiyatıda 350ytl kdv dahil. yani toplamda 400ytl ye orjinal xenonlu mercekli araçlardaki aydınlatmaya sahip olursunuz. fakat şu anda bir dükkan ayarlayabilmiş değilim. yoğunluktan sadece internetten satışa ve park yerinde :) normal xenon kit montajına yetişebiliyorum. yani mercek modifiyesi şimdilik yapamıyorum. Fakat sitede en ince ayrıntısına ölçülerine kadar bahsettim elinden az iş gelen herkes bu işi halledebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: emrehanci
TABİKİ ÇİN MALINDAN UZAK DURMAK LAZIM. ANCAK ÇOKÇEŞİTLİ SORUNLAR ÇIKARTIR DEDİĞİNİZ DURUM EN FAZLA ELEKTRİKSEL ARIZA GÜNDEME GELİR. ÜRÜN ZATEN ÇİN MALI OLDUĞU İÇİN ÖMRÜ KISA OLUR O KADAR.??*
DİMİ???
tabiki arızalar elektriksel oluyor fakat problemi bulmak veya maliyeti çok can sıkılı olabiliyor. örneğin 2 sefer yanan silecek motorunu değiştiren Audi A3 veya gene sürekli ABS ışığı yakıp abs nin (ki düşünün ne kadar önemli bir parça olduğunu) doğru çalışmamasını sağlayan peugeot 206 lar gördüm. yani bunlar sakın demekki 206 veya audi de oluyor diye düşünülmesin. sadece örnek veriyorum. her araçta aklınıza gelmeyen başka sorunlar çıkarabilir. çünkü balastlar çok güçlü elektromanyetik alan yayıyor. yani araçtaki parçaları bağlı kablolar yada tesisat vasıtasıyla bozmuyor tamamen yaydığı manyetik alan sebebiyle. bu yüzden her şey beklenebilir. mesela bu konudamıydı bilemiyorum forumda bir arkadaş farlar açıkken sürekli hoparlörlerden hışırtı geldiğiniz söylemişti. işte bu da bir etkileme yoludur.
tam olarak bilmiyorum ama h4 galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Xenon Mercek
quote:
merhabalar aracınızın ampul tipi nedir? H7 h1 mtec xenon kitler 350ytl kdv dahil
quote:
tam olarak bilmiyorum ama h4 galiba
Mtec 2 yıl garantili H4 xenon kitin fiyatı kdv dahil 499ytl dir.
2008 model astra 1.3 enjoy sedan aracım var. Farları merceksiz. hangi xenon mercek ve kit almalıyım ne kadar maliyeti olur? acaba ayrıca merceklerinde kaliteli kalitesizleri var mı bu konuda da bilgi verirmisiniz slm...
Merhabalar Mercek olarak sadece orjinal farların içinde söküm yapıyorum. O yüzden elimde Valeo Bosch Hella ve Honda dışında markada mercek olmuyor. Bu mercekler zaten kalitelerini kanıtlamış markalar. En uygun fiyat olarak H7 öneririm. Valeo veya Hella H7 mercekler 50ytl çift. Mtec 2 yıl garantili H7 kitte 350ytl kdv dahil. Yani toplamda 400ytl ye aracınızın fabrika çıkışındaki sanıyorum cosmo modelindeki xenon donanımının aynısına sahip olursunuz.
vw golf V aracımız var.Fabrika çıkışı xenon 3 bin ytl tutuyor.Çıkma mercekli xenonlar nerden ne kadara bulunur. Ve bu mercekli xenonların pahalı olduğu için çalındığını duydum.Direk farı söküp gidiyorlarmışBu doğrumu ?
quote:
Orjinalden alıntı: M@rvellous
vw golf V aracımız var.Fabrika çıkışı xenon 3 bin ytl tutuyor.Çıkma mercekli xenonlar nerden ne kadara bulunur. Ve bu mercekli xenonların pahalı olduğu için çalındığını duydum.Direk farı söküp gidiyorlarmışBu doğrumu ?
merhabalar sitede bütün linklere ulaşabilirsiniz. Golf ün orjinal xenonlu mercekli farı bixenondur. Bende modifiyeyi bixenon yapmanızı öneririm. bixenon merceklerin çift fiyatı 95ytldir. Ve bu merceklere uygun D2S Mtec xenon kitin fiyarıda 500ytl dir. yani toplamda 595 ytl ye orjinaldeki o bahsettiğiniz 3 milyarlık olayın birebir aynısını elde etmiş olursunuz.
bugüne kadar farların çalındığı hakkında birşey duymadım fakat imkansız olduğunu düşnüyorum çünkü farların tamamı motor kaputu açılıp en az 4 vida ve bunlar harici ön ızgara sökülmeden yerinden çıkarılamazki bazı araçlarda tampon bile sökülmek zorunda kalabiliyor farı sökmek için.
merhaba Ahmet bey sizden daha önce hella bi xenon mercek kapağı almıştım hatırlarsanız. ayrıca sitenizdeki modifiyeler kısmındaki 307 de bana ait.
öncelikle fikirlerinizi almak isterim.
ayrıca ledli stoplar için ilgilenirmisiniz? ben stoplarımı da ledli yapmak istiyorum. ama piyasadaki ürünleri beğenmiyorum
307 CC deki gibi görüntü elde etmeye çalışacağım. ne tarz led kullanmamı tavsiye edersiniz?
Merhabalar evet hatırlıyorum.
bu işin için en iyilerinden biri değil direk olarak en iyi denebilicek led tipi superflux led. zaten bende sadece onlardan satıyorum. montajı kolay. yapısı itibariyle ısınma sorunu olmayan. ve açısıda stop modifiyesine çok uygun bir led. önce pertinaksı farınızın içine oturacağı şekle getireceksiniz. sonra pertinaks üzerine istediğiniz şekilde ledleri monte ediceksiniz. devre için gerekli bilgiyi benim aracın led modifiyesinde bulabilirsiniz. gereken malzemelerin tamamıda sitemde mevcut. sigorta soket regülatör ledler vb.
xenon mercek : bende skoda octavıa a5 kasa arac var. buna xenon uygulaması yaptırmak ıstıyorum.ancak merceklı olması ve ikisininde xenon olması lazım.yani bi xenon.bunu yapmanın yolu varmı.bana hangı markaları tavsıye edersınız?kaca patlar? cevaplar için teşekkler